Sari la conținut

Ajutor Sange B3 Pozitiv, Urgent!


Optimus
 Share

Postări Recomandate

Un motociclist de al nostru a avut un accident sambata si de atunci se lupta sa traiasca, Haide-ti sa il ajutam cu sangele de care are nevoie!!!! avem nevoie de sange B3+ URGENT!!!! Haideti sa salvam o viata!!! Raul Ciurus are nevoie de noi. Si el ne-ar fi ajutat!!!! Doritorii va rog sa sune la 0745.258348

In special cei din Baia Mare si din apropiere.

 

Va multumim!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare ca fix B + am eu! Dar ma stiu ca am avut hepatita... (si chiar daca a fost o forma cica "foarte usoara"....) :rusinica: :D .

... :blink:

 

Pentru a fi clar despre ce e vorba, zi numele si prenumele (le-ai zis de ja) si spitalul (numele spitalului) cu judetz cu tot in care e internat...

Editat de Lt. Navarro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Numele lui este Raul Ciurus din Baia Mare care este internat in spitalul judetean de sambata, acum o zi adica marti a fost mutat la reanimare deoarece starea lui de sanatate sa agravat dupa un accident moto, nume pe acest forum Raul R1.Deoarece are nevoie de sange b3+ sunt rugati toti care sunt din Baia Mare sa doneze cat se poate de repede, deoarece starea lui de sanatate depinde de acest sange.Spitalul din Baia Mare nu dispune de grupa sanguina b3+ asa ca va rog care puteti si dispuneti de bunavointa sa faceti acest pas, asa ar fi facut si el pt voi. Va multumesc

 

Daca sunteti curiosi cum sa intamplat accidentul vedeti aici /index.php?showtopic=281642

Editat de cosmin bm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

m-a sunat maicamea pe la 6 dimineata sa-mi zica cea mai crunta veste ce puteam sa o primesc...RIP RAUL si DUmnezeu sa te Odihneasca in Pace! rose.gif rose.gif rose.gif rose.gif Nu-mi vine sa cred nici acum...nu pot sa accept asta...ne stim cam de 20 de ani, din clasa 1-a...!

Condoleante parintilor si sotiei! Sa fi tare Daniela!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Niciodata nu mi-as fi imaginat ca voi ajunge sa dau cu R.I.P-uri pentru un prieten bun. Inca nu imi vine sa cred..........si nu pot sa realizez ca nu mai e printre noi. Mult prea trista a fost vestea pe care am primit-o dimineata.

Odihneasca-se in pace !!! :rusinica: :D :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

despre EL este vorba?

ce s-a intamplat, cum a avut accidentul?

:D :rusinica:

 

Hai ca vad ca nimeni nu zice nimic Sambata ne-am adunat o gramada de baieti in fata la Milenium dupa care am facut ceva tururi de oras (Inchiderea sezonului moto) dupa care am hotarat sa facem o tura de gutin si sa venim prin Ocna .Probabil Raul a avut o zi extrem de proasta cu tot ca toti stim ca are ex in condus mobre. La urcare pe gutin a ratat o curba si a cazut intr-un sant, incidentul nu a avut urmari insa. Toate bune si frumoase dupa care am plecat spre Ocna si in sat sugatag,am ajuns in urma lui cam cu un min, nu stiu exact ce s-a intamplat, a alunecat pe ceva baliga?dar a ratat o curba la stanga si a intrat in un gard .In prima faza a avut dubla fractura la tibie si nu stiu sigur, se pare ca trei coaste rupe.Dar se pare ca dupa 4 zile problemele s-au complicat dupa cate am inteles eu de la un altu, are hemoragie interna si ceva pb cu plamanii de la coastele care s-au rupt.poate gresesc sa ma corecteze careva

 

Salut. Incidentul a fost sambata dupamasa, la plimbarea organizata dupa inchiderea de sezon. Initial s-a simtit relativ bine si speram ca in cateva zile sa posteze el pe forum, nu vroiam sa ne reproseze. Dar de marti dimineata starea lui s-a inrautatit. Au aparut complicatii. S-a descoperit sange la plamani. Au aparut si complicatii la picior. Sa speram ca va fi bine si ne va putea relata el intamplarea, cat isi aminteste din ea. Noi suntem alaturi de el si facem tot posibilul sa se puna din nou pe picioare. Sanatate multa Raul!!!!

 

am citit topicul de pe maramures... pacat LINK

Editat de Blade Of Soul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l odihneasca alaturi de cei drepti...

 

Nu stiu ce sa mai zic... Fiecare saptamana isi cere tainul de suflete... :rusinica: :D

 

Un Raul saptamana trecuta, un Raul saptamana asta... :blink:

 

Putem ajuta cu ceva familia? Ma refer la cei care sunt de mai departe (cum e cazul bucurestenilor). Se poate ocupa cineva de strangerea unor bani?... :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Raul a plecat dintre noi, s-a stins....a plecat acolo sus sa vegheze asupra noastra, va fi ingerul nostru pazitor. Raul ne va fi dor de tine!!!!!! O sa ne lipsesti!!! Vei ramane mereu in sufletele noastre!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...