Sari la conținut

Motociclisti clujeni cauta de lucru


Galen
 Share

Postări Recomandate

Buna ziua!

 

Ma numesc Dienes Dan am 26 de ani si sunt de profesie inginer mecanic, specializarea Autovehicule Rutiere. Sunt in cautarea unui loc de munca pe postul de mecanic sau inginer mecanic intr-un service auto sau moto in Cluj-Napoca.

 

Ce stiu sa fac in acest domeniu si am mai facut sunt urmatoarele:

  • reglaj directie autoturisme si autoutilitare (2 ani experienta);

  • schimb ulei, filtre, placute, saboti, tamburi, discuri de frana auto si moto (honda dominator);

  • activitati de vulcanizare (schimb anvelope, pene, etc.);

  • distributie (opel corsa b ; )

  • reparatie capitala motor dacia 1310;

  • schimbare bucsi, pivoti, cap de bara, bielete, telescop, rulmenti;

  • determinarea pieselor uzate din sistemul de directie si suspensie.

Pe partea electrica am diagnosticat si remediat defectiuni la :

 

  • sistemul de incarcare (alternator, rotor, stator, rulmenti, punte redresoare, releu, perii colectoare);
  • diferite intreruperi de fire si scurt-circuite cu ajutorul multimetrului.
  • sistemul de pornire;

Acestea sunt principalele activitatati pe care am avut ocazia sa le fac practic. In cazul in care cunoasteti pe cineva care are nevoie de un om serios in acest domeniu va rog sa ma contactati pe forum, pe e-mail dienes_dan@yahooo.com sau la telefon 0745 043 392.

 

 

 

Ti-as sugera sa-ti incerci norocul punadu-ti candidatura cu un CV si-o scrisoare de intentie la Continental Automotive Systems in Sibiu.Am acolo un prieten care lucreaza in acelasi birou cu inginerii in domeniu,iar el este student la facultatea de Geografie.

Din cate zicea aia platesc bine,iar el care-i si la prog redus ii multumit de cat castiga.

 

BAFTA!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Răspunsuri 347
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Caut bani ! de lucru sunt satul ! :hug:

n-ai postat bine. :scratch:

topicu asta se numeste motociclisti-clujeni-cauta-de-lucru

poti deschide un alt topic cu ceea ce cauti

cu siguranta va avea succes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n-ai postat bine. :scratch:

topicu asta se numeste motociclisti-clujeni-cauta-de-lucru

poti deschide un alt topic cu ceea ce cauti

cu siguranta va avea succes

Ia : http://www.realitatea.net/tara-din-europa-unde-se-munceste-cel-mai-putin-iar-salariul-mediu-este-de-2-800-euro_1213180.html?utm_source=EJobs&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

 

 

 

România - 41,2 ore (salar de (cuvant urat) .)

 

de aia ziceam ca caut bani ca de lucru sunt satul ......

 

Caut topicul "Motociclisti clujeni cauta bani" si nu stiu unde e... functia search nu merge...

Deschidem un topic! :)

 

Va avea succes , da trebe sa platim lui "autosos" procent ca e idea lui , cred ca ai trebe 99,9 la suta din actiuni ! :crack:

Editat de alexandru1771
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Situatie paradoxala de "heavyduties". Din primavara doresc sa-mi fac niste bari la ei pentru "capritza" si am crezut initial ca i-oi fi suparat cu ceva. Pana la urma am avut noroc cu ultimul angajat prin acest topic, Dimi, care are si el dominator si voi avea pana la urma barile. Dincolo de aceasta problema rezolvata, in calitate de initiator al topicului, vreau sa va spun cateva cuvinte, mai departe de un simplu anunt laconic.

 

Ideea "on topic" e ca lumea cauta in general un job de perspectiva la o firma perena. Adica nu la una care-si inchide portile la un moment-dat. Astazi am fost la sediul baietilor (in spate la Vest City -hotel) si pot sa va spun ca este o firma solida si mai ales de perspectiva. Cam de un an de zile nu mai reusesc sa-si refaca stocul de marfa (vand mai mult decat pot produce).Comenzile curg garla si din pacate nu le pot onora prea repede pe cele noi.

 

Am discutat cu Alecu&comp. si concluzia este una singura: Au nevoie de oameni dedicati muncii cu metalele si carora sa le placa sa lucreze intr-un colectiv de motociclisti. Sa tolereze munca intr-o hala de prelucrare a metalelor (au si o statie care se straduieste sa acopere fondul sonor de atelier cu muzica rock). Firma produce tot ce inseamna tevarie de protectie si sustinere a cuferelor pentru motoare si deasemenea celebrele de acum cufere "heavyduties".

