Sari la conținut

Olandezii Zburatori


aoleks
 Share

Postări Recomandate

salut!

 

daca sunt cumva romani in olanda care se dau pe motor, si au chef de o plimbare weekend-ul asta, lasati aici un nume, tip motor si eventual un numar de telefon sau mail. sugetii despre unde ne dam sunt binevenite!

 

cine vine? pai, budd a fost cu ideea, pana acuma suntem doi. insa nu-i de ajuns! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 100
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Deci io vin! BMW R1200C . 0652094219.

Sugestiile mele : Raalte (pe langa Deventer) la muzeul Harley , Zeeland ori o tura prin sud ce sa cuprinda Biesbosch si eventual Kinderdijk.Sau chiar Belgia,de ce nu?

Editat de Budd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa vedem cine mai vine. In principiu e mai liber duminica pe strazi. Eu zic sa luam un punct de intalnire la mijloc : Rotterdam :laugh:

Serios,nu conteaza unde ne intalnim. Daca vreti,ne intalnim la muzeul aviatiei din Soesterberg si de acolo vedem noi. Muzeul este deschis si duminica de la 12 la 16.Asta ca sa nu zica lumea ca raman in Rotterdam. Ideea este sa nu mergem pe autostrazi. Haidam,ziceti unde ne intalnim?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt de acord, distanta e cam aceeasi pentru toti (mai putin lilith). dupa google maps, eu si cu budd facem vreo 65km pana in utrecht dupa care mergem la soesterberg. lilith merge 45km pana la utrecht + aceeasi distanta. nu e mai bine sa ne intalnim toti in utrecht si mergem de acolo impreuna?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prima data sa ne intalnim in utrecht, nu prea conteaza unde. eventual cand ajungem, daca nu ne vedem, dam un bip (ca nu suntem romani degeaba). si dupa ce dam bip si ne localizam, putem eventual bea un suc, depinde cum e vremea. dupa aia mergem prin "interior" la soesterberg, vedem ce e acolo de facut. dupa care luam niste "dijkwegen" unde deschidem putin gazu', sa se mai ia rugina de pe cilindrii :laugh:!

 

PS: daca totul e ok, duminica iese soarele! hai ca e de bine...

 

da chiar nu mai sunt romani pe motor aici??? imposibil!

Editat de aoleks
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OK atunci, central station sa fie. Pe la 11:00. O sa incerc sa ajung la bus parking. Asta este chiar sub Hoog Catharine. Sau mai este o locatie super usor de ajuns : intrarea dinspre Jaarbeurs (in gara, evident). Unde opreste Eurolines : Jaarbeursplein. De pe autostrada urmaresti Jaarbeurs.

 

post-22521-1221213973_thumb.jpg post-22521-1221213996_thumb.jpg

Editat de Budd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai zicea ca vine , a intrebat cand si unde :

 

Da, da! Anunta-ma cand/daca stabiliti ceva>

 

Deci , recapitulare !

 

Loc : Jaarbeursplein , Utrecht

Cand : Duminica 14 Septembrie , 11:00 - 11:30

 

Eu am sa fiu acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...
  • 2 months later...

salutare

am si eu o rugaminte daca ma ajuta cineva cu ceva informatii despre cum merge treaba prin olanda, eu omentan sunt in italia dar as vrea sa merg in olanda

eu am mai stat o perioada in olanda dar acum vre-o 4 ani si de atunci mai prea mai am noutati in legaturile de a gasi un job. sunt vorbitor de limba engleza atat eu cat si sotia mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Niste nenorociti. Fara permis de munca nu se uita la tine chiar daca iti faci firma. Asta e una la mana. Doi la mana e destul de important sa vorbesti olandeza daca nu lucrezi undeva in IT/management etc. In rest, sa locuiesti aici e usor : mergi la primarie, te inscrii, faci asigurare medicala, cauti locuinta etc. Evident ca nu poti beneficia de ajutoare sociale cat timp nu ai lucrat in Olanda insa asta cred ca e peste tot.

Editat de Budd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cine stie cum sta treaba cu vama si tva-ul la olandezi pt o moto adusa din state? am inteles ca e mai ieftin la ei decat la noi din doua considerente: 1. ei pornesc cu calculele de la valoarea de tranzactie si nu cea de catalog ca la noi.

 

2. TVA-ul la ei este mai mic, de 19%. Si acum spuneti-mi daca gresesc: vama este 10 sau 6% din valoarea cu care a fost cumparata motocicleta adunată cu valoarea transportului, sau numai din pretul de tranzactie?

 

O alta nelamurire priveste metoda de calcul a TVA: e 19% numai din valoarea tranzactiei sau dintr-un total în care intra pretul de achizitie, transportul, vama și comisionul de vamal de 0,5%? Cine ma poate ajuta cu raspunsuri clare ii raman recunoscator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...