Sari la conținut

Grupul posesorilor de Suzuki Burgman


Fanel
 Share

Postări Recomandate

bravo bai Dane , asa impresie de latifundiar ti-am lasat eu ? vreo 900 ron face calculatia ta , Malosi suna bine , cred ca ma bag , vorbim ......voi desface mai intai sa vad ce am nevoie .

 

........i-auzi frate , restul la sifoane .......si eu trag 12 ore/zi munca pfa..... :hurt: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

bravo bai Dane , asa impresie de latifundiar ti-am lasat eu ? vreo 900 ron face calculatia ta , Malosi suna bine , cred ca ma bag , vorbim ......voi desface mai intai sa vad ce am nevoie .

 

........i-auzi frate , restul la sifoane .......si eu trag 12 ore/zi munca pfa..... :hurt: .

 

 

:))))))))))))))) :blbl: :lol:

 

 

daca da-i un suc , desfacem impreuna. am facut 2 chei cu care desfaci la ambreiaj si variator :ok:

poate vin si altii , mai stam la o cola

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am mai spus eu ca facerea de bine este fu.te.re dar na, nu ma invat minte.

Nu are legatura cu ce sunt si ce fac eu. am postat un link un care daca intereseaza pe cineva bine daca nu iarasi bine. Daca mentionam ca da, SUNT SUPER, CUMPARATI-LE atunci intelegeam postul tau. sa inteleg ca tot ce este de proasta calitate pe lumea astea este vinovat unul care posteaza un link?

Nu am luat foc, nu este un motiv de a lua foc. Am considerat ca tine de motociclism si ca poate..........asta a fost rostul postului.

nu mi o lua in nume de rau dar nu strica sa gandim putin inainte de a tasta ceva pe aici. ce zici? Reusim?

 

In rest numai bine !!!

 

uite aici......../index.php?/topic/673873-lidl/ multa lume a fost a vazut..........restul e can can

 

Florine eu ma gandeam cum sa scriu postul de multumire ca ne-ai zis de oferta dar cand am ajuns la Lidl... acum normal ca tu nu ai nicio vina ca doar nu le-ai facut tu...

 

p.s. si eu vroiam sa zic de o trusa de scule de pe louis care s-a ieftit dar am ajuns la vorba ta cu facerea de bine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Victore mergi pe mana lui Dan ca stie de ce, si imi plus are notiuni de macanica bune, stiu ce Burgman ai si nu are rost sa faci alte achizitii parerea mea!In rest avand in vedere ca nu ne-am intalnit decat de vreo 2 ori eu zic ca e bun venit si un loc al nostru pe net in care nu intra decat cei cu suflet de.... imi permit sa spun MAXISCOOTERISTI pentru ca stiu ce probleme am avut pe tema "motociclisti si scooteristi" si aici il rog pe Razvan Bassu de la Bv sa intervina cu proiectul nostru 'SI NOI EXISTAM" cu marea adunare care putea avea loc la Brasov al maxiscooteristilor din Romania.

Eeeeeee sunt multe de spus dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Faptul ca intervin cativa pe acest forum si multumesc de atitudinea noastra de a face ceva constructiv cu sfaturi , idee, si chiar promisiuni de ajutor unii pentru ceilalti este un inceput trebuie sa mai lucram la atitudine si reusim. Apropo TNG ti-am urmarit postarile pe forum, nu numai aici dar si pe alte forumuri iti respect munca si se vede ca ai cunostinte :rolleyes:

Si ar mai fi ceva si cu asta inchei am inceput foarte greu in motociclism si am terminat la fel foarte greu .

Am stat zile in spital pt motociclism si am renuntat la moto, numai ca din dorul pentru burgman si satisfactiile pe care mi le-a adus acest motoras o scanteie mai exista in suflet si nu vrea sa se stinga.(macar nu m-a trantit un burgman daca era asa nu imi parea rau sincer , desi stiu cand franam cu el inghitea asfaltu si nu ma lasa, de aceea l-am apreciat)

Cu respect Marius!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc burgman1,pentru aprecieri!

Eu nu postez decat la sectiune service pe mai multe forumuri,am intrat pe forumul Burgman cand m-am facut maxiscuterist in dorinta de a ajuta pe cei care au nevoie,cu cunostintele mele legate de mecanica.Este adevarat ca nu cunosc foarte bine burgmanul ca si obiect,pentru ca nu am lucrat la el foarte mult,aici pot invata de la voi.

Dar am o mare exprienta pe motoarele de speed asa ca pot ajuta la nevoie.

Din "pacate" am un SILVER WING de care sunt tare atasat,asa sper ca o sa-mi tolerati prezenta printre,voi atat pe forum,cat si la plimbari.

 

PS Am anul acesta 26 de ani de stat in sa, si reparat motociclete, dar nicioadata nu am facut discriminare fata de scuteristi.

Sunt obiecte cu 2 roti,nu conteaza ca unul are 50cc sau altul 1400,unul prinde 80km/h si altul 400km/h toate au 2 roti si aduc satisfactie,mai mare sau mai mica,celor care stiu sa aprecieze aceste vehicole.

Cu respect TNG!

Editat de tng
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voi tine cont de recomandarea ta Marius , de altfel Dan m-a mai servit cu cate o piesa sau consumabile de-a lungul celor 2-3 ani de cand ne stim , asta toamna , de ex , eu cautam un cauciuc pt fata si cand am ajuns la el am constatat ca avea unul aceeasi marca , an si saptamana de manufacturare cu ce-mi trebuia mie si in comparatie cu ce era montat pe spate . am mai capatat un semnalizator si-o carena la scuterul vandut , o oglinda la asta cand l-am trantit , are mana si preturi bune ! :laugh:

 

TNG , acum 26 de ani , cu greu primeam permisiunea bunicului meu sa ma urc in saua MZ-ului ES250 parca , ai calarit ceva la viata ta , drumuri bune in continuare iti doresc , sa ne vedem cu bine in noul sezon !

 

cred ca in 2 saptamani se duce saracia asta de zapada post-45527-0-13196100-1330181882_thumb.jpg

 

post-45527-0-84487700-1330181907_thumb.jpg * azi in plimbare dinspre Tunari prin Dimieni catre Balotesti *

si iesim la plimbari !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva unde s-au mutat baietii care polishau parbrize si alte chestii de la Abator ( Vitan ) ?

Sau un numar de telefon ceva ?....vreau sa polishez parbrizul de la Burg.

 

 

salut

 

cateva pagini in urma , vei gasi o carte de vizita scanata de Viitore . Acolo am fost noi si am polishat parbrizele. Ce problema ai? daca vrei eu am un parbriz second-hand.

eu iti recomand sa nu-l polishezi decat undeva unde e un meserias. daca insista sa scoata zgarieturile , o sa se incalzeasca si dupa primele spalari vei observa niste urme...diferente de claritate.

daca vrei , vino la mine sa-l vezi , apoi i-a o hotarare.

peria aia cu care poliseaza , trebuie sa fie cat mai mica deoarece suprafata este curbata si sus la parbriz nu va putea slefui cum trebuie. e mai greu sa-ti scriu decat sa vezi tu cu oki tai. nu cumpara solutii de polishat din comert, am incerat...nu au dat rezultatele dorite.

 

 

 

rectific : multeeeee pagini in urma . mai exact pag23 postul 226

Editat de david_secret
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Va salut...ce mai face-ti domnilor? pe aici a venit primavara de ceva timp :) am mai redus din echipamentul de protectie impotriva frigului, deci (teoretic macar) ar trebui sa scada si consumul datorita reducerii greutatii transportate nu?

ieri mi-am facut timp si am verificat jocul termic la supape e inca in parametri, mai tre sa schimb etrierul de frana de la roata spate, si la drum.

post-15361-0-11004100-1331453824_thumb.jpgpost-15361-0-23610300-1331453867_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@all burgmanistii--

 

am mers cu 650 , parfum .

 

ieri am auzit ca cel de 250 e o pocnitoare, ca e lenes rau si ca are cam 15 cp ( vmax 110 km / h)

 

eu calarint un honda dylan de 125 , ~ 40.000 km , mega multumit

 

 

visul de "oras" ar fi honda aia de 300 ( tot scuter ) dar e scumpa cu spume ( m am dat cu ea si cam rupe capul , roti de 17, ce mai , e treaba )

 

sa inteleg ca burgmanul scoate din 250 cat scoata honda din 125 ?

