Sari la conținut

Accident mortal pe autostrada


DraculRoscat
 Share

Postări Recomandate

@tarka2

 

Se pare ca n-ai inteles de ce am pus acel link...

Ca si actorul principal din aceste discutii interminabile (d-nul kiki) si acel baiat are aceeasi mentalitate.La primul motor ca incepator este interesat s-o de-a pe-o roata si sa ne arate la toti ca poate!!!...foarte bine....dar sunt curios cand pune motorul jos pe doua roti si trebuie sa franeze puternic e in stare sa faca treaba asta fara sa se verse???

E vorba de o atitudine gresita dar cu cat i se spune ca nu-i bine cum gandeste cu atat persevereaza in a face ce crede el ca-i mai bine.

Sunt generatii diferite...recunosc asta....dar de cand e lumea si pamantul e bine sa asculti de batrani....macar noi am invatat din greselile noastre si acum putem sa ii indrumam si pe altii.

Pana la urma la 18 ani esti major si vaccinat.....poti discerne intre ce e bine si ce e rau....daca asta vrea sa faca generatie tanara e treaba lor....

Sunt motociclist de cand ma stiu....am avut norocul sa am in familie motociclete de cand abia ma tineam pe picioare si invatam sa merg.....asa ca am crescut cu ele si langa ele....mi-am luat portia de accidente grave sau mai putin grave....insa am avut norocul sa fiu sfatuit de bine intotdeauna de "batranii" generatiei anterioare.

Acum am o fetitza care este viatza mea...si voi incerca pe tot posibilul sa o tin departe de motoare....nu as vrea nici sa le piloteze si nici sa fie pasagera vreodata.Asa cred eu ca-i mai bine pentru ea......pentru ca mi-e groaza sa ma gandesc prin ce trec parintii acelei fete in aceste momente...

Mai fac o mica paralela...

Echipa noastra de curse merge de doi ani cam peste tot....culmea e ca toti 3 pilotii am renuntat la vitezane pe strada aproape imediat...pentru plimbari folosim choppere asta in putinele zile cand avem timp de iesiri la drum lung.In primavara ne gandeam sa luam cu noi cate un pusti care sa aiba o mobra de 125 si pe care sa-l ducem pe circuite sa poata invata cat mai multe ...si poate cine stie...gaseam un viitor campion....insa in ultimul timp am descoperit o mentalitate a generatiei actuale care ne-a facut sa ne razgandim!!!

L-am intrebat si pe Coxanelu daca ar merita sa facem acest lucru si mi-a raspus foarte simplu...."nu"

 

Va doresc la toi numai bine si asfalt uscat.

Mare dreptate ai, Shoti !!!!

 

Preacuviosule, te legi degeaba de ea...Nu o cunosc, nu ma cunoaste, dar are dreptate in felul ei cu ce spune. E exemplul viu ca mai sunt si incepatori cu capul pe umeri... Cel putin eu asa o vad ! Are dreptate cu GS-ul. Este ideala pentru incepatori si are ce invata pe motorul ala. Este foarte permisiv si iarta multe. Spun asta in conditiile in care m-am urcat de curiozitate asta vara pe unu . In Germania, GS-ul este motor de scoala...iar acolo scoala nu e ca la noi ....

Editat de pantera
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 535
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

De cate accidente ati auzit voi in Romania cu Busa sau cu XX-ul ??? Infinit mai putine decat cu SS-uri..... Exact pentru faptul ca motociclistii nostrii au inteles exact pentru ce e Busa, si o folosesc ca atare !

 

 

sau, probabil pentru faptul ca procentajul detinatorilor de XX si Busa, este mult mai mic, fata de cel al ss-urilor..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa fim cui alaturi? Unui pusti care in loc sa invete pt BAC se plimba cu cei 130 de cai din dotare? Care ia o fata cu el pt a-i demonstra cat e el de smecher, lucru care il face pt ca nu are cu ce altceva s-o impresioneze? Facea parte din grupul celor care se aduna pe la victoriei, si sunteti majoritatea niste mucosi, cativa fac exceptie de pe acolo dar cu fetele dupa voi sa va vada lumea mereu, v-ati uitat crucis odata cand am trecut in pant scurti si tricou pe acolo insa voi va echipati cu pasagere, ca asa e cool. Fiti barbati pana la capat acum daca pe asfalt sunteti tari, aveti sute de cai de la parinti care nu au stiut sa va explice ca soseaua poate fi fatala daca nu esti cu ochii in patru mereu. Care mai zice ca e maestru al ghidonului sa-si traga doua palme, un maestru nu face demonstratii stradale cu fata in spate si e in stare sa evite multe lucruri, l-am vazut mergand pe o roata si nu zic ca nu o facea bine, insa de la a merge pe o roata si a fi capabil sa eviti unele chestii pot exista cai lungi iar el a gresit copilareste, fiti barbati si dati cartile pe fata spunand exact ce a fost acolo, declarati la politie si trimiteti `maestrul` sa dea botu cu parintii fetei sa le spuna ca el nu a obligat-o sa se urce pe motor. NUMAI basini si figuri aveti in cap la varsta voastra si apoi plangeti pe forum cand unu o baga in pamant pe saraca fata.

nu cred ca el este vinovat cu ceva. cine i-a dat bani de motocicleta cred ca este.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...

