Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750


Postări Recomandate

acusi se fac 2 ani de cand sta pe bara motocicleta mea :)))) Dar e fain sa ma dau pe forum =)))

 

Nu, nu o vand/dezmembrez (daca ii suradea cuiva ideea) :)

...ai uitat de varianta : facut cadou.

 

PS Asa "ie" unii, mici.

» Post actualizat in 20 Mar 2017 16:16

Deci, reluand, am scris unde trebuie pentru a gasi o recomadare pentru un nou proprietar pentru motocicleta mea? Sau trebuie sa ma adresez in alta parte?

 

Un forum nu este mica publicitate. Daca aveam de gand sa o vand normal nu faceam spam aici.

 

Motocicleta aceata poate avea 2 directii de viitor: gunoi, pastrata de mine undeva la tara pentru timp nedefinit, sau luata de cineva care NU ARE 3, 4 mii de euro disponibili pentru o motococleta in stare buna, isi doreste, citeste, intreaba si mai ales prezinta incredere. Cu putina indrumare de la forumistii din acest topic, care au o vasta experienta, sau poate cu ajutor direct din partea unuia dintre voi, sa o aduca la viata si sa se bucure de ea.

 

Si cred ca un pret corect de cerut din partea mea ar fi sa mi-o dea si mie sa dau cate o tura de maxim 2 ori pe an. (plimbare scurta, de maxim 10km)

 

In cazul de fata comentariile pretioase de posesori suficienti nu folosesc.

 

Nu ma adresez celor care isi permit sa aiba mai multe motociclete si sa o ia de piese. Daca as cere 1000euro, va veti gasi sa ziceti ca am innebunit sa cer atata pe o cazatura ruginita de varsta lui tataie..

As putea sa fac pariu cu toti priceputii ca dupa peste 2 ani in care a zacut, cu putina benzina si curent, porneste.

 

Va propun sa renuntam la pretiozitati si sa vedem daca stim pe cineva care si-o doreste cu adevarat. Ajut cu transport, ITP, acte, eventual chiar cu o mana de ajutor pentru curatare, ungere.

 

Repet pentru carcotasi: MOKA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

O VREAU EU!!!..SI SIGUR VA PRINDE VIATA!!!


» Post actualizat in 20 Mar 2017 16:52

Iar in privinta pretului poti inmulti linistit distanta cu 100!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu putina dragoste sigurat prinde viata.

Cstelia ar fi luat-o pe nerasuflate, noroc ca e in Maroc.

personal, iti recomand sa o cureti, sa o pornesti, sa cureti rugina de suprafata si pe olx cu ea. ar trebui sa obtii intre 1000-1500e

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O VREAU EU!!!..SI SIGUR VA PRINDE VIATA!!!

» Post actualizat in 20 Mar 2017 16:52

Iar in privinta pretului poti inmulti linistit distanta cu 100!!!

Uite un om hotarat.

 

Sun maine.

» Post actualizat in 20 Mar 2017 18:44

... si acuma teasingul:

 

- arcuri progresive

- releu mutat si dintr-ala bun

- carburatoare ca noi de RD07

 

si altele...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai toata admiratia mea pt. donatiile consistente.

eu o tin pe a mea , si la un pret de dumping, ai fi avut o suma frumusica cu care sa te intretii suplimentar in tara surogat

altele....includ cumva si un ax? fiecare cu ce il doare


» Post actualizat in 21 Mar 2017 00:14

Salut!

 

Poate te intereseaza varianta asta: http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/155137-reinforced-sprockets-stefter.html

 

Eu mi-am comandat 2 bucati. Ar trebui sa fie gata pe la inceputul lui Aprilie. Daca te intereseaza da un semn, am comandat 2 si pentru inceput imi ajunge un pinion.

anul trecut cand l-am stresat pe francez zicea ca nu mai are si nu mai face. momentan is mega ofticat pe afrikana si ma gandesc la ceva similar cu ce face Jacques.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Raul, dupa cum bine stii, vine o vreme cand realizezi ca nu iti face bine relatia cu mobra actuala.

am experimentat destule, am descoperit destule, e vremea sa ma opresc cu aruncatul banilor aiurea.

motiv pentru cre ii fac competitie lui Jacques

imi trebuiesc 1500e pentru urmatoarele proiecte( schimbat logan cu un opel combi, concediu, renovat bucataria, improbabil dar cine stie...poate alta mobra cu injectie si abs). sunt dispus sa o dau si pe piese, la cata frustrare resimt , as fi foarte satisfacut sa nu o mai vad intreaga.

se vinde cum se prezinta:

-furca servisata(cuzineti,simeringuri, ulei), bujii, ulei, filtre ,furtune frana cu insertie metalica (pe fata sunt umpik lungi, le-am gandit pt prelungitoare furca) gresat rulmenti oase(unul ar trebui schimbat dearece a fst gripat) amortizor spate in satre f buna de pe o afrikana cu 60k km(ebay), rdiatoare schimbate ( celd de pe dr era lovit si se umblase la ventilator, a fost un deal cu amortizorul pe ebay), sezut retapitat, platini pompa benzina noi, semnalizari noi, toba laser produro, parbriz touring nou,talpica cric lata, cauciucuri/roti ok . mobra okeish, hobbybastler , am cautat sa o fac pt. placul meu .

