Vlah Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Salut! A facut cineva ITP-ul la INSCUT SA (sect.6), pe Str. Preciziei, pe langa Coca-Cola ? Stau aproape si as vrea sa merg la ei, stie cineva cum decurge "operatiunea" ? Adica sunt o.k. ? sunt super-legisiti ? cat costa ? ... Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Salut, eu am fct ITP-ul la 2 motoare si la masina la ei, sunt de treaba, nu am avut probleme niciodata ca sa ma dea inapoi. Atat ca la un motor aveam cauciucul alte dimensiuni decat cele trecute in talon si i-am dat 50 de lei si nu au fost probleme. Sunt doi baieti care fac itp-uri acum, unul dintre ei este motociclist si el si nu are de ce sa iti faca probleme. Sigur o sa iti scoata motocicleta la o tura prin curte sa vada cum se misca Ce sa zic succes. Dute dimineata ca e mai liber, dupa aceea vin astia cu masini mici si cu tiruri si ai de asteptat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlah Posted April 6, 2009 Author Share Posted April 6, 2009 Salut, eu am fct ITP-ul la 2 motoare si la masina la ei, sunt de treaba, nu am avut probleme niciodata ca sa ma dea inapoi. Atat ca la un motor aveam cauciucul alte dimensiuni decat cele trecute in talon si i-am dat 50 de lei si nu au fost probleme. Sunt doi baieti care fac itp-uri acum, unul dintre ei este motociclist si el si nu are de ce sa iti faca probleme. Sigur o sa iti scoata motocicleta la o tura prin curte sa vada cum se misca Ce sa zic succes. Dute dimineata ca e mai liber, dupa aceea vin astia cu masini mici si cu tiruri si ai de asteptat... Multam' fain ! Numai bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banagamihai Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Salut,mai bine mergi la fundeni sub pod pe partea stinga cum mergi spre colentina e un service care face si revizii, sint foarte ok.Acolo treci sigur fara sa dai spaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherbann Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Probabil ca sunt eu nebun dar nu as accepta sa-mi iau itp pe spaga. Este evident ca nu vreau sa se faca exces de zel sau abuzuri, dar daca tehnic nu corespunde ar trebui sa ne dea cu banii in cap. Iar faptul ca la Inscut iti ia tipul mobra la o mica tura sa vada 'cum se misca' e cam dubios. adica de neacceptat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts