Admin Smokey Posted September 19, 2005 Admin Share Posted September 19, 2005 In fiecare saptamana motociclistii din Timisoara se intalnesc la Roma in Complexul Studentesc (langa 3F) joi seara incepand cu ora 19:00 Intalnirea "de iarna" e de obicei in barul Cargo. Quote Link to post Share on other sites
ddcristi Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Well, din iarna asta s-ar putea sa se intalneasca lumea shi in Metalbox... Bar deschis acuma o saptamana, exact in locatia in care era deschis "Bikers" acum catziva ani. Probabil ca baietii din Trust MC se vor intalni in Cargo, iar cei din Road Patrol in Metalbox... Noi, ashtialaltzi, free riderii.. inca nu shtim in care din cele 2 baruri vom merge... DDC Quote Link to post Share on other sites
Admin Smokey Posted September 19, 2005 Author Admin Share Posted September 19, 2005 No hat, ca n-avem loc de intalnire.... ce ne facem ?! Ne intalnim la Stelia la garaj? Da locatia exacta la Metalbox. Quote Link to post Share on other sites
santy Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Propun sa ne intalnim in caminele de medicina PS: Nu stiu daca cei ce si-au semnat condamnarea in fata ofiterului de stare civila vor avea acces, dar restul... Quote Link to post Share on other sites
Admin Smokey Posted October 6, 2005 Author Admin Share Posted October 6, 2005 invita-ne numa, si vedem noi... Quote Link to post Share on other sites
motociclistu vf Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Vin si eu(a inceput brusc sa ma doara genunchiul) Quote Link to post Share on other sites
ddcristi Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 No hat, ca n-avem loc de intalnire.... ce ne facem ?! Ne intalnim la Stelia la garaj? Da locatia exacta la Metalbox. Metalbox ii exact in locatzia in care era Bikers. Langa P-ta. Maria. Pe o stradutza paralela cu linia de tramvai care merge din Maria catre gara. DDC Quote Link to post Share on other sites
rfuchs Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 la stelia la garaj ) cool cind ne dam i intalnire acolo? luam o lada de bere si chefuim una scurta sau lunga ) hihihihihi Quote Link to post Share on other sites
ddcristi Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Pai di ce sa luam o lada de bere? sa ne ashtepte Stelia cu lada... ca doara ii facem onoarea sa merem pe acolo... DDC Quote Link to post Share on other sites
Moria Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 pacat ca cargo nu mai e unde era...ne-au stricat resedinta de iarna, sincer..... Quote Link to post Share on other sites
Willy_tm Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 pacat ca cargo nu mai e unde era...ne-au stricat resedinta de iarna, sincer..... Parerile sunt impartite. Noua ne place mai mult acolo unde este acum Quote Link to post Share on other sites
easybiker Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Si mie.Si pe deasupra mai e si masa de biliard. Quote Link to post Share on other sites
black raven Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 (edited) Si mie.Si pe deasupra mai e si masa de biliard. si sa nu-l uitam pe adi dragan care ne-a creat,cred eu,cele mai bune conditii in centrul timisorii... Edited February 9, 2006 by black raven Quote Link to post Share on other sites
robychopper Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 care ajungeti prin cargo si va intilniti cu ADI dragan,trasmitetii salutari din prtea mea si mai aruncati un ochii la simsonul meu sa nu dispara piese ) va salut cu respecte roby Quote Link to post Share on other sites
black raven Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 care ajungeti prin cargo si va intilniti cu ADI dragan,trasmitetii salutari din prtea mea si mai aruncati un ochii la simsonul meu sa nu dispara piese:)) va salut cu respecte roby Roby,cine crezi ca trece de pult? Si cine are curaj sa demonteze ceva?? Motoru ala e un simbol pt bar Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Acuma vad si eu topicul asta... Deci vroiati sa veniti la mine la garaj? Well, nu prea avem loc inauntru, dar tragem niste scaunele afara langa remorca Quote Link to post Share on other sites
robychopper Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Roby,cine crezi ca trece de pult? Si cine are curaj sa demonteze ceva?? Motoru ala e un simbol pt bar ce mai este de nou prin cargo..in ultima vreme????? salut Quote Link to post Share on other sites
easybiker Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 O gagica super frumoasa la bar.Ana Maria.Si am auzit ca a mai angajat Dragan inca una dar pe aia nu am apucat sa o vad... Quote Link to post Share on other sites
GIV 32 Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Well, din iarna asta s-ar putea sa se intalneasca lumea shi in Metalbox... Bar deschis acuma o saptamana, exact in locatia in care era deschis "Bikers" acum catziva ani. Probabil ca baietii din Trust MC se vor intalni in Cargo, iar cei din Road Patrol in Metalbox... Noi, ashtialaltzi, free riderii.. inca nu shtim in care din cele 2 baruri vom merge... DDC ...mai cristi,noi astialalti suntem cei mai cistigati.....putem merge in amin2 locurile!!! pacat ca cargo nu mai e unde era...ne-au stricat resedinta de iarna, sincer..... ....noua locatie e mai faina si mai mare!!!.....si mai putin ventilata!! Quote Link to post Share on other sites
cata_tm Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 O gagica super frumoasa la bar.Ana Maria.Si am auzit ca a mai angajat Dragan inca una dar pe aia nu am apucat sa o vad... Pe oricine ar angaja Adi atmosfera cum facea Ramo nu o sa mai faca nimeni!!!!!!.....pentru cine stie ce vorbesc Quote Link to post Share on other sites
easybiker Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Pe oricine ar angaja Adi atmosfera cum facea Ramo nu o sa mai faca nimeni!!!!!!.....pentru cine stie ce vorbesc Eu stiu foarte bine despre ce vorbesti... Quote Link to post Share on other sites
GIV 32 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Propun sa ne intalnim in caminele de medicina PS: Nu stiu daca cei ce si-au semnat condamnarea in fata ofiterului de stare civila vor avea acces, dar restul... ...auuu degetelul!!!!....pot veni si din arad acolo?....au fustitza si bonetica alba cu cruce rosie pe ele?....fustitza este mini din ala obraznic??? Quote Link to post Share on other sites
kcuf_di Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 ...auuu degetelul!!!!....pot veni si din arad acolo?....au fustitza si bonetica alba cu cruce rosie pe ele?....fustitza este mini din ala obraznic??? Imi pare rau sa-ti destram fantezia, dar mai bine te duci cu degetul la un club de striptease, is mai calificate tipele Quote Link to post Share on other sites
GIV 32 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Imi pare rau sa-ti destram fantezia, dar mai bine te duci cu degetul la un club de striptease, is mai calificate tipele ...NU-MI STRICA FANTEZIA!!...EU VREAU LA CAMINELE DE LA MEDICINA CU DURERI SAU NU!!....SI MAI VREAU SA AIBE FUSTITE DIN ALEA ...SI MAI VREAU........SI MAI VREAU...... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts