L4uR Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 sambata asta sau duminica iesim si noi la o bere fara alcool? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReDDevill Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 @ Patenonkel , nu te mai urci pe motor pana iei carnetu ? da in seara de dupa accident cine se plimba prin nord cu scuteru ? mah infractorule marti imi vin numerele de la batranica si creca ma plimb toata ziua ca decand oftez sa dau o tura ,doua sau poate pana la sibiu daca e frumos weekendul viitor Noi sa fim sanatosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avioane Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) Il are deja in buzunar, s-a dus perioada de gratie , stai linistit, a tot rulat Hornetu prin oras sambat si duminica trecuta , mai pe seara asa.Asfalt Uscat. salut!As vrea sa vin si eu la vl sa cunosc alti motoristi(eu stau aproape de curtea de arges).Kand si unde va intalniti? Mult respect si Asfalt uscat! Edited April 27, 2009 by avioane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbi Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 ... Asaaaaa si acum ca neam in tors de la tura vii si nevatamati ... o sa pun io ceva poze de prin tura kiar dak nu o sa intereseze p nimeni ... hai ba cu poze... de fapt, las ca pun io o parte, pune tu restu' deci: - intr-o benzinarie din ungaria (Nem tudom... aaa... hungarorum!) - langa lacul como - same - calare pe ... vapoare - in sfarsit cu asfalt sub roti - igoumenitsa - cu o senzatie geniala pe o autostrada in grecia - pe drum - la meteore - la vidin, asteptand bacul - prin gropile patriei, intre severin si orsova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVS Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 frumoase poze. felicitari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbi Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 frumoase poze. felicitari! mersi fain! mai multe, ca vad ca crisit nu se inghesuie... aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie22 Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 mersi fain!mai multe, ca vad ca crisit nu se inghesuie... aici Da ma bine... tu ai site, eu trebuie sa le micsorez ca sa le pun aici k altfel nu ma lasa, si sincer mia fost lene, las ca te ocupi tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbi Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 Da ma bine... tu ai site, eu trebuie sa le micsorez ca sa le pun aici k altfel nu ma lasa, si sincer mia fost lene, las ca te ocupi tu saracu' de tine ce te mai chinui mai bine bagai tu link si gata, tradator de oras ce esti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_ORL Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 ontopi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbi Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 ontopi: corect! ai perfecta dreptate mai treci pe la noi pe aici, si-asa p-acia e pustiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie22 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 saracu' de tine ce te mai chinui mai bine bagai tu link si gata, tradator de oras ce esti Cum adica ma tradator de oras, ce ha, ce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbi Posted May 8, 2009 Author Share Posted May 8, 2009 Cum adica ma tradator de oras, ce ha, ce? poi pe arad ai fost in stare sa pui link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie22 Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 poi pe arad ai fost in stare sa pui link Pai ma fara suparare, nu ca ar avea cine sa se supere pe aici, dar pe arad are cine sa iti admire si sa iti comenteze si sa se bucure de pozele tale, aici...canci...nexam...asa ca.... eu zic sa taci si sa dai de baut chiar daca a fost ziua mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbi Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 ba io as da de baut, ca oricum ma simt cam naspa in leg cu ziua ta, dar ... ca sa te citez... ...canci...nexam... bani asa ca... asteptam sa se coaca. pana una alta, mai invarte si tu la roti, mai invart si io cat ma tine rezervoru' si mai vedem noi cand bem. si hai draq acasa, lasa facultatea, da-o... era sa zic da-o draq, da' ceva nu se pupa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVS Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 http://www.metalhead.ro/concerte/Gothic_si...ea-aid61387-l-1 in cazul in care nu stiati de acest concert, de azi. Merita sa mergeti, pentru fanii genului si pentru revenirea rockului in orasul Rm. Valcea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L4uR Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 http://www.cancan.ro/2009-06-04/Goala-pusca-pe-motor.html :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVS Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 (edited) Care dintre voi, enduristii, ati speriat babele de prin satul Surupatele-Mosteni acum vreo doua saptamani? Tocmai ce am fost pe acasa si mi-au povestit ai mei cum ca vreo 10 motoare enduro/cross au coborat dinspre Govora prin padure si au trecut pe ulita de unde ma trag eu si au facut ravagii intre batrani, de au zis saracii ca este razboi , ati impuscat din tobe pe acolo... Pana acum eram singurul "cascador" - cum imi zic batranii, de pe acolo Edited June 14, 2009 by MetalWarrior Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviu_vd Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 caut neaparat aripa fata honda hornet 600 model 98 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVS Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Vezi ca se potriveste si aripa de pe CBR F2, F3, F3-ul din '95-'96 chiar aripa de pe hornet parca o are. Sa ai mai multe optiuni de cautare. Sau vezi la baiatul de mai jos, iti poate face el. Salut, iti pot face aripa din fibra de calitate. Tel: 0722179565, Laurentiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie22 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Sunt "placut surpirns" de fiecare data cand ma uit pe forumu' Valcean, parca nici nu ar exista. Trist... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVS Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Valcenii fac KM, nu au timp de forum... Weekendul trecut am fost la VL cu conserva si am surprins destule motoare , CBR600, Aprilia Pegaso, Ducati Monster, chiar placut surprins. Vine iarna si avem timp si de forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rookie22 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Valcenii fac KM, nu au timp de forum... Weekendul trecut am fost la VL cu conserva si am surprins destule motoare , CBR600, Aprilia Pegaso, Ducati Monster, chiar placut surprins. Vine iarna si avem timp si de forum. DAAAA ma Vali, aici ca e iarna ca e vara, forumul e la fel de "plin" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L4uR Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 pai e "plin" pentru ca nu prea sunt persoane pentru asa ceva...eu stau si urmaresc topicurile ...si vad foarte rar postari...si sunt putini useri pe valcea...deci...e logic ca e "plin") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atillas Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Care dintre voi, enduristii, ati speriat babele de prin satul Surupatele-Mosteni acum vreo doua saptamani? Tocmai ce am fost pe acasa si mi-au povestit ai mei cum ca vreo 10 motoare enduro/cross au coborat dinspre Govora prin padure si au trecut pe ulita de unde ma trag eu si au facut ravagii intre batrani, de au zis saracii ca este razboi , ati impuscat din tobe pe acolo...Pana acum eram singurul "cascador" - cum imi zic batranii, de pe acolo facand abstractie de exagerarile babelor din sat gen ravagii,impuscat din tobe etc..am traversat satul in conditii foarte civilizate cu 20 km/h,evitand cu gratie vaci,cai,gaini,rate,porci,animale care oricum NU au voie sa fie lasate in libertate si tinute in spatii special amenajate.iar praful care se ridica-asta e,sa asfalteze primaria si nu o sa mai fie praf,iar problema cu rateurile a fost ca pe coborare toate tobele de tunning fac asa..ne cerem scuze daca am deranjat vreo baba din plictiseala vietii la tara,si poti sa le transmiti ca razboiul s-a incheiat in 'paspa.. PS sorry ca raspund asa de tarziu dar nu prea am timp de forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L4uR Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 da va plimbati baieti nu gluma...chiar daca e frig...se explica de ce nu e activitate pe forum...azi am vazut vreo 2 personaje cunoscute de aici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts