Sari la conținut

Accident mortal in Bucuresti


euinsumi
 Share

Postări Recomandate

"BAH" TARKA 2, personal mi se rupe ... nimeni nu stie nimic clar dar totusi abereaza ... era vb de respect vis a vis de userii din acest forum ... se injura lumea ca la usa cortului ... la asta m-am referit cand am zis ca topicul a devenit indecent ... mi se rupe mie (la o adica) ca i-a zburat aluia capul ... asta e .. ghinion de nesansa dubla ...

numai bine

Imi pare rau de treaba cu "BAH", era mai mult o treaba retorica si nu ceva lipsit de respect la adresa ta...dar daca esti asa scrupulos iti cer scuze.

Fiind dupa postul cu manele am crezut ca te referi la el.

 

 

vreti sa vedeti ce "balarii" mi-au mai spus prietenii lui ?

Balariile sunt cele referitoare la viteza de 180, in rest ai venit cu informatii veridice.

 

Dar ce imi bat eu capul frate...?

 

Bagati cat vreti,pe unde vreti. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 140
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

prietene atotstiutor, lumineaza-ma si pe mine daca tot te dai rotund, CUM SE TINE MANETA DE ACCELERATIE CORECT,, (acum, sa imi zici, corect, ca esti tu zmeu si o tii asa ca e bine, sau cum e la carte,,?) sa profesorul meu de motociclism, de la scoala luis, nu mia aratat :) ,,

 

poate deschidem un topic nou, despre acest subiect, ptr ca am vazut mai multi baeti tinand in mai multe feluri de maneta,, si sincer nu stiam ca exista un anume fel corect,,

 

 

P.S sincer sa fiu, am cam tras ceva bashini cand mergeam pe motoru, meu,, doar ce dracu, noi fi singurul :) :)

 

desi este dificil,incerc eu sa-ti spun eu cum se poate tine acceleratia astfel incat la pornire poate deveni periculos:cand prinzi acceleratia mai din fata mana este flexata in sus,in momentul cand rotesti putin acceleratia mana tinde sa se indrepte motorul o ia din loc atunci corpul in virtutea inertiei ramane in urma si obliga mana sa se inderpte astfel ca acceleratia se dechide si mai mult iar tu daca nu ai destula prezenta de spirit sa tragi ambreiajul esti terminat.sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.ceeace am incercat sa explic am citit si eu undeva si mi se pare logic si explica in mare masura cum de au loc accidente la pornire cu multi incepatori.in rest ,incercati sa fiti mai buni unii cu alti pt ca este destul loc pe pamant.nu mai condamnati un copil care nu a stiut ca are o bomba in mana si nici parintii care nici nu au auzit de internet motociclism .ro ca sa cunoasca toate grozaviile care au loc in acest domaniu.Dumnezeu sa va ajute pe toti pt ca toti sunteti oameni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te legi de amanunte. Vroiam sa subliniez ca e sinucidere ce-a facut pustiul asta....ajutat consistent de parintii lui ...daca e adevarat ca i-au cumparat motor.

 

:)) Nu ma legam de tine :) Ma legam in general de lumea care uita ca, in copilarie (sau la varsta la care inca nu e coapta mintea), au facut suficiente tampenii care se puteau solda cu moarte. Intr-adevar, a fost inconstient sa faca asa ceva. Dar, cine esti tu, cine sunt eu, cine e el sau ea sa-l judece? Cati nu v-ati jucat pe santiere in constructie unde puteati sa patiti nepatite, cati nu ati inotat intr-un lac unde puteati sa va inecati, cati nu ati alergat dupa mingea care se ducea in strada riscand sa dea vreo masina peste voi, s.a.m.d.? Asta este ipocrizie! Si e plin forumul de asa ceva!

Singurii vinovati, sunt parintii. Ca nu l-au putut supraveghea tot timpul, e de inteles, dar ca i-au si pus moartea in brate, crezand ca i-au cumparat o masinuta teleghidata, este INADMISIBIL!

Copilul, Dumnezeu sa-l ierte, era influentabil si dornic sa arate prietenilor ce jucarie tare are el...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... aici e un forum de motociclisti , iar daca gelatul fara permis care a dat ortu e doar un utilizator de motocicleta, alt cumva nu ai cum sa ii spui pt ca e prea prost sa fie motociclist!

