jhon-n Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 radu-vrajitorul pune si tu codul de la inaltatoarele de ghidon pe care le ai,ma bate un gind (am vazut ca vor si altii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 radu-vrajitorul pune si tu codul de la inaltatoarele de ghidon pe care le ai,ma bate un gind (am vazut ca vor si altii) Dacă mai ai un pic rabdare s-ar putea sa le vând pe ale mele deoarece eu vreau sa îmi schimb ghidonul cu unul mai adecvat pt off road . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Dacă mai ai un pic rabdare s-ar putea sa le vând pe ale mele deoarece eu vreau sa îmi schimb ghidonul cu unul mai adecvat pt off road . tu de care ai ? cu citi cm se ridica ghidonul ? ca daca sint prea inalte n-o sa mai ajunga cablurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) tu de care ai ? cu citi cm se ridica ghidonul ? ca daca sint prea inalte n-o sa mai ajunga cablurile Daca mie mi-au ajuns si tie o sa-ti ajunga!! am exact ca si Vrajitorul de acelea care ridica dar si aduc ghidonul mai in spate...http://www.louis.de/_40a6807889db7027bd35bebfce60c664fa/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=460&wgr=341&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=10021487 Editat Martie 19, 2011 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Mai degraba-ti fac un suport comun universal pt GPS si cutiuta programatorului de la instalatia de ungere. Asa cum sta GPS-ul acum parca acopera ceasurile din bord. Eu l-as prinde de cele doua gauri nefolosite din suportul parbrizului. Ar rezulta o pozitie fixa a celor doua fara fire mobile la ghidon, mai vizibila si fara sa mascheza bordul. Daca esti de acord mai pune poze cu spatele GPS-ului sa vad cum se prinde. Detalii. Buna, In cazul in care mai este posibil as fi interesat si eu de un ungator de lant. Va rog sa imi spuneti daca mai este posibil si care este pretul. Eventual puteti sa imi trimiteti detalii pe PM sau email, ruletistul2000@yahoo.com. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Mai degraba-ti fac un suport comun universal pt GPS si cutiuta programatorului de la instalatia de ungere. Asa cum sta GPS-ul acum parca acopera ceasurile din bord. Eu l-as prinde de cele doua gauri nefolosite din suportul parbrizului. Ar rezulta o pozitie fixa a celor doua fara fire mobile la ghidon, mai vizibila si fara sa mascheza bordul. Daca esti de acord mai pune poze cu spatele GPS-ului sa vad cum se prinde. Detalii. Buna, In cazul in care mai este posibil as fi interesat si eu de un ungator de lant. Va rog sa imi spuneti daca mai este posibil si care este pretul. Eventual puteti sa imi trimiteti detalii pe PM sau email, ruletistul2000@yahoo.com. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Buna, In cazul in care mai este posibil as fi interesat si eu de un ungator de lant. Va rog sa imi spuneti daca mai este posibil si care este pretul. Eventual puteti sa imi trimiteti detalii pe PM sau email, ruletistul2000@yahoo.com. Multumesc. Suna-l pe Bogdan..chiar astazi monteza unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 de vanzare cric de miar......home made dar identic in tot si toate cu cricul swmotech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 interesant http://www.youtube.com/watch?v=hvb169LIxT8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Aproape gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 superbe pret pt modelul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Intradevar sunt cele mai reusite cutii confectionate artizanal dintre cele prezentate pe forum pana acum. Spor la productia de serie pt ca sunt convins ca vor exista cereri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 350 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 interesant http://www.youtube.com/watch?v=hvb169LIxT8 prea tare, cand ma gandesc cat de grea si voluminoasa este si cum se joaca cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Azi, vineri 25 Martie orele 19.00, la dorinta lui Victor Nemes, ne intalnim la AMCKart pentru a sarbatori expediatia celor doi temerari. Mobrele sunt in cutiile de transport, vor fi desigilate si cu ajutorul tuturor (care cu munca, care cu gura) vor fi reasamblate. Vstromul lui Victor va fi expus in perioada SMAEB-ului la standul celor de la Top Gear. Va dati seama ce publicitate va avea mobra noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Vin si eu cu gura si eventual cu Piero daca ajunge in timp util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 as veni si eu Esti invitatul nostru. Hai, la 7 seara la AMCKart! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 salut, vin si eu si vreau sa montez rotile la vstrom cavalere, vlad nu vreti sa plecam impreuna de la statia de metro ( cea din parc) titan , la 18 15 plecarea ? nu e mare branza drumul dar noi stam f aproape de titan marius 0722564401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 incerc sa ajung. sa vad ca treuie sa fac si ITP la mobra. sa vad daca scap de la munca. la 18.15 este ok pt mine la metro titan. Mesaj completat Gata. Am itp ne vedem la 18.15 la Titan la statia de metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Dragii mei, in urma intalnirii pe care am avut-o la AMCKart cu echipa de temerari, proaspat intoarsa din Cambodgia, am discutat cu Victor si despre cursul de indemanare moto pe care el il organizeaza in fiecare an. Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba cu acest curs, incerc sa rezum informatiile in cateva fraze. Cursul este proiectat sa creasca cat se poate de mult gradul de siguranta a mersului pe mobra, de la reinvatarea si reobisnuirea cursantului cu propria motocicleta pana la punerea in situatii aproape de limita, ca in cazul apartiei bruste a unui obstacol. La prima vedere poate nu spune multe lucruri, dar sunt multe pareri ale celor care cu multi ani si kilometrii de experienta se sosea, au ajuns la concluzia ca abia dupa absolvirea acestui curs au devenit motociclisti. Pot sa va spun ca exista o lista destul de mare de asteptare, dar Victor va face tot posibilul sa faca o grupa speciala pentru noi, vstromistii. Ca si desfasurare, cursul consta in zece sedinte a cate 90 de minute, se desfasoara pe circuitul de la AMCKart lunea, miercurea si vinerea intre 8.30-10.00 incepand cu 1 Aprilie. Sfatul celor mult mai experimentati in ale mobrei este sa nu pierdem acesta sansa. Haideti si sa facem o grupa cat mai repede cu putinta pentru ca timpul trece, ei se vor aglomera si ar fi pacat sa nu profitam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 cat costa cursurile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six_6 Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 De trei zile sunt si eu posesorul unui V-strom 650A/20006 Azi am facut o tura de vreo 400 km,super mobra )....un crashbar Givi are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 De trei zile sunt si eu posesorul unui V-strom 650A/20006Azi am facut o tura de vreo 400 km,super mobra )....un crashbar Givi are cineva? salut si bun venit intre noi. pt. crash daca ai rabdare iti aduc eu in 10 zile, 520 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six_6 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 salut si bun venit intre noi.pt. crash daca ai rabdare iti aduc eu in 10 zile, 520 ron. am rabdare,astept.ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate