Sari la conținut

Accident Lascar Catargiu


icv45
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 827
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Si nu ai scuipat-o intre ochi pe "avocata"?

Nu exista motociclisti in media,sa mai atraga atentia? sa faca un reportaj?

 

Pur si simplu nesimtirea unora nu cunoaste limite...

 

Aseara l-am vazut la televizor cum dadea iar lectii de moralitate pe acest nenorocit de cornel nistorescu accident infractor penal.

 

Am inceput sa caut ceva informatii despre acel accident. In click am gasit un interviu cu victimele care spun ca au ramas cu sechele grave dupa accident (oase strambe, splina scoasa, imposibilitate de a face copii etc.) iar dl. nistorescu nu le-a dat nicio despagubire. Tot victimele spun ca l-au actionat si in judecata pentru despagubiri. banii ca banii dar cum ramane insa cu infractiunea? ce s-a mai intamplat cu dosarul? parchetul ce face? nu il trimite in judecta pt aceste fate grave?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

L-am vazut ieri pe Elan Schwartzenberg la Realitatea TV cum i-a dat un "dos de palma" peste bot lui Nistorescu, pe marginea purtarii lui la acest accident. Nistorescu se luase de Elan (si de relatia lui cu tampa de Raduleasca), iar Schwartzenberg i-a servit-o p-aia cu accidentul : cum ai putut sa stai linistit in masina vreme de 15 minute uitandu-te la tinerii pe care-i umplusesi de sange?

Nistorescu a inghitit in sec si n-a mai zis nici "pâs"! Un nesimtit! Sa tii lectii de morala, tu care esti mai pătat ca un dalmatian?! Puah!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am sesizat, in ultima vreme ca tot mai multi interlocutori se leaga de accidentul lui Nistorescu, probabil pt ca au obs ca astfel reusesc sa-l reduca la tacere in direct. Asta inseamna ca, cel putin, accidentul si gestul nu au fost uitate.

Intrebare: de ce nu are Nistorescu replica in direct si prefera varianta parsiva de a vorbi in ziarul propriu, fara interlocutor? In acest caz nu mai tine sema ca "autorită?ile trebuie să îÂşi facă datoria în lini?te", asa cum insusi afirma in articol?

 

Spune in articol ca la TV sunt difuzate exagerari legate de accident: Exagerare este sa intorci BMW-ul peste scuarul verde!

 

Nu este evident ca in urma accidentului au ramas persoane infirme, pentru ca trebuie sa vorbim despre infirmitate morala. Trebuie spus, totodata, ca Tibi nu ar fi avut al doilea accident, dupa 6 luni, daca nu ar fi avut infirmitatea cauzata de primul, cel provocat de Nistorescu.

 

Mai exista o infirmitate care nu este vizibila si de care ar trebui sa se tina seama intr-un proces de reparatie morala. Este vorba despre o infirmitate a Andreei (pasagera accidentata), infirmitate care poate fi sugerata de urmatoarul exercitiu empatic: cum s-ar mai fi nascut Nistorescu daca mama lui ar fi suferit inainte de sarcina patru fracturi de bazin?

 

Concluzia ar fi ca nu "postacii fabuleaza" ci acela care afirma ca accidentul nu s-a soldat cu infirmitati. Si, mai mult decat fabulatie, as numi asta chiar o minciuna promovata de un om mic, asa cum se vede pe ecran, atunci cand se evoca in direct acest accident.

 

"Spre norocul nostru, suntem sănătosi si întregi"...care va sa zica, omu' se lamenteaza gandindu-se ca ar si putut fi vatamat, el sau copilul, intr-un X5 de o motocicleta. A-propos de copil. implicarea sa in acest eveniment este un aspect intr-adevar induiosator. Totodata, exemplul unui comportament vertical al tatalui ar fi benefic pentru copil si ar contribui la stergera partiala a amintirii gestului nesabuit de a intoarce peste scuarul verde avand un copil in masina (intr-o tara normala, autoritatea tutelara ar fi ridicat macar un deget).

 

Ultima fraza a articolului "Toți cei care ?tiu despre accident m-ar putea acuza că aÂş fi cumpărat o stingere a dosarului Âşi aÂş fi evitat o sentin?ă definitivă" acopera zgarcenia cu o masca a demnitatii. Stiu ca nu a fost acordat niciun leu cu titlu de despagubire pentru vatamare fizica nici de Nistorescu, nici de asigurarea lui RCA, aceasta despagubind doar 2000E pt motocicleta (jumatate din valoarea sa de piata la acea vreme).

Ghinionul lui Tibi ca a avut accident trece pe plan secund, putand fi considerat mai important ghinionul sau de a fi avut accident cu Nistorescu si nu cu un om de rand, normal si onest. Norocul lui Nistorescu a fost ca a accidentat niste oameni de rand, normali si onesti si ca in locul lor nu s-a aflat vreun smecher gen Casuneanu Jr, Prigoana Jr etc. care l-ar fi scuturat imediat pe ziaristul moralist de cateva milioane si ar fi iesit mult mai sifonat, daca nu zdrentuit la final, daca acest final ar mai fi existat.

Editat de maryus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

baieti, revin maine cu detalii despre urmatoarea informatie scandaloasa ce il priveste si ii prieste lui nistorescu accident criminal penal puscarie cornel.

 

potrivit ultimelor modificari ale c.p. si c.p.p. pt. lovituri deosebit de grave din culpa (cum e si cazul lui nistorescu) impacarea cu victima poate duce la incetarea procesului penal, pana mai de curand (februarie 2011) impacarea era posibila in cazul loviturilor simple

 

revin maine cu textul legii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trece ziua.. inca asteptam. Si nu " impacara poate.." ci sigur. Impacarea partilor este o cauza de inlaturare a raspunderii penale, in anumite tipuri de infractiuni.

Mesaj completat

Iar ceea ce zici tu, privind "noile modificari" ( se estimeaza 1 oct.2011), n-ar putea fi aplicabile, pt ca legea dispune numai pt viitor, exceptia privind retroactivitatea legii penale, nu se aplica. In alta ordine de idei, este vorba de aplicarea legii penale in timp. La momentul accidentului, T1 - se aplicau/a dispozitiile C.p / C.p.p aflat in vigoare si se vor aplica in continuare, daca n-au fost abrogate. Faptele de natura penala, care se vor inregistra dupa intrarea noilor acte normative, se vor afla in T2, si se vor aplica acestea din urma.

Editat de Csj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar ceea ce zici tu, privind "noile modificari" ( se estimeaza 1 oct.2011), n-ar putea fi aplicabile, pt ca legea dispune numai pt viitor, exceptia privind retroactivitatea legii penale, nu se aplica.

 

Eu cred ca trebuie sa mai studiezi cum este cu aplicarea legii penale in timp. Legea penala mai favorabila se aplica retroactiv.

 

In concret, citeste Legea 202/2010, art. XX, pct. 3:

 

Art. XX. — Codul penal al Romaniei, republicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 65 din 16 aprilie 1997, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

 

3. La articolul 184, dupa alineatul 5 se introduce un nou alineat, alineatul 6, cu urmatorul cuprins:

"Pentru faptele prevazute la alin. 2 si 4, impacarea partilor inlatura raspunderea penala."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Opinia publica: How do you live with yourself?

Nistorescu :It's not easy. ...

:laugh:

Editat de serious sam
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://www.kamikazeonline.ro/2011/03/anaf-...ru-100-000-eur/

 

cand ma gandesc ca jegul asta apare pe sticla si vorbeste de moralitate, dreptate, corectitudine ... nu-si dau seama idiotii care-i permit aparitiile ca credibilitatea lui = 0 ? Deci neprihanitul nistorescu e patat cu oleaca de caca? Hehehe, macar odata sa-si faca treaba si fiscul, sa-i demonstreze ca ce daca era pe celalalt sens si era despartit de spatiul verde, legea e pentru toti ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehehe, macar odata sa-si faca treaba si fiscul, sa-i demonstreze ca ce daca era pe celalalt sens si era despartit de spatiul verde, legea e pentru toti ...

 

Hmm,legea e pentru toti?Tu nu traiesti in Romania?

Deci o sa-l vedem pe unul ca Nistorescu (sau oricine altcineva cu cateva milioane de E in cont) la parnaie,sau oricum,pedepsit cumva cand o zbura porcul.Nu mai fiti naivi,va rog,fiti realisti,increderea oarba in lege si vorbe gen "nimeni nu e mai presus de lege","toti suntem egali" sunt f daunatoare,ne mintim pe noi si mintim si pe altii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OK, si atunci ce facem ? Ne facem legea noastra ? Pai hai atunci sa-l punem cu gura la bordura si calcat pe cap ...

Nu,nu am zis asa ceva.Daca face ce ai zis tu cineva care NU ARE cateva milioane de E in cont,apoi sa stii ca pt ala se aplica legea tata,puscarie clara.

Noi nu putem face nimic,obisnuiti-va cu asta,noi putem doar sa gandim mai realist si sa vedem lucrurile cat mai clar,poate copiii nostri sa poata face ceva,dar nu as baga mana in foc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Cornel Nistorescu, trimis în judecată pentru vătămare corporală gravă

 

Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost trimis în judecată de procurori pentru vătămare corporală gravă din culpă în cazul acidentului rutier pe care l-a produs, în decembrie 2008, în centrul Capitalei.

 

Accidentul în care a fost implicat Nistorescu a avut loc pe Bulevardul Lascăr Catargiu din BucureÂşti în seara zilei de 6 decembrie 2008.

Jurnalistul, care se deplasa dinspre Piața Victoriei spre Piața Romană, a întors maÂşina pe un scuar cu flori din mijlocul drumului, fără să se asigure, Âşi a intrat pe sensul opus, de unde venea motocicleta.

În urma accidentului, tinerii au fost transportați la spitalul Floreasca, tânăra cu fractură de bazin, iar tânărul cu hemoragie internă. Ei au avut nevoie de 90 de zile de îngrijiri medicale.

Imediat după accident, Cornel Nistorescu a fost supus de polițiÂşti la testul cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero.

Ancheta făcută în acest caz a ținut aproape doi ani și jumătate, o durată foarte lungă pentru un accident de tipul acesta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În plus, potrivit aceluiaÂşi Cod Penal, faptele imputate jurnalistului se prescriu după cinci ani de la comiterea lor, adică în decembrie 2013, dacă instanța nu va da o soluție în acest dosar până atunci.

 

Mai e nevoie de comenatrii?...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o declaratie halucinanta...

 

 

"Nistorescu a dat vina pe propriul copil pentru accident

 

În apărararea sa, Cornel Nistorescu și-a băgat copilul la înaintare pentru a justifica de ce a întors pe trecerea de pietoni, fără a se asigura, tăind calea motocicletei. Iată ce le-a declarat procurorilor: “Traficul era blocat de cîteva minute. Eram cu copilul în mașină și acesta a început să fie agitat. Am întors stînga împrejur”.

 

Tot în apararea sa, Nistorescu a arătat că nu are nici un regret că a accidentat doi tineri, ba chiar i-a acuzat pe aceștia: “Apreciez că, dacă motocicleta și motociclistul ar fi avut viteza în limitele legale, impactul nu ar fi avut loc. De asemenea, dacă ar fi circulat pe banda unu, liberă în acel moment, accidentul nu ar fi avut loc”. "

 

http://www.kamikazeonline.ro/2011/04/nisto...entru-accident/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...