 

atunci dc atata vorbarie... e forum de motociclisti nu de utilizatori de motocicleta! punct!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca te gandesti si la tine si poate la prietenii care nu mai sunt..... poate de aia
pai cred ca toti oamenii merita sa se odihneasca in pace. a facut-o pe pielea lui, acum, gata. e naspa ca fapta. foarte nesabuit, iresponsabil, etc. dar tot om e, tot familie are, tot durere a lasat in urma, etc. a, ca nu e motociclist, ca nu a fost responsabil si ca a fost infractor inainte sa moara e alta treaba. dar a murit. pe barba lui. acum, sunt si oameni sensibili care dau cu rip, altii care gandesc mai clar si vad faptul ca irationalitatea lui e mai prejos decat faptul ca a murit si ca, poate, nu merita asta, etc. sunt sigur ca nu ai inteles nimic. hai s-o zic mai scurt. cum pot unii sa dea cu rip pentru toti fatalaii? asa cum faptul ca ala a murit fara casca nu te afecteaza cu nimic pe tine, dar cu toate astea il faci fatalau. unii dau cu rip pentru un mort, altii injura un mort. tu cam care crezi ca-i atitudinea corecta in asemenea situatie?

:) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca este si vina societatii in care traim.

Exista peste tot tendinta de a achizitiona lucruri pe principiul "sa moara dusmanii", si nu neaparat din necesitate.

Cunosc multi parinti care cumpara odraslelor lor cele mai bizare si uneori (daca se indeplinesc anumite situatii) periculoase lucruri.

 

Una este sa ii cumperi copilului un telefon mobil pentru ca vrei sa stii pe unde este cand intarzie acasa, alta este sa-i cumperi N97 (dau si yo un exemplu) cand el abia invata tabla inmultirii. Pe principiu "ii iau lui fimiu telefon bengos ca sa moara Popeasca de ciuda ca al ei copil n'are".

Sunt prea multi parinti care-si retraiesc propriile vieti, propriile ambitii prin intermediul copiilor lor.

Ca sa nu mai zic de situatiile in care copilul injura de mama focului cand se afla intr-un grup de persoane "adulte" si este chiar incurajat de parinti care se comporta de parca cine stie ce adevar de viata a spus.

 

Traim intr-o societate bolnava, in care stupiditatea, vulgaritatea si incultura sunt duse la gradul de etalon.

Inteleg ca vrei sa-i oferi copilului tau tot ce tie ti-a lipsit, si nu vrei ca odrasla ta sa duca lipsa de nimic si sa nu fie astfel marginalizat in randul grupului de copii cu care creste. Insa anumite actiuni trebuie gandite extrem de bine, mai ales cand tu, ca parinte, nu stii sa faci diferenta intre un scuter si o motocicleta.

 

Pacat de tineretea lui, nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce trece familia lui acum din punct de vedere al sentimentul de vinovatie si regret.

Sper ca, macar in comunitatea locala de acolo, restul de parinti sa deschida bine ochii si sa invete ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci baietii (tigani) cu motocicleta dadeau ture(forje) cu motorul prin zona, i-au vazut niste politisti si s-au dus la ei. Baietii erau parcati atunci, unul din politisti le-a cerut un act ceva, cel care condusese pana atunci motorul s-a uitat la politist si i-a zis ca nu stie el, ca nu e motorul lui, ca baiatul cu motorul a plecat, el doar e in zona.

 

Politistii stiau ca el e soferul pentru ca il vazuse mai devreme, au plecat mai incolo cu masina si i-au asteptat sa plece sa-i opreasca in fapt. Au plecat baietii cu motorul (fara echipament, fara casca , fara nimic), cei din masina politiei au vrut sa-i opreasca, ei au dat forja, si 2 curbe mai incolo erau lipiti pe stalpul ala.

 

The end.

 

 

P.S.: Povestea o stiu de la un politist

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cocalar, motocicleta, lipsa permis, lipsa echipament, lipsa casca, fuga de politie, curba, stalp, mort...

 

Unde e problema ? mi se pare un curs firesc al lucrurilor...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cunosc multi parinti care cumpara odraslelor lor cele mai bizare si uneori (daca se indeplinesc anumite situatii) periculoase lucruri.

 

a fost acum ceva vreme pe protv o stire cu o fetita de 10-12 ani (nu mai stiu exact, dar sigur sub 14 ani oricum) care a murit rasturnandu-se cu atv-ul cumparat de parinti.... deci....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca te gandesti si la tine si poate la prietenii care nu mai sunt..... poate de aia

Nu ma gandesc la mine pentru simplul motiv ca nu merg pe motor fara permis cu gaborii dupa mine. Cat despre prietenii mei.... toti sunt in viata si au mintile acolo unde trebuie.

Acum fiecare se gandeste la ce vrea. Io-s mai pragmatica si ma gandesc la cat de inconstient a fost pustanul. Imi pare rau, dar chiar nu pot sa gandesc altfel.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cocalar, motocicleta, lipsa permis, lipsa echipament, lipsa casca, fuga de politie, curba, stalp, mort...

 

Unde e problema ? mi se pare un curs firesc al lucrurilor...

 

 

Corect!! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cbr 600 era

nu era CBR, era FZR. Nu mai scrieti daca nu sunteti informati. Asta in primul rand.

 

In al doilea rand, nicio scoala de moto, categ A, nu te invata sa nu mori. Toate te invata cum sa treci un examen conceput prost de la inceput. Pentru cei care nu au permis categ B este chiar rau, moto din poligoane nici oglinzi nu au (de unde reflexul sa te asiguri cand schimbi banda?). Sunt putine scolile cu care iesi in trafic, sunt nule cele in care ai suficient spatiu sa atingi "fabuloasa" viteza de 80-100 kmh in poligon. Toate te invata sa eviti obstacole statice (jaloane), niciuna nu te invata manevre de evitare ale unei tinte in miscare. In afara de cele care te scot in trafic, niciuna nu simuleaza conditii reale de trafic, niciuna nu te invata cum sa "folosesti" linia de tramvai, cum sa franezi de urgenta de la 70 kmh. Nu stiu daca exista vreuna care te invata cum sa schimbi toate treptele de viteza!

 

Va cramponati de un permis ca si cand ar fi licenta de pilotaj! Faptul ca nu avea permis nu inseamna nimic! O importanta majora o are faptul ca nu stia sa mearga! Ca nu stia trafic si nu stia sa isi foloseasca in mod corect utilajul de sub el! Nu a murit pentru ca nu era inregistrat la Politie ca posesor de permis. A murit pentru ca a folosit incorect (intamplator, si ilegal) o motocicleta.

 

Se pune prea mult accent pe detinerea permisului, cand ar trebui sa se puna accent pe pilotaj, control al unui vehicol indiferent de varsta pilotului. Greseala majora a fost ca avea pasager.

 

Sigur, ar fi fost neplacut pentru toata lumea daca ranea un pieton sau un alt conducator auto, dar detinerea permisului nu este deloc o garantie ca acest lucru nu s-ar fi intamplat.

 

Din punctul meu de vedere, s-a intamplat ce trebuia, un individ nepregatit -indiferent de varsta- s-a expus traficului (si a pus in pericol persoane) pe un vehicol pe care nu a fost interesat sa invete sa il utilizeze in conditii de siguranta. Exista atat de multi motociclisti (cu permis) prosti, ignoranti, nesimtiti, dezinteresati de fenomen, incat pot sa afirm cu toata increderea ca nici plasticul nu l-ar fi salvat. Bunul simt, instinctele, detinerea unei tehnici si cunoasterea regulilor de circulatie fac, impreuna, mai mult decat un permis obtinut facand opturi si jaloane cu a doua, in poligon. Din punct de vedere social, e si ala necesar. Insa nu este o garantie pentru nimic, nici macar pentru cunoasterea codului rutier.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va cramponati de un permis ca si cand ar fi licenta de pilotaj! Faptul ca nu avea permis nu inseamna nimic! O importanta majora o are faptul ca nu stia sa mearga! Ca nu stia trafic si nu stia sa isi foloseasca in mod corect utilajul de sub el! Nu a murit pentru ca nu era inregistrat la Politie ca posesor de permis. A murit pentru ca a folosit incorect (intamplator, si ilegal) o motocicleta.

