Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000


Postări Recomandate

Eu am. Sunt ok. Au mai fost folosite si de alti prieteni.

Eu le folosesc ca sa vad mai bine noaptea. Ca sa fiu vazut folosesc unele cu 4 led-uri care imprastie mai bine lumina si sunt vazute de soferi mai bine si din mai multe unghiuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai mult ca sa fac "triunghi" le-as folosi, prinse de crash-bar. Si pentru noapte ar fi ok, deoarece, desi farurile stock imprastie bine lumina, pe laterale nu ar prinde rau ceva lumina suplimentara.

Le comand zilele astea, vad ca de BF nu au avut ceainizii nicio oferta :D.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A folosit cineva acest tip de proiectoare? https://www.aliexpress.com/item/2X-CREE-LED-Universal-Motorcycle-Fog-Light-Auxiliary-Lamp-Aluminium-Housing-10-30V-Motorbike-Headlight-Truck/32620188964.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.m56pA6 Am gasit prin RO mai puternice, dar chiar nu am chef sa suprasolicit alternatorul. 20w zic eu ca nu se simt, i-am economisit din becurile de pozitie (partial). Il rog pe chinez sa treaca 10 USD pe colet, ca sa nu basculez aiurea vama si tva.

Ti-am dat pe privat, poate comanzi doua seturi,.. Evident ca impartim costurile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am gândit și la asta, însă am o reținere, referitor la talon. Și mai zic unii că Led-urile nu sunt chiar așa eficiente în oglinzi proiectate pentru halogen.

Totuși un luni cu niște becuri LED bune nu mi-ar strica.

 

Referitor la comandă, nu are rost să iau doua seturi, nu o să țină vrăjeală la vamă că sunt două la 10 dolari, nu știu dacă vin ambele pachete simultan și e posibil să plătesc vamă și TVA pentru ambele seturi. In plus, am 40 km până în oraș, la oficiul vamal. Nu are sens să plătești in plus transport plus comision sau ramburs, mai bine fiecare dă comanda pentru el. Dacă stăteam pe aproape, ar fi meritat, poate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

https://www.nighteyeled.com/products/copy-of-copy-of-nighteye-8000lm-led-headlight-9005-hb3-car-driving-fog-lamp-light-bulbs-replace

 

Zic unii povesti. Am pus pe masina si le-am verificat cu aparatul. Se distribuie la fel cu ambele tipuri de becuri. Acum am lumina la masina. Si la stroama e la fel de buna lumina. Distribuie lumina la fel ca si cu becul normal. Militia? Sa prinda hotii pe care i-a eliberat dragnea nu sa se lege de mine ca vad si eu in sfarsit pe unde merg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Priza dubla USB e folosita pentru încărcat mobilul. Priza de 12v de lângă ea e pentru compresor sau pompa saltelei. Sau să dau curent altui device. Sub șa am alta priza de 12v pentru cazul in care pățește ceva setul de prize din față. In Croația am rămas fără curent la prizele față, nu știam de ce nu îmi inncarca mobilul (folosit non-stop ca gps). Când ești cu cortul e bine să ai prize suplimentare. Mi-au fost utile. Am avut la noi doua telefoane, un powerbank și țigara mea electronică.

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare colegi ! Ce conservant puneti in rezervor, peste iarna, in benzina? Sau nu se intampla nimic cu carburantul pana la primavara? Pana acum nu am mai pus nimic, la nici o moto, doar rezervorul plin ochi, dar am auzit pe ici pe colo de conservant pentru benzina tinuta mai multe luni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul trecut, pe fix 5 noiembie, am alimentat de la rompetrol, CO95. Dupa fix 3 luni am apasat prima data pe demaror. Ghici ce, a pornit la sfert. Rezervorul era cam pe jumatate. Motorul a stat intr-un hol, cam la temperatura de afara, doar ca nu il batea vantul. Anul asta ma gandesc sa scot benzina, sa curat (pe cat posibil) rezervorul pe interior, apoi sa-l dau cu un pic de ulei, il trag in folie stretch si-l pun pe undeva, prin casa. La primavara il spal cu benzina si ii dau cheie. Dar parca vad ca ma fute-o lene si iar las totul fix ca anul trecut.

 

Concluzia e ca ne strofocam prea tare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

😊 pai am grija de mobra ca si de un copil, cand ii pregatesti culcusul ! Trebuie sa-i acord conditii bune pana la primavara, am curatat-o "luna", i-am dat plasticele cu tratament, am curatat si uns lantul, am facut plinul, i-am dat jos bateria, am invelit-o cu o husa prin care sa circule aerul ! Am un foisor in curte cu doar doua laturi deschise, unde nu patrunde ploaia, zapada. E cam frig, dar sta uscata, ferita de intemperii. Cam asa la mine 😊

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...