Sari la conținut

Suzuki dr 125 sm


Postări Recomandate

Salutare

 

Stie cineva daca suzuki DR 125 sm se poate lasa mai jos de 836mm inaltimea sa? cam pe la un 750mm? Stie cineva?

Multumesc

(vezi detalii aici - http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-159345.html sau http://www.suzuki-motociclete.ro/modele/en...125-sm-15.html)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma poate ajuta si pe mine nimeni cu un sfat?

Ideea e ca vreau sa cumpar un enduro/supermoto (de preferabil nou sau nu mai vechi de 2-3 ani) maxim 250cc in 4 timpi care sa aiba inaltimea la sa de aproximativ 750mm si evident sa se poata inmatricula... Vreau sa il iau pentru cineva! Vreau sa gasesc o solutie... nu neaparat DR125sm de mai sus, am inteles ca o alta varianta ar mai fi yamaha xt 127 dar aia e la 860mm.

Ajutati-ma! orice sfat e binevenit! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea cred ca vei gasi enduroaica cu inaltimea sheii asa de mica... cel putin nu cea de catalog care reprezinta inaltimea fara pilot. Daca suspensiile sunt moi, cand te urci pe motor se vor lasa. Sincer decat sa-ti alegi asa pe ghicite, mai bine te duci si te sui personal pe mobra si vezi daca-ti place. Eu unu' cand am vazut Dominatoru meu am zis ca nu o sa pot tine namila asta; dar nu-i problema. Acuma cand ma uit la specificatii, mi se pare iar imposibil sa stau pe el, si totusi n-am simtit asta in trafic.

Editat de switch
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vrei moto pt gagica? :crack:

Unele modele enduro se pot lasa chiar foarte mult. Pe fata se lasa din juguri iar pe spate exista kit-uri speciale. Eu personal am vazut un DR 350 condus de o gagica cam de 165 cm inaltime si care ajungea jos cu picioarele fara probleme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Treaba e astea mai mici nici nu se lasa mult cand te sui pe ele, cel putin la ea nu.. la mine da :crack: 85 kg vs 50 :crack: Pe DR-u meu de 650, care e inalt rau stau nemaipomenit de bine... insa cu ea am testat si am suit-o pe diferite motoare, si doar pe cele de 750-760 mm ar putea sa stea ok, ca nici pe varfuri nu e chiar ok, hai sa zicem si 770mm, dar pe 836mm aproape ca nici nu atinge...

Cu cine as putea vorbi sa vad daca se poate lasa? Please help, ca am vorbit la 5 reprezentante si nici unu nu e in stare sa imi dea un raspuns concret...

 

Multam mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

incearca si honda varadero 125 e mai grea putin cu vreo 50 de kg dar are saua mai jos http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=19797

Seat height: 800 mm (31.5 inches) If adjustable, lowest setting... eu tot am 60 de kg de cand am cumparat'o pe a mea , m'am si ma descurc cu ea , sau daca nu un chopper..salutari!

Editat de miha_hoe
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multam mult pentur ideea cu honda, nu stiam ca si ei au un model asa micut enduro. 800mm e super ok, daca se mai poate lasa 40mm e numai bine :crack:

Stiu ca cel mai bine merge un chopper mic, chiar gasisem un sukuzi parca de 125 cu 735mm la sa :crack: insa acum gandeste-te: eu am un dr-u de 650 si vreau curand sa trec pe un adventure 640, cam toti pe care ii stiu au enduro sau cros, si cand mai mergem pe camp/paduse etc ea sa fie cu un chopper e aiurea....

 

Merci mult pt sfatul cu varadero, am sa ma mai interesez.. Intre timp orice alta idee e bine venita :crack:

Multam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba fartate nu sti sa dai si tu un tel...

te spun eu lui ilie :crack:

se poate lasa cat de jos vrei tu, din sa, din amortizoare, din preload... sauna-ma sa-ti dau detalii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...