cosmin bm Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Buna am ramas fara garaj in prag de iarna, caut ceva garaj de inchiriat in Baia Mare. In ziar ce am gasit de inchiriat sunt si de vanzare, asa ca nu vreu sa ma trezesc prin Ianuarie sa fiu dat afara .Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
white8snow Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 (edited) mai eu nu am de inchiriat garaj da daca vrei te pot ajuta sa parchezi la bunicamea in curte particulara peste iarna , il husezi si nu ti umba nime la el , iti dau o cheie si poti sa meri sa l mangai cat oi vrea toata iarna . Edited November 26, 2008 by white8snow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin bm Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 mai eu nu am de inchiriat garaj da daca vrei te pot ajuta sa parchezi la bunicamea in curte particulara peste iarna , il husezi si nu ti umba nime la el , iti dau o cheie si poti sa meri sa l mangai cat oi vrea toata iarna . Ms mult pt ajutor azi am gasit in sfarsit garaj de inchiriat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts