Sari la conținut

VULCANIZARE MOTO


aturdoc9
 Share

Postări Recomandate

Alex de pe 13 Decembrie, in spate la teo center lucreaza bine si rapid, la pretul corect. Lucreaza ok si la auto, are scule noi si e cu bun simt. Orice fel de roata rezolva. Sunt sigur ca cei de pe Vidin isi vor vinde in curand tot ce au pentru moto ca nu se mai duce nici dracu la ei, la cat sunt de scarbosi cu motoristii . Eu de 2 ori am fost, si de 2 ori m-am rugat de ei sa imi rezolve roata. Ma luau ca de ce nu am venit cu ea in mana, pentru ca poate nu am scule si nu am cu ce sa ridic motorul si nu am unde (cuvant urat) sa-l las demontat si pe ce, sa mai si stea. Parca is batuti in cap, numa figuri pe capul lor, vorbesc numa in scheme si mai mai ca parca iti fac un favor pe banii tai.
Le-am zis, puneti fratilor tarif de 40 de lei pe roata daca tot va e ca munciti prea mult sa o dati jos, da macar renuntati la atitudinea asta de rahat. La motto in bartolomeu am mai fost odata, m-au rezolvat oamenii, dar acolo daca nu e mecanicul sa dea roata jos, cel care se ocupa efectiv de roata sa dea jos si sa puna guma, nu are voie sa se bage, si nici tie nu iti da scule sa iti dai roata jos singur daca e, e regula lor.

Drept urmare, il recomand, l-am mai recomandat la 4 prieteni motoristi care au fost super multumiti de serviciul prestat si care cu siguranta vor recomanda mai departe si vor reveni. Cred ca asta e cea mai buna reclama daca vrei sa-ti mearga treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...

Il recomand si eu pe Alex cu mare caldura . Om de nota 10 .

 

Am mers cu un scuter piaggio vespa si l-a pus pe tatal lui sa faca pe strung bucsa speciala pt rotile mele sa le poata echilibra bine pe viitor.

 

Mare om, mare character . BRAVO !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 2 weeks later...

Eu am fost la elefant, langa coresi. Nu stiu daca e alex baiatul ala , sau am nimerit in alt loc. Tipul a fost super de treaba , s-a miscat repede , insa daca ajungeti la el sa ii spuneti sa fie atent. La mine a facut 2 mici greseli. Prima data cand folosea presa de dat jos cauciucul de pe janta mi a lovit janta, iar la final cand a batut cu ciocanul pe bratul spate mi-a lasat urme pe vopsea. Eu voi reveni la el , insa il voi ruga sa fie mult mai atent data viitoare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...