MINUS: uzura pronuntata pe ax. ceva consum de ulei la motor.

momentan, trebuie montat rezervorul si scutul. nu are lant si i-a expirat ITP-ul (daca n-am reusit sa fac mizeria aia de siguranta) .

post-43689-0-37433600-1490178317_thumb.jpgpost-43689-0-69181500-1490178371_thumb.jpgpost-43689-0-30681700-1490178446_thumb.jpgpost-43689-0-80502700-1490178531_thumb.jpgpost-43689-0-10639400-1490178560_thumb.jpgpost-43689-0-81061000-1490178832_thumb.jpgpost-43689-0-88375300-1490178902_thumb.jpg

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Africa 99 ce nu e de vanzare acum, din imagine, pe care cerusem 3500 ca asa am vrut eu (si pe care as fi lasat o la 3200 fie vb intre noi si care chiar si asa nu e usor de vandut), anunt pe care l ai atacat incorect si nejustificat ma face sa am o reactie enuntul tau de mai sus, si anume, ca moto tau nefunctional, pastrand proportiile, face, ptr piese, 500 eu. Bafta la vanzare.

post-91359-0-64186800-1490181923_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

URAT!!! Foarte urat!

 

Inteleg ca este cineva din Timisoara care are nevoie de piese ca sa scoata un RD04 care sa dea rusine acelui RD07 de 3200euroi?

 

Facem jumate/jumate motorina Buciresti-Timisoara-Bucuresti si in max 1 saptamana vei avea um motor (la pachet cu restul) cu ax impecabil, carburatoare noi si care nu cunoaste ce inseamna sa manance ulei?

 

De ce nu ai zis bre ca tu chiar ai nevoie de ea?

» Post actualizat in 22 Mar 2017 11:47

quote:"Africa 99 ce nu e de vanzare acum, din imagine, pe care cerusem 3500 ca asa am vrut eu (si pe care as fi lasat o la 3200 fie vb intre noi si care chiar si asa nu e usor de vandut), anunt pe care l ai atacat incorect si nejustificat ma face sa am o reactie enuntul tau de mai sus, si anume, ca moto tau nefunctional, pastrand proportiile, face, ptr piese, 500 eu. Bafta la vanzare."/quote (sa ramana acilea)

» Post actualizat in 22 Mar 2017 11:48

quote from Constantin Cirlan

» Post actualizat in 22 Mar 2017 12:00

Acuma chiar sunt curios daca, dupa ce se rezolva si cu axul si eventuale alte probleme, prin vanzarea a 2 africane se pot scoate 5000 pentru un F800GS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Constantin Cirlan, imi rezerv dreptul sa refuz oferte si ofertanti !

PS: o sa imi fac timp o dupamiaza ca sa fie totu functional , poate cumpar pinionul lui Stefter sau ii fuck cateva puncte de sudura , cine stie ce imi trece prin cap.

@Jacques, cand aveam mana libera la cheltuit pe mobre nu te-am gasit. nu ne e scris sa colaborma, vreau altceva de la viata, afrikana si-a facut partea( check youtube).

totusi, pentru mobre intregi , relativ usor de adus la gloria de alta data nu recomand dezmebrare. am studiat nitel si mobrele mai au putin si se incadreaza la moto clasice, nu e exclus sa sara preturile in aer in cativa ani, chiar si pt unele ce au nevoie de TLC

Editat de raoulserban
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deocamdata nu iti cer bani. Poate peste ceva vreme vei considera sa te recompensezi in vreun fel, vedem noi cum...

 

Deci nu o privi ca pe o achizitie, zi doar daca esti hotarat sa ii dai peste nas cu faza cu functionalul... Asta pe termen scurt si fara investitii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@raoulserban:

vad ca ai rezolvat eficient microfisurile din windshield si i-ai schimbat forma de vas de Jena ce-o prinsese in timpul procesului... poate impatasesti si cu noi metoda la un moment dat? :D

 