 

 

 

Tu contrazici cursul evenimentelor...

Prostul a murit tocmai pentru ca era in trafic unde n-avea ce cauta FARA PERMIS, si de teama consecintelor legale a fugit de politie. Daca avea permis, isi vedea de treaba lui. Voila! Lipsa permisului l-a trimis in stalp!

 

Sunt multi "artisti" de 16 ani cu ochii pe forumul asta, care stiu sa scoata din context numai ce-i avantajeaza. La fiecare reply in care cineva scrie "nu conteaza deloc permisul, poti sa te p*si pe ea de scoala de soferi", sunt o duzina de pustani care sorb cuvintele astea marete si-si spun bombandu-si pieptul: "Bag stoiu, nu invat nimic acolo, mai bine ma antrenez singur, eu sunt deja prea bun ca sa patesc ceva, si la 18 ani cand m-oi hotari sa dau poligonul ala, il fac pe o roata, sa lesine toti acolo pe loc! Si ma pun si pe youtube!"

Editat de ZAPPY
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va cramponati de un permis ca si cand ar fi licenta de pilotaj! Faptul ca nu avea permis nu inseamna nimic!

vai de tine si totzi cei care gandesc ca tine.

itzi zic de pe acum RIP, ca mult nu mai ai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A murit un "smecher"! De asta data a platit doar el, nu si alti nevinovati.

Cred ca si parintii lui au o vina, au avut 17 ani la dispozitie... se pare ca degeaba.

Multi tineri din pacate(cu calitati deosebite), nu stiu ca in viata sunt situatii unde nu poti gresii decat o data!

Teribilism, inconstienta, ca ai sau nu permis, nu mai conteaza... daca nu stii sa traiesti. Acum degeaba te inrebi cine a gresit!!

Editat de cristi 57
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu contrazici cursul evenimentelor...

Prostul a murit tocmai pentru ca era in trafic unde n-avea ce cauta FARA PERMIS, si de teama consecintelor legale a fugit de politie. Daca avea permis, isi vedea de treaba lui. Voila! Lipsa permisului l-a trimis in stalp!

De politie au fugit (si, eventual, au si murit) inclusiv posesori de permis categorie corespunzatoare, diferite tipuri de vehicole, in timpul contraventiilor. Unii au fugit pentru ca stiau ca au fost inregistrati de aparatul radar, altii pentru ca nu purtau casca, altii pentru ca nu aveau acte in regula pentru vehicol, altii datorita consumului de alcool etc, etc, etc.

 

vai de tine si totzi cei care gandesc ca tine.

itzi zic de pe acum RIP, ca mult nu mai ai.

Tu cum ai ajuns la concluzia asta? Eu detin permis si circul asa cum cred de cuviinta, asumandu-mi toate consecintele legale cand intru sub incidenta legii, asta neanulandu-mi dreptul de a-mi exprima civilizat o opinie aici. Invata sa faci la fel, atitudinea asta cu "vai de tine" se va intoarce impotriva ta, tu fiind unul din acele caractere care refuza noutatea sau evolutia. RIP intelectului tau. Daca vrei, depun si o floare, neavand certitudinea ca meriti sau ca merita.

 

Cu stima!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De politie au fugit (si, eventual, au si murit) inclusiv posesori de permis categorie corespunzatoare, diferite tipuri de vehicole, in timpul contraventiilor. Unii au fugit pentru ca stiau ca au fost inregistrati de aparatul radar, altii pentru ca nu purtau casca, altii pentru ca nu aveau acte in regula pentru vehicol, altii datorita consumului de alcool etc, etc, etc.

...

Dupa parerea mea cei pe care ii mentionezi tu au fugit fie din cauza ca erau deosebit de prosti fie datorita faptului ca erau cu musca pe caciula.

 

Din cate stiu eu Politia a fost inventata ca sa ne apere de infractori pe noi astia care nu savarsim infractiuni. Chiar daca asta nu e o dovada in justitie, faptul ca fugi de politisti sugereaza cumva ca ai savarsit ceva grav, de genul ca ai in topcase un cadavru taiat in bucati sau nu stiu ce droguri sau arme sau poate ca ai in cap vid absolut. Practic conform legii daca fugi de ei oamenii astia au voie sa-ti traga in roti (si daca nu sunt prea buni la tir poate te nimeresc in cap) asa ca mie mi se pare o dovada suprema de prostie sa fugi de ei.

