Sari la conținut

Filme si seriale


Postări Recomandate

Pentru ca e perioada de dupa Oscaruri, calitatea/cantitatea filmelor a scazut simtitor.

De-aia m-am reprofilat pe seriale si aici recomand " The Walking Dead" , " Breaking Bad" si mai sunt ... :peace:

De unde ca toate sunt in pauza :(((

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai am pentru voi "Der Untergang" sau "Dawnfall". Este vorba despre ultimile zile de viata ale Führer-ului Adolfica Hitler,la fel, bazat pe fapte reale ! Ii dau 10/10.

 

Va mai recomand "The Nazis And The Final Solution" Acesta este un documentar facut de BBC, la fel,bazat pe fapte reale,marturii din infern ! Fiecare parte dureaza in jur de 45 minute si are 5-6 parti. Cred ca la anu', daca o sa fiu liber, dau o fuguta in locul unde au fost omorati intentionat cateva milioane de oameni. A fost cineva ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Enemy at the gate - super, bazat pe fapte reale intr-adevar, dar putin exagerat (Hollywood). http://en.wikipedia.org/wiki/Vasily_Zaytsev
Moon : SF de autor, fain dar poate greu de digerat pentru unii. Recomand .
Der Untergang : nu credeam vreodata ca o sa imi placa un film despre viata lui Hitler, dar cum zicea colegul de mai sus, e un film de 10/10.

Am vazut in ultima vreme cele 3 (pana acum) sezoane din The Walking Dead. Serial cu zombie, apocalipsa, sange, etc. am pornit deja cu o parere proasta, dar pentru ca era foarte recomandat am zis sa incerc sa vad cateva episoade ... si m-a prins. M-a prins asa de tare ca l-am devorat intr-o saptamana si acum abea astept sa inceapa seria a 4-a (in toamna, din pacate).

Pentru cine mai vrea filme de razboi, clasice : Platoon, Apocalypse now, The thin red line, Letters from Iwo Jima, Saving private Ryan ...

Filme SF clasice si nu numai : Blade runner, Source Code, Rise of the planet of the Apes, Prometheus ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dap... am adormit la trailer... mai ales ca e Uwe Boll ala care e spaima filmelor... E un nene pe imdb care face review si zice ca e OKish... dar... sorry :lol:

 

 

 

daaaar... pe seceta asta de filme.... incredibila de parca astia nu mai vor sa cistige bani de la noi... pardon... seeding time... am vazut un film destuleanu de okeish:

 

 

"Side Effects"

 

http://www.imdb.com/title/tt2053463/?ref_=fn_al_tt_1

 

Nu vreau sa va divulg nimic si nu va recomand trailere (nici eu nu am vazut si ar putea contine spoilere aiurea).

 

Atita va zic: e interesant, merge pe seceta, nu e chiar main stream (of interest) dar pentru cei care isi pot pronunta cu voce tare IQ-ul fara jena... e OK.

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine... atunci il iau si arunc un ochi... merg pe incredere :)

 

Bai... dar e Uwe Boll... :P



Vazut "Movie 43"

 

the most fucked up movie ever! :lool:

 

http://www.youtube.com/watch?v=MHQwLY0M-E8



Vazut "Die Hard 18" (2013).... as fi trecut cu vederea faptul ca e cel mai slab din serie doar de dragul revederii unui personaj "din copilarie"... din pacate povestea pe alocuri jigneste inteligenta grav si strica dispozitia. Bine... pentru cine nu are habar ce inseamna radiatie si cum a facut poc Cernobilul... si la ce distanta de Prypiat este... ar putea fi digerabil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Ped O'Phile

asa am zis si eu, play-u e okish si finalu face toti banii

 

Ma dispera finalurile astea cu multe rasturnari de situatie ingramadite si cu happy-ending.

 

Daca se termina la un punct anume,filmu era chiar ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru cine gust jete...

