Sari la conținut

Ture pe Amckart - Bucuresti


Kata San
 Share

Postări Recomandate

Cat sa fac SAG-ul maine(30mm fata-spate)?

Hidraulica e acuma in varianta stock si simt spatele ca topaie pe curba de dupa linia dreapta si nici fata nu prea imi place pe franari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Io am mers la misto de citevas ori citeva ture cu a 3-a, peste 1.14 nu urcam. Toti incepatorii nu inteleg ca mersul rapid pe circuit inseamna sa frinezi cit mai putin, trase perfecte, viteza cit mai constanta pe curbe. Cu a 1-a, frina de motor e foarte mare, controlul gazului e foarte dificil, scurtele accelerari violente nu suplinesc pierderea secundelor pe viraje.

 

Daca-i spun unui incepator sa salte relantiul pe Amckart la 1800-2000tr/min, zice ca-s nebun.

Editat de JAGI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

suspensiile se regleaza pentru fiecare pilot in parte sau, varianta B, pilotul se adapteaza pe motoreta pe care o conduce si ii gaseste limitele de aderenta si stabilitate.

roata spate tzopaie la franele de motor din pricina lipse ambreiajului antihopping. se poate atenua acest effect prin patinarea ambreiajului in frana de motor dar e o chestiune destul de fina si greu de invatat.

 

o viteza constanta, fara franari violente, fara bruscarea motocicletei si stoarcerea mansoanelor in idea stapanirii directiei va duce la un rezultat mai bun. nu trebuie sa te zbati sa stapanesti motocicleta, trebuie doar sa o pilotezi relaxat, la nivelul la care esti. invatarea traselor optime si antrenamentul pe circuit vor duce la scaderea timpului de parcurgere.

e adevarat ca dupa o vreme (aproximativ un an) e nevoie si de investitie in tehnologie, DAR, cum facem treaba asta doar de funn, momentan n-are rost sa dai 3000 euro pe un amortizor spate, nu?!??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cauciucurile se incalzesc in timpul mersului in principal datorita deformarii mecanice a lui. Cu cit va rula mai desumflat, cu atita caldura mai multa va fi generata. Deci, vine frigul -micsorati presiunea, caldura mare afara- cresteti atmosferele in anvelope.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Denis, aseara era prea tarziu sa sun. E deschis astazi.

 

 

 

Eu o sa ajung pe la 3 sau 4, dar ma duc sa ma dau la 1.16 ca nu am apucat sa schimb cauciucul. Il astept pe Balamuc sa se intoarca de la Pannonia sa vad ce cauciucuri are. Am auzit ca s-a "julit" la o mana. Sper sa se refaca repede.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma straduiesc deloc. In poza asta nu aveam viteza ca cel care ma filma mergea la 1:25. A trebuit sa ma adaptez.



Mai exact 1:32 ca m-am uitat acuma pe filme. Eram si eu curios cum arat cu genunchiul pe jos mai mult. Cand o sa gasesc pe cineva care sa ma filmeze asa la 1.14, o sa fie mai relevanta poza atunci. Pana atunci ma multumesc cu prietenul cu 1:32.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma supar, dar cum sa pui genunchiul jos la 1:32 daca nu iesi atata. :D . Chiar sunt curios cum puneti voi genunchiul jos cand mergeti in spatele la cineva la 1:32(da da da stiu ca nu e nevoie sa il pui ). Trebuia sa il pun ca vroiam o poza. Cica cea mai prosta pozitie, dar e prima mea poza cu genunchiul pe jos asa ca nu imi e rusine cu ea. Cand o sa ma filmeze cineva la 1:14 atunci o sa fie relevant. Asta a fost doar asa de poza. :rusinica: Si eu tot cred ca cel mai interesant lucru pe care poti sa il faci la 1:32, e sa atarni asa de motor.

 

Am gasit si cu cine seman: :crack:

 

post-43576-0-26574200-1372114824_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...