 

Sigur ca citim aici des despre oameni care au avut accidente pe moto fugind de politie, dar fie nu aveau permis, fie aveau permisul suspendat, si aici revenim la vechea discutie pe definitii: cu ce e mai "motociclist" unul care se da pe motor fara A decat un "tractorist" care nu are permis pentru tractor sau "camionagiu" unul care se da pe TIR doar cu B-ul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu cum ai ajuns la concluzia asta? Eu detin permis si circul asa cum cred de cuviinta, asumandu-mi toate consecintele legale cand intru sub incidenta legii, asta neanulandu-mi dreptul de a-mi exprima civilizat o opinie aici. Invata sa faci la fel, atitudinea asta cu "vai de tine" se va intoarce impotriva ta, tu fiind unul din acele caractere care refuza noutatea sau evolutia. RIP intelectului tau. Daca vrei, depun si o floare, neavand certitudinea ca meriti sau ca merita.

continua sa circuli, RIP-ul a fost depus si pt tine si pt iq-ul tau care tinde spre PI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Practic conform legii daca fugi de ei oamenii astia au voie sa-ti traga in roti (si daca nu sunt prea buni la tir poate te nimeresc in cap) asa ca mie mi se pare o dovada suprema de prostie sa fugi de ei.

 

Miau miau... in conditiile prevazute de lege dragul meu... DOAR in conditiile prevazute de lege ca daca ar trebui sa trag dupa toti aia care n-ar opri la semnal ne-am transforma in Wild Wild West IV ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Miau miau... in conditiile prevazute de lege dragul meu... DOAR in conditiile prevazute de lege ca daca ar trebui sa trag dupa toti aia care n-ar opri la semnal ne-am transforma in Wild Wild West IV ....

Ma rog, cred ca e greu de gasit un echilibru intre seful de post care a tras acum 2-3 ani la o nunta si a nimerit un nuntas in buca si penibilii aia de la rutiere din Pitesti (sau asa ceva) pe care vroia o smecherita sa-i calce cu gipanul pentru ca aia vroiau sa-i faca test de alcool si ea avea pile si aia pareau sa aiba in teaca pistoale cu apa, nu din alea adevarate, sau oricum nu erau clar instruiti despre scopul pentru cara kkturile alea de circa un kil la brau...

Eu mi-am trait 99% din viata in Romania si am fost ocazional pe afara, dar avand doar o iesire de 10 zile in Austria si inca una tot cam la fel de lunga in Germania evident tranzitand Austria i-am vazut pe politistii austrieci folosind de 2 ori pistolul (pentru amenintat, nu pentru tras efectiv), si cred ca faptul ca austriecii spun ca politistii lor sunt batuti in cap si nu poti sa discuti cu ei inseamna ca de fapt nu prea iau spaga si daca incerci chestia asta sau ii injuri risti sa fi arestat repejor... Desi nu am vazut eu efectiv am auzit ca si politistii germani au cam aceleasi maniere (ii enerverzi, scot pistrolul si eventual iti pun catusele).

Ce-mi doresc eu pentru tarisoara noastra e sa aud ca si politistii romani sunt batuti in cap, ca daca ai incalcat o lege nu scapi si nu te poti intelege cu ei si daca faci pe nebunul isi baga pistolul in nas si-ti pun catuse repejor, desigur umbland cate doi ca sa fie martor si de preferinta sa aiba si renumitul Logan de nu stiu cate mii de euro care are printre altele aparat de filmat ca la americani, ca sa nu existe discutii ca a fost abuz politienesc.

Nu imi doresc un stat politienesc abuziv, dar la noi prea se simte o lipsa de autoritate a statului si politia parca face de prea multe ori figuratie. Plus ca aproape in fiecare luna apar fazele astea penibile cu aproape jumatate din politistii de la rutiera din judetul x arestati pentru ca luau spaga.

Din pacate traim intr-o tara penibila unde pe de o parte infractionalitatea e atat de mare incat evident ar trebui intarita autoritatea politiei, si pe de alta parte politia pare a fi una dintre cele mai corupte institutii cel puitin pe ici pe colo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...