Fara gluma acuma, daca apelezi la Arthur s-ar putea sa-ti iasa si de transport decent...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Povestea aia doar la intalniri cand lumea e ametita ca a doua zi sa creada ca or visat. Am mai avut si alte chestii, gen schimbat pipa si cablu, silicon la carburi...si mai is cateva. Cum imi place sa zic, afrikana e bullet proof da nu si monkey proof, ma includ si pe mine aici :) . Korben san, google croitorasul cel viteaz. Altfel, ca rezumat, Jacques si eu mergem mai departe in viata fara afrikane si tatonam poata de adevaratii impatimiti. Preturi pe ele de dumping fata de ce se gaseste in EU, dar...atentie...trebuie nitica munca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rul tu ce vrei? Nu ai bani pentru al 4-lea motor de pe anul acesta? :P

Iar Raoul, ce te bate gândul ? :))

Inca nu mi-a trecut ideea de un SUMO supermoto!!..asa ca m-am oferit sa readuc la viata motocicleta..rotile sunt in asteptare!!

post-10654-0-23885000-1490194854_thumb.jpg

Editat de rul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Povestea aia doar la intalniri cand lumea e ametita ca a doua zi sa creada ca or visat. Am mai avut si alte chestii, gen schimbat pipa si cablu, silicon la carburi...si mai is cateva. Cum imi place sa zic, afrikana e bullet proof da nu si monkey proof, ma includ si pe mine aici :) . [...]

 

Povestea aia si multe altele, sunt sigur ca ai tolba plina la cat ai mesterit/reglat pe la fiare. Sper s-avem ocazia sa le-ascultam - daca restul proiectelor ne lasa sa mai ajungem pe la intalniri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand am considerat sa fac cascadoria aia cu 3500 m am raportat la o piata deja existenta. Aici nu e vb ca are 750 sau 1200, nu asta e baza de calcul, ci ceea ce ofera prin comparatie cu alte modele, accesibilitatea sau mai degraba lipsa ei, satisfactia pe care o ai pilotand o, fiabilitate crescuta. Ce e bun, frumos si rar, costa si asta se aplica la tot ceea ce ne inconjoara. Cu peste 3000eu poti face multe insa trebuie sa te gandesti bine ce iti iei la banii astia si sa nu iti mai fie dor de africa twin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Începe sa semene a topic de alta marca :) .

@Raoul:

Cred ca Jacques ți-a făcut o oferta mai mult decât super eleganta.

Eu nu am avut norocul tău cu Tenerele. Nu ca nu îți înțeleg pasa actuală...

Editat de DeVazut_TM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt de părere că motocicleta ar trebui să ajungă la Arthur și sunt încă odată de părere că nu sunt singurul cu această părere.

Jacques, l-am informat pe Arthur să ia legătura cu tine, sper doar să vă înțelegeți, pentru că merită și omul motocicleta și motocicleta omul !

 

Iar raportat la prețuri tot nu înțeleg de unde atâta ură?! Cum sunt alte motocicleta care dpmdv sunt niște banalități ce se vând la prețuri exorbitante, care nu sunt performante, nu au tehnică revoluționară pentru vârsta lor, ci doar look-ul le place unor dilii. ( vezi CB-uri și alte nakeduri din '70-'80 )

Dar nu intru să arunc cu căcat în posesori și în cei care aspiră la un asemenea model.

 

Africa Twin nu a fost cel mai performant model, cel mai frumos, cel mai fiabil(dada!), dar a fost, este și va rămâne un model care a plăcut unor anumiți oameni, cu urmările de rigoare. Sunt motocicleta mai performante și mai ieftine, mergeți de le cumpărați și lăsați-ne în cocina noastră cu troaca asta de motocicletă.

 

Pa!

Editat de Andry
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt de părere că motocicleta ar trebui să ajungă la Arthur și sunt încă odată de părere că nu sunt singurul cu această părere.

Jacques, l-am informat pe Arthur să ia legătura cu tine, sper doar să vă înțelegeți, pentru că merită și omul motocicleta și motocicleta omul !

1+ pentru Arthur si de la mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca as fi Jacques, si as avea inima si buzunarul asa darnic, as discuta cu un motor club sa faca o chestie gen tombola la o intalnire de la vara. MCul probabil ca ar gasi ceva voluntari sa faca mobra ITP si road ready. iar suma stransa din vanzarea biletelor sa mearga la un orfelinat, o familie nevoiasa , renovarea unei camere de spital, tratamentele unui biker accidentat etc etc. Actiunile de genul acesta motiveaza oamenii sa cumpere bilete, atrage atentie, werbung, se duce vorba, e intradevar facere de bine. My 2cents! Arthur ca lead PR al Timisoara bikers ar putea convinge consiliul director de avantajele unei asemenea actiuni.

Ps: @Jacques, mersi inca o data de oferta dar afrikana mea are nevoie de 500e (set garnituri, ax, manopera) pt revizia motorului si alt rider

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu zic ca lui Arthur i-ar veni la fix Africana aceasta. Si nici nu e genul de om care sa nu o ingrijeasca si sa nu o plimbe prin locuri frumoase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...