Sari la conținut

interzicere de circulatie pe drumurile publice pt ATV-uri


black_prince
 Share

Postări Recomandate

N-am ATV. Este o prostie sa se interzica circulatia ATV-urilor prin oras. Daca se interzice o sa trebuiasca sa va dea banii innapoi la toti cei care le aveti inmatriculate. Din momentul in care ai un ATV sau quad innmatriculat e dreptul tau sa circuli cu el pe drumurile publice. Daca iti ia acest drept n-au decat sa iti dea banii pe el.

Problema e ca exista multi oameni frustrati care nu pot tolera zgomotul timp de cateva secunde, oricat de silentioase ar fi tot o sa ii deranjeze.

Este o prostie, nu o sa se interzica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Eu nu am ATV, dar nu sunt de acord cu interzicerea lor pe drumurile publice cat timp sunt inmatriculate cu acte in regula, se platesc taxe...etc.

Avand in vedere ca traim in Ro...se poate intampla orice.

Dar daca le interzice eu zic sa le vindeti in afara si sa va luati tractoare, ca pe alea nu au cum sa le interzica, ca doar are si REBU in dotare.......si fac alea muuulta galagie. ;)

Iti dai seama ce frumos ar fi sa iti taie un taximetrist calea....si tu sa fii cu tractorul :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 years later...

In SUA ATV-urile sunt vazute  pe drumurile publice doar pe platforma!! In SUA atv circula doar pe propietatea privata ( fara a fi inmatriculate) iar cele inmatriculatate doar pe circuite definite ca circuite inregistrate!! Mai exact daca esti vazut prin park cu ATv  esti oprit si amendat iar ATV este ridicat de politie (towing)!! Pe circuitele definite sau pe circuitele private inchise , sunt regului interioare prezentate inainte de a porni ATV-ul!! Am mai auzit cate unul ca vrea sa merga cu ATV-ul de la Cluj la mare!!! E ca si cum ai vrea sa mergi cu "combina  de treierat grau", de la Cluj la mare pe roti si nu pe platforma, asigurarea ptv atv este pentru persoana care-l foloseste nu pentru trafic, itp este pentru a justifica starea tehnica in baza careia se poate inscrie pe circuite omologate! Daca mergi cu atv-ul pe undeva in apropierea casei si nu esti oprit de politie este ca ai avut noroc , asta nu inseamna ca e legal si maine te trezesti in LA down town!!! Daca intri pe plaja sau pe drumuri forestiere ori in padure pe drumuri ce nu au  fost declarate traseu ( deplasare  legala si justificata de zona)pentru aceste tipuri de transportoare, atunci din nou esti oprit de Sheriff ori Politie locala ori Forest Preserve Police si prima data  esti avertizat si trecut in supervision ,  a doua oara esti  sanctionat !!! In SUA Legea=i lege nu tocmeala, ca in Romania , unde daca ai legitimatie de "smecher" scapi de orice control si de rigorile legii in fata oricarui oargan de control abilitat!!! Succes celor care cred ca ATV este de comparat cu un autoturism ( este de comparat doar la pret), privind utilizarea si folosirea acestuia este o adevarata "durere de cap" privind legislatia!! P.S. Am  auzit ca in Africa este legea mai evaziva , poate le vindeti pe acolo ca in curand Romania se aliniaza la normele europene si se globalizeaza ( la Berlin si la Paris nu am vazut ATv-Uri prin centru orasului)!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...