 

Asa dar se cauta motociclisti sau simpatizanti care s-au saturat sa se mute din loc in loc, sau sa stea someri cu diploma si doresc sa se califice intr-o asemenea munca intr-un mediu stabil si competitiv.De la inceput castiga 1000 lei, salariu care poate apoi creste abrupt in functie de performante. Se cauta momentan si in regim de urgenta o persoana care sa lucreze la "croit" (din aluminiu) si asamblat cufere, deasemenea inca una sau doua persoane serioase care doresc sa se califice in prelucrarea metalelor si sudura.

 

cerinte:

- indemanare manuala si performante fizice decente

- capacitatea de a lucra intr-un atelier de prelucrari mecanice/sudura

- cei 7 ani de acasa si seriozitate! (dorinta de a avea un job sigur si stabil)

-experienta in prelucrare metalelor si lucrul cu sculele specifice constitue un avantaj

 

contact: http://heavyduties.ro/home_page.html

0721836178, Alecu; heavyduties@gmail.com

 

bafta la angajare!

Editat de Galen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Caut tehnician dentar,cu sau fara experienta,cu motor sau fara(de preferat-cu),dispus sa naveteze in Chinteni(8km.de la Real).Daca stiti pe cineva interesat,ma gasiti la nr 0721328113.Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna,

 

la firma la care lucrez exista mai multe posturi vacante, de ex: Software Engineer, Business Engineer, Business Analyst.

Pentru descieri detailate puteti accesa ACEST site si daca sunteti interesati va rog sa luati legatura cu mine pe privat!

 

Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Caut angajati in urmatorul domeniu.

 

Baiat harnic bun in jurul casei. (este o constructie deja ridicata, unde santem pe la mijlocul finisajelor din care unele le fac eu la care nu gasesc om calificat, si imi trebuie un baiat care sa imi dea materialul la mana) Asta implica fa o galeata de adeziv gresie faianta, adu 3 cutii de faianta din masina, spala sculele, vezi sa nu fure ailalti din materiale cand nus aici, rupei capu la ala care doarme cat nu sant eu la santier, )

 

Caut meserias pt urmatoarele lucrari. Gresie, faianta cca 70mp.

Zugravit pereti care deja sant si slefuiti, eventual se mai fac mici retusuri din jmirglu cca 400mp

Montator rigips. cca 50-60mp (pe profil metalic)

Mici finisari unde altul a fusurlit

Montat caramida Clinger (gen fasii feliate) pe partea de jos a balcoanelor

Tencuit + tinci cca 5mp

 

Info la tel 0746762204

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Alt doritor de munca, adica eu.

 

Nu am pretentii mari, sa fie un post decent si oameni seriosi, mai ales ca de curand m-am mutat in Cluj si spre surprinderea mea ori nu stiu unde sa caut ori si aici se gaseste destul de greu de lucru.

 

Pentru experienta si studii am atasat cv-ul alaturi.

 

Weekend placut colegii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Pe suport tehnic/dispecerat, un loc de munca.

 

Cerinte: oleaca de initiativa, ceva cunostinte de retelistica (sa ai habar ce face un router si sa intelegi termenii de VLAN si VPN + sa intelegi ce face comanda show mac-address...etc ), sa stai bine cu gramatica si sa raspunzi la telefon cu toti dintii. Se lucreaza din fata calculatorului, diagnoza si monitorizare pe o retea la nivel national, cu transportatori, pe fibra si radio. Se raspunde la mail uri si se tine legatura cu echipele din teren.

Lucru in ture, 12 cu 24, 12 cu 48, in Cluj (sorry, nu acceptam remote decat daca ma dai pe spate la interviu)

 

Salarizare: in functie de ce inveti in cele 2 saptamani de training platit si cum vii pregatit cu privire la retelistica. In teorie, pana inveti ce trebuie, nu iei mai mult de 800 de lei.

Alte avantaje: caldurica si Rock Fm, loc de munca in centru, intr un birou mic si distrus dar cu pretentii de corporate, timp sa inveti pentru licenta daca esti student sau sa stai in cap daca faci Yoga.

 

el: 0753050510 Remus

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

"Inainte" in contextul de fata, eu vs. Ghiavolu = "pe vremea aia".

Contextul respectiv se aplica la un trecut oarecare, in care nici eu, nici Ghiavolu nu eram tocmai copti.

 

In speranta ca am lamurit curiozitatea dvs. permiteti mi sa trec la postul urmator, unde s ar parea ca am un domn ce ma considera batut in cap, angajator neserios, manelist sau pur si simplu, un vampir care suge sangele pecuniar al angajatului.