 

http://www.youtube.com/watch?v=TioK5cEbC4s



Am vazut documentarul asta... "Statin Nation". E destul de interesant... te face sa te gindesti cit de mult au ajuns sa influenteze directiile de cercetare oameni care nu au nici o chemare/treaba cu domeniul... doar pentru ca vor bani sau au actiuni si vor bani... sau "putere". Astfel au ajuns ca "big pharma" sa fie reprezentanta unei laturi a stiintei care nu are nici o treaba cu cunoasterea si dezvoltarea in directia 'serviciului" public... ba din contra.

Si sint multe alte domenii care sufera de aceeasi problema... am mai zis-o odata... astfel Stiinta moare si religia ii ia iar locul... cind oamenii vor putea spune ca isi vor zeii mincinosi inapoi si ritualurile dragute si linistitoare in locul unei stiinte care ii imbolnaveste, ii stoarce de bani si ii minte pe fata... Pentru ca popii, s-o recunoastem, mint mult mult mai bine si mai eficient.

 

In zona asta a minciunii, dezinformarii si jecmanirii de bani intra "stiinta ecologistica" cu povestile despre global warming cauzat de pirtul vacii, "stiinta mecanicii cuantice" cu acceleratoarele de jdemiliarde de dolari care cauta particule care sint deductii statistice dupa nushce predictie SF care nu e inteleasa de nimeni iar initiatorii ideii se amuza de ce efect a avut gogorita lor. Totul in stiinta ajunge sa fie deformat si deturnat catre scopuri complet diferite de a cunoaste si a servi oamenilor. Unele in deserviciu social direct si flagrant... cum e si in cazul reactoarelor nucleare care acum sint "periculoase" in forma "fast breatherului" pentru ca foloseau la imbogatit uraniu pentru bombe si "nici dracu" nu stie despre "lifter" si faptul ca ar fi fost exact opusul.

 

/rant

 

http://www.youtube.com/watch?v=Th7AqXiWD1g



================

 

Am vazut Star Trek maciuci 2013... epic... de prost. Treminator 2 a fost mai Science Fiction decit acest gunoi. Pirpac boom boom... mindless terrorism si melodrame de un penibil de te face sa downloadezi Titanicul si sa te uiti la el cap coada... de doua ori. Iar pentru cei care vor ceva "science"... oh da... :lol: film facut de niste maimute. Uga uga...

 

Idiocracy ftw...



P.S. Am dat exemplu Terminator 2 pentru ca ala se vroia film SF cu "terorism" robotizat... frate... ala era plin de idei si probleme misto...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fast and Furious 6 - l-am vazut azi la cinema, e misto (pt cei care au urmarit toata seria). E cam la fel ca Fast Five... cui i-a placut Fast Five, o sa ii placa si asta. Totusi, sunt dezamagit ca filmul a abandonat ideea de curse de strada, tuning, etc. (asta inca din partea a 4-a). Sau ma rog, le-au redus foarte mult. In schimb avem actiune la greu, impuscaturi, bataie, glume bune, etc. Unele faze sunt exagerat de ireale, dar la fel a fost in toata seria, inca de la primul film The Fast and The Furious.

 

Personal, mi-a placut mai mult Fast Five.

 

PS: daca il vedeti la cinema, nu va grabiti sa plecati din sala cand se termina filmul (si incep sa apara scrisuri), fiindca dupa nici un minut, mai urmeaza ceva ;)

Editat de bogdan_gba
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba in sensul bun... doar ca nu tre sa fii constipat.

 

Nu ca sint adeptul "falacy"-urilor, dar nu cred ca Hugh Jackman, Kate Winslet, Naomi Watts, Emma Stone, Richard Gere, Uma Thurman, Gerard Butler, Halle Berry, Elizabeth Banks (regie unul din clipuri), Seth MacFarlane (Family Guy) s-au apucat sa joace in filmul asta uitindu-se doar la bani... sigur le-a placut ideea si "s-au riscat" sa fie asociati cu ceva destul de greu digerabil pentru majoritatea omuletilor.

 

Da e un umor mai... diferit...





 

 

:P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Filme si seriale

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...