Sari la conținut

Kawasaki Z1000


NitrosOxide
 Share

Postări Recomandate

Am vrut sa deschid acest topic de dragul motoretelor de oras, in primul rand ca in viitor o sa fiu si eu posesor de NAKEDISTA, dupa cativa ani de mers pe sportive, mi-ar placea sa vina fiecare cu pareri pro si contra la acest motor care dupa mine mi se pare o creatie frumoasa a celor de la KAWASAKI, Va astept sa spuneti tot ce doriti despre ea si cine este posesor sa spuna si de bine si de rau despre ea. Va multumesc. :P :) :D

post-21093-1242809624_thumb.jpg

post-21093-1242809696_thumb.jpg

post-21093-1242809761_thumb.jpg

post-21093-1242809781_thumb.jpg

Editat de NitrosOxide
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

respect si pentru Z750 nu am ce sa spun, insa mie de o vreme imi place foarte mult Z1000 l-am vazut prin trafic am vazut cum mergea, si ma uimit cum se manevreaza :unsure:, de aceeea astept pareri pro si contra la acest Model Z1000, pentru ca vreau si eu in viitor sa devin posesor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

respect si pentru Z750 nu am ce sa spun, insa mie de o vreme imi place foarte mult Z1000 l-am vazut prin trafic am vazut cum mergea, si ma uimit cum se manevreaza :cheers:, de aceeea astept pareri pro si contra la acest Model Z1000, pentru ca vreau si eu in viitor sa devin posesor.

o alegere mai mult decat reusita. Eu sunt posesor de 750, dar am mers si pe z1000 si intradevar se simti la cuplu si cam atat :huh: Este foarte frumoasa, foarte manevrabila si merita numai laude. Si eu trag tare sa imi achizitionez un z1000 dar sper pe cel din 2007 :unsure: dar scump cu draci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut TILIK ce sa zic am vazut si eu pretul, dar daca o doresti si ai banii tot merita sa o ai pana la urma, insa mie tot modelul din 2003-2005 imi place mai mult si ca sa fiu mai comvins astept sa vad cat mai multe pareri si detalii despre Z1000 care pe zi ce trece imi place mai mult.

Editat de NitrosOxide
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am avut un Z 1000 din 2005, si uite ce pot sa-ti spun eu:

- este fff manevrabila

- cuplu bun, trage f bine de la 2000 rpm pana la 9000 rpm, dar trage foarte liniar... deci nu iti da nici un "feeling"

- arata ff bine, tobele sunt dementiale

- vibreaza fff tare, vibratiile se simt intre 5000-8000 rpm, exact unde este viteza de croaziera (130-180 km/h)

- putin cam grea... se simte la manevrele pe loc

intr-un cuvant e un motor f tare, si suficient de exclusivist.

si inca ceva: ia-l negru.

eu am acum un Z 750 din 2008 :unsure:)

Editat de rzw
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut multumesc mult RZW, inca o alta parere buna ca sa spun asa ceea ce ma face sa ma simt bine, inca recunosc ca nu am avut KAWA si multi spun ca fiabilitate la kawa nu prea ai si ETC, dar eu cred in motocicleta ingrijita bine, fiabilitatea tine cu tine, in plus am tot condus sportive de gen R1, GIXXER 1000, si alte cateva, si un 600-750 mi se pare turat, de aceea consider eu ca dupa ce am mers mult pe 1000 CC motoarele mai mici mi se par turate pentru ca sunt mici, recunosc ca imi place sa traga de jos asa cum se asteapta multi, si de aceea, cer pareri legate de mersul motorului in strada pe drum lung ETC, si in mod special de ce cade la el, in rest sa stiu ca e ok si sunt fericit, Va multumesc celor care dati sfaturi legate de Z100, in plus daca stiu ca mai sta si un pasager ok in spate o sa fiu linistit 100 % ca merita din plin. VA multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 years later...

Fac ce fac si tot la Kawasaki ma intorc... Cum nu am avut un naked niciodata si trebuia ceva sa imi iau permisul (il aveam doar pe ala de incepator si expira), m-am lipit de o raie din asta. 2004 (parca), Power Commander, tobe de neam prost de iti zornaie in cap de incerc sa le schimb cu urateniile originale (ca si asa m-au certat unii 'hamerecani' mai bruneti si urati <le-as zice mexicani>, posesori de harley-uri cu boxele urland a rock comercial la semafor: CA "CUm domle'? loud pipes save lives, esti un necunoscator! HUA!"), in jur de 30 de mii de mile si un lant verde. Mi-as cauta un stunt cage (la vreo 230$) si cam atat. Merge ok, injectie, mi-as mai baga un pic degetele in PC sa vad ce pot face. Trebuie si o spalare, un detail ca la carte... 

kawa.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...