 

Cu stima,

 

Io.

 

inainte de ce? scuza-mi curiozitatea...



Stimate domnule Patrick_M,

 

In speranta ca nelamurirea dvs. cu privire la capacitatea subsemnatului de a emite un anunt de angajare cu pretentii, va fi lamurita cu aceasta ocazie, tin sa va informez ca seriozitatea in raporturile de serviciu ma caracterizeaza si tot asa, ma caracterizeaza loialitatea in raporturile de serviciu, avand in vedere ca am plecat de la matura si am ajuns manager. In concluzie, loialitatea de sus in jos, exista si se aplica, la fel ca si cea care se solicita de jos in sus, in departamentul pe care am ocazia sa il conduc.

Insa, aceasta scurta lectie de managementul resurselor umane, e doar o paranteza pentru a sublinia faptul ca nu imi pierd timpul cu aluzia dvs. cu privire ca as fi neserios.

In afara serviciului, sunt o persoana al naibii (scuzati termenul licentios), de lipsita de prejudecati si inhibitii. In afara serviciului, imi permit sa intru pe acest forum si daca tot am gasit thread ul asta, am emis o oferta de angajare, intr o echipa pe care o formez, prin sarcini de serviciu. Sunt persoana care isi alege oamenii cum crede de cuviinta si ma bucur sa remarc faptul ca exista oameni ca dvs. care considera ca un anunt de angajare trebuie sa fie cu parturi mirosind a vanilie. Sunteti exact omul de care NU am nevoie.

Sincer, m ar da pe spate sa mi vad subalternul stand in pozitia lotusului pe birou, dimineata la 7 cand imi bag mutra pe usa. Ma rog, nu vreau sa imi fac reclama, dar se intampla sa intru si la 5 jumate. Si daca mi gasesc angajatul facand o lambada, sunt genul care iese si il lasa linistit sa isi termine treaba.

 

Pe de alta parte, daca Rock FM inseamna pentru originala dvs. mutra, neseriozitate si lipsa de profesionalism, atunci cand este ascultat in timpul serviciului, fiindca SE POATE, imi cer scuze naturii pentru anomalii ca dvs. Desi saraca, n are nici o vina.

 

In concluzie, tin sa anunt pe toata lumea ca oferta este in continuare valabila si ca nu vorbesc prostii cand spun ca e un loc de munca neconventional, unde se pot face chestii. Salariul e pe bune, solicitarile sunt cele pe care le am specificat si chiar nu astept entitati gen Patrick_M care vin la lucru in costum. Ma rog, daca te tine sa iti tii fizicu` in pantaloni de stofa, 12 ore la un birou, esti invitatu` meu sa te anunti.

Ca si idee suplimentara, daca Rock FM iti produce sangerari pe urechea interna, poti sa uiti.

 

Da, e discriminare. :D Pana si asta stiu.

 

 

 

Inainte de a fi un angajator serios. Adica inainte de yoga si Rock Fm.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe suport tehnic/dispecerat, un loc de munca.

 

Cerinte: oleaca de initiativa, ceva cunostinte de retelistica (sa ai habar ce face un router si sa intelegi termenii de VLAN si VPN + sa intelegi ce face comanda show mac-address...etc ), sa stai bine cu gramatica si sa raspunzi la telefon cu toti dintii. Se lucreaza din fata calculatorului, diagnoza si monitorizare pe o retea la nivel national, cu transportatori, pe fibra si radio. Se raspunde la mail uri si se tine legatura cu echipele din teren.

Lucru in ture, 12 cu 24, 12 cu 48, in Cluj (sorry, nu acceptam remote decat daca ma dai pe spate la interviu)

 

Salarizare: in functie de ce inveti in cele 2 saptamani de training platit si cum vii pregatit cu privire la retelistica. In teorie, pana inveti ce trebuie, nu iei mai mult de 800 de lei.

Alte avantaje: caldurica si Rock Fm, loc de munca in centru, intr un birou mic si distrus dar cu pretentii de corporate, timp sa inveti pentru licenta daca esti student sau sa stai in cap daca faci Yoga.

 

el: 0753050510 Remus

Asta-i unul dintre cele mai reusite anunturi de recrutare pe care l-am vazut de multi ani incoace.

Daca n-as avea de lucru in momentul asta, atunci categoric ca as fi incantat sa am un asemenea loc de munca.

 

Va felicit pt anunt, sper sa aveti parte de salariatii pe care ii doriti ! Bafta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...