 

nu de alta dar imi place rau Bg ( nu tara, megascuterul ) si ma intereseaza pararea celor care l-au calarit

 

ca idee, in 40.000 km cu honda nu am schimbat NIMIC mai putin consumabile( 1 l ulei / 3000 km ,filtur aer, placute, caucioace, 1 bucat bujie)

 

bateria ,de la mama ei din 2003 - 2004,ierata afara la -22 , porneste la SFERT.

 

si mers cu ea la greu , de la nebunia bucale la drumuri afara tinuta in 90 - 100 cu 2 persoane.

 

am postat astea nu ca lauda ci ca si comparatie - cum sta 250 ul de la suzuka?

thx

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai auzit prostii crede-ma.

Eu am avut in dotare unul de 250 vreo 4 ani si am fost super multumit de el, mai din toate punctele de vedere, singurul inconvenient erea ca 'el maletero' e mic (la modelul care l-am avut eu) nu incapea dacat o casca si aia numai intr-o anumita pozitie, acum am unul de 400 'minimercedes' si are cutia ceva mai mare. Asa ca nu apleca urechea la ce zic carcotasi, testeaza-l tu insuti si pe urma vorbim. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

care sunt semnele de uzura la ambreiaj? va intreb pentru ca anul trecut, cand am schimbat cureaua, partea exterioara a ambreiajului ( http://www.suzukipartshouse.com/#/Suzuki/AN400_%282003%29/TRANSMISSION_%281%29/06100001/5606100021 reperul 24) avea o culoare albastruie, care cred ca apare ca urmare a supraincalzirii metalului. pe de alta parte, chiar si dupa ce am schimbat rolele si cureaua, transmisia nu cupleaza la turatia prevazuta de producator ci cam cu 600 de ture mai sus, pe la vreo 3200 rpm. de asemeni am remarcat ca demarajul nu e previzibil, in conditii relalativ similare (inclinarea drumului, greutate) pentru ca nu seamana demarajul de la o deschidere a gazului la alta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt piese separate, schimbi ce e uzat. Oala se ovalizeaza, sau daca ai mers fara ferodou s-ar putea sa ai santuri pe interior. Daca nu e ovala si nici nu-s "santuri" pe interior, schimbi doar ambreiajul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

care sunt semnele de uzura la ambreiaj? va intreb pentru ca anul trecut, cand am schimbat cureaua, partea exterioara a ambreiajului ( http://www.suzukipartshouse.com/#/Suzuki/AN400_%282003%29/TRANSMISSION_%281%29/06100001/5606100021 reperul 24) avea o culoare albastruie, care cred ca apare ca urmare a supraincalzirii metalului. pe de alta parte, chiar si dupa ce am schimbat rolele si cureaua, transmisia nu cupleaza la turatia prevazuta de producator ci cam cu 600 de ture mai sus, pe la vreo 3200 rpm. de asemeni am remarcat ca demarajul nu e previzibil, in conditii relalativ similare (inclinarea drumului, greutate) pentru ca nu seamana demarajul de la o deschidere a gazului la alta.

Salut!

Piesa din reperul 24 e oala de ambreiaj, culoarea albastra e si de la suduri asa e si la al meu dar depinde in ce procent e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Acum vreo doua zile, in dreptul aeroportului Otopeni parca, m-am intersecat cu un 650 argintiu, exact ca cel care l-am avut eu.

Pilotul purta o vesta reflectorizanta si chiar m-am uitat lung la el, am crezut ca este politist moto!

Probabil si el a crezut la fel, pentru ca si eu aveam o vesta reflectorizanta :rolleyes: ..ne-am salutat in trecere..

Cine este, il cunoasteti cumva?

 

Mi-am amintit cu nostalgie de fostul meu 650..!

 

..aflat acum la Gabi..

Editat de l.u.v
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

care Gabi vrea s-o vanda si el !

sunt multi posesori de Burgman care se dau doar pe asfalt si nu se intalnesc cu lumea virtuala si altii care-s mai mult pe tastatura decat in trafic , de altfel avem propriul forum pt specia asta de maxiscuter , o sa fi invitat acolo in curand , cu siguranta .

drum bun maine , am o entorsa la genunchi de la schi , aman startul sezonului !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...