Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!


GIV 32
 Share

Postări Recomandate

Pentru inmormantarea lui Cristi Crisan....

 

Slujba de inmormantare va avea loc marti incepand cu ora 16 in Sanleni acasa la el si dupa se va merge la cimitirul Uta. Cine vrea poate sa vina la ora 13 la Clubhouse MC Burnout la frigorifer calea 6 vanatori nr 55 de unde se va pleca in coloana.

 

Va asteptam .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

de ce asa devreme adunarea?

Ca sa te lamuresc, ca esti cam pe afara cu diverse etape sa le spun asa care se leaga de vre-un eveniment fie el fericit sau in cazul asta o inmormantare. Sunt cateva reguli, mai ales in interiorul unui club moto care trebuiesc respectate. La orice eveniment la care participa clubul nu se merge la locul desfasurarii de capul membrilor. Clubul Mc Bournout in cazul de fata organizeaza insotitorii de motociclete la eveniment. Cine nu doreste sa urmeze unele reguli spuse acolo mai bine sa nu participe. Se aduna undeva la o anumita ora si se pleaca in grup. Ora de plecare nu e spusa, doar ora de intalnire. Ar fi bine sa fie pusa si ora de plecare de la Frigorifer. Asa se va face si aici pana la locatia unde se tine ceremonia de inmormantare. In semn de respect pentru un motociclist si fost membru al unui club. La locul de unde se pleaca se vor da cateva sfaturi pentru un comportament al motociclistilor cat mai civilizat pe traseu. Fara pocnituri, ambalari si figuri pe moto. Se merge in grup pe 2 randuri, intercalat. Nu se rupe formatia decat de cei care sunt organizatori. Exista acolo o persoana care a purtat discutii cu un membru a familiei decedatului cum sa decurga participarea motociclistilor la inmormantare asa ca e bine sa ascultati ce spune. Eu am fost la cateva evenimente din acestea si va rog sa fiti cat mai respectuosi. Ganditi-va ca am putea fi oricare dintre noi acolo, la orizontala. Fie-i tarana usoara!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

crede-ma ca mai stiu si eu una alta, stiu cum se merge intr-o coloana ce am de facut si ce nu am voie sa fac, la ce sa fiu atent si ce reguli sa respect. imi parea mare diferenta de 3 ore.

P.S. si daca nu stiam trebuia sa aflu cumva ;) deci intrebam

Editat de bogdan86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Daca ar scrie ceva si pe romaneste. Dovada ca lipseste respectul fata de ceilalti motociclisti. Eu unul mi-am spus parerea despre aceasta adunare: Balci, nu intrunire de motociclisti. Distractie si duceti-va masti de praf.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Chiar asa suntem de putini in Arad sau ce? E zero miscare in partea asta de forum.... Are cineva, cumva 2 oglinzi pentru zx6r de vanzare? Nu ma intereseaza sa fie originale, vreau sa arate frumos si sa se potriveasca la prinderi.

P.S. O plimbare pe undeva in weekend sau sapt viitoare? Asa de 1-2-3-4 zile?

 

Asfalt uscat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

AR 29/79 ATI (cu Transalp cred) scuză-mă că te întreb DAR nu ştii să semnalizezi când schimbi benzile şi să nu mai treci pe roşu la semafor?
Ai mai făcut o fază urâtă şi la o trecere de pietoni... :nono:
Grăbeşte-te şi tu mai cu "farmec", nu de alta dar mie care sunt motociclist mi-ai făcut o părere proastă doar azi "admirându-te" cum îţi "dădeai în petec", ce să mai zic de alţii care au boală pe motociclişti!!!
Cred că ar fi o dovadă de respect în primul rând la adresa noastră, a celorlalţi motociclişti, să respecţi cât de cât regulile de circulaţie în oraş; pe'afară treacă-meargă dar în oraş sunt mulţi care ţin minte fazele astea şi li se pune capsa când ţi-e lumea mai dragă şi se "răzbună" pe alţi motociclişti (am păţiţ-o, vorbesc din experienţă -zicea că semăn cu un motorist care l-a şicanat şi a încercat să mi-o "plătească" mie-).
Nu vreau să te superi şi nici să crezi că încerc să-ţi spun eu cum se merge pe motor în oraş dar gândeşte-te data viitoare..... poate găseşti o cale să faci în aşa fel încât să fie bine pentru toată lumea, nu doar pentru tine (nu de alta dar azi -în speţă, ieri- mergeai de parcă ţi-ai cumpărat stradă!).
Sănatate şi numai bine!
Drive safe!

Editat de xmas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

AR 99 ABA, las-o mai ușor... la 5 dimineața pe carosabil umed, gume nu prea bine și cu pasagera nu-i de joaca. Trecem peste faptul ca ai plecat glonț pe roșu.

Editat de xsebi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...