Sari la conținut

Scuterist Mort


ionivus
 Share

Postări Recomandate

Ieri (28.03.2009) am mers cu firma la plantat puieti in Valcele Jud Calarasi. (cu autocarul)

 

Dupa ce am iesit de pe autostrada pe drumul national am vazut ca circulatia era oprita pe sens invers.

Cand ne-am uitat toti pe geam an vazut mai multi plopi fara coaja si la ultimul plop era un mercedes facut praf si pulbere (dar nu sunt sigur la cum arata masina - sau resturile de masina.

 

Dincolo de masina, pe drum insa, era un scuter negru rupt in doua si un scuterist mort cu sange balta la capul lui. (omu' avea si vesta reflectorizanta)

Mai la cativa metri era si o casca. (eu cred ca nu si-o legase si i-a sarit de pe cap in momentul impactului). Dincolo de casca era o geanta de voiaj mov din care curgea vin) Rahat zic, omu' mergea probabil de la un sat la altul si l-a gasit moartea pe drum.

 

Aia din masina cred ca scapasera ca nu erau acolo. Ii luasera cu ambulanta sau ii mutasera deja daca erau morti si ei. Oricum masina era pachet si nu pot spune decat ca, daca scapasera, nu puteau fi prea intregi nici ei.

 

Dincolo de geanta de voiaj scuterul daduse o frana lunga. Cred ca era pe sensul lui de mers, dar cine poate sti toate cauzele daca nu ai fost acolo. Nu pot decat presupune din cum intreptata masina ca ea intrase in depasire si nu l-au bagat in seama pe scooterist dacat traziu (oricum nu am de unde stii ce s-a intamplat cu adevarat). Daca stiti mai multe va rog sa interveniti.

 

Ideea e ca si pe scoter mori destul de usor chiar si la viteza mica.

 

Asta e, dumnezeu sa-l odihneasca in pace si pe el si pe posibilii ceilalti oamnei implicati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

shit happens...pana la urma poate ala de pe scuter era baut...cu scuterul poti evita relativ repede ceva aparut pe drum...sunt multe variabile pe care nu le cunoastem...stim doar ca tu te-ai dus la plantat de puieti si ai vazut ceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

shit happens...pana la urma poate ala de pe scuter era baut...cu scuterul poti evita relativ repede ceva aparut pe drum...sunt multe variabile pe care nu le cunoastem...stim doar ca tu te-ai dus la plantat de puieti si ai vazut ceva...

ERA BAUT ???? Cine a zis ? :scratch:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci daca am la mine niste pastile automat is drogat si daca transport o sticla de vin (sa o beau acasa) is baut. Ia mai lasa-ne tu cu supozitiile tale.

 

 

Foarte buna observatie. Faptul ca avea vin in geanta nu inseamna ca era baut sau ceva. Dar nu cred, pt ca franase vreo zece metri inainte. Poate avea ceva de 125, sau de 250 si mergea si omu tare. Ca acuma, sa fim seriosi, pe un drum drept dak poti mergi si cu 100 chiar daca ai scuter.

 

Nu pot zice exact ce a facut ala cu masina, dar erau fata in fata vehicolele. E clar ca unul din ele intrase in depasire. Oricum masina nu franase deloc. Sau cel putin eu nu am vazut urme.

 

Presupun, dar nu bag mana in foc, ca masina intrase in depasire si l-a vazut pe ala cu scuterul. Or fi zis ca e ceva de 50 si merge incet,

sau ca are scuter si se poate da la o parte, ma rog... ceva de genul asta.

 

Repet, este doar un scenariu, nu stiu ce s-a intamplat. Ideea e ca era 8 dimineata, cam greu sa fi beat la ora aia (stiu, se poate, dar mai greu)

Dupa aia omul avea casca si vest reflectorizanta (si era pe scuter) deci e clar ca se gandise cat de cat la siguranta lui inainte sa intre in trefic.

 

Personal nu cred ca unu' baut isi mai pune si vesta (poate casca da).

 

Daca cineva stie mai multe, va rog sa interveniti. Ca sa stim si noi cine a fost vinovat. Ideea e ca nu putem decat presupune si asta nu e prea bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...