Te rog mai abtine-te., 'Preacuviosul_Mihail'

 

Eu sunt de acord ca exista un decalaj intre generatii (cum intotdeauna a fost), si pe mine ma enerveaza tot felul de replici scrise in limbaj de messenger, si pe mine ma irita cei care nu stapanesc suficient de decent gramatica, dar asta este... Daca un om spune ceva de bun simt nu cred ca trebuie sa fie neaparat taxat ca "pokemon" pentru ca in loc sa scrie de exemplu chiloti a scris kiloti sau mai stiu eu ce tampenie, asta este, si probabil in 10-20 de ani DEX-ul o sa se schimbe ca sa se adapteze la noua ortografie (care noua ni se pare oribila). Pur si simplu dupa parerea mea daca taxezi orice replica a astora mai mici fara sa te uiti la continut adancesti diferenta dintre generatii si chestia asta nu ajuta la nimic. Scopul acestui sub-forum e sa invatam din experienta (sau lipsa de experienta si cazaturile) altora la mersul pe motocicleta, nu sa-i injuram pe astia mici imediat cum indraznesc sa posteze ceva pe aici pentru ca stau prost la gramatica sau la matematica sau mai stiu eu ce...

Editat de pmoldovan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atata s-a discutat in jurul meu despre acest subiect incat am avut curiozitatea sa il citesc de la cap la coada. Incredibil, pe zi ce trece ma minunez mai tare de prostia si orgoliul oamenilor. N-am de gand sa mai reiau povestea caci multi de aici au spus exact ce aveam eu de spus.

Sa fiu sincera nu ma intereseaza cine este sau ce se va alege de acest Kiki, doar atat am de zis: daca mie imi murea un om in spate, din vina mea, apoi fratilor eu nu cred ca as fi putut sa trec peste asemenea soc! Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe fata, singura ei vina a fost ca a avut incredere in cine nu trebuia. Numai gandul ca din cauza inconstientei mele, o persoana apropiata a murit din vina mea, apoi sincer....fara cuvinte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multam Dimitris.

 

Odihneste-te in pace Andreea Bianca. :)

 

 

 

 

Sincer topicul asta m-a convins ca nu merita sa-ti bati capul. In urma lui am aceeasi senzatie pe care am avut-o cand am pierdut Vama Veche. Am aceeasi senzatie ca in ziua in care m-am intrebat " Da de ce naiba sa ma duc la arc? Nu mai e de mine".

 

Decat sa-mi bat capul sa deschid unuia sau altuia ochii, mai bine ma concentrez sa-mi caut mie alte oaze. Atmosfera de Vama am gasit-o pe alta plaja, intalnirea cu mobristi am gasit-o in alta parte. Daca veniti si acolo... promit sa plec mai departe.

 

 

Topicurile de genul asta si care implica gasca scrisa cu litere mari si spatii multe sunt exact ca stirile de la ora 5 sau ca o editie din Libertatea citita peste umarul cuiva in metrou. Imi gadila doar fascinatia grotescului, nu ma invata nimic bun si ma indispun la maxim. Si de alea m-am lecuit

 

Imi cer scuze in fata celor pe care i-am jignit si aveti grija de voi. Ne mai vedem pe ici pe colo.

 

Numai bine.

 

Alex

Editat de melciu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@tarka2

Se pare ca n-ai inteles de ce am pus acel link...

generatie tanara e treaba lor....

 

Am inteles foarte bine ce fel de exemplu ai vrut sa dai, dar din punctul meu de vedere nu ai reusit sa dovedesti decat contrariul. Daca urmaresti cu atentie dialogul de pe topicul SBZ iti poti da seama ca tipul a dat-o la misto cu mersul pe o roata dupa ce anterior primise niste reply-uri la misto care au deviat pana la sfarsit in bdsm ,uili cu motorul pornit & stuff. As putea pune pariu ca n-a mers un metru pe-o roata. A spus-o doar ca sa va ?puna la punct? in felul lui. Daca chiar avea parte de sfaturi, pe linia celui dat de anca14(parca) sunt sigur ca nu era nicio problema.

 

In primavara ne gandeam sa luam cu noi cate un pusti care sa aiba o mobra de 125 si pe care sa-l ducem pe circuite sa poata invata cat mai multe ...si poate cine stie...gaseam un viitor campion....insa in ultimul timp am descoperit o mentalitate a generatiei actuale care ne-a facut sa ne razgandim!!!

L-am intrebat si pe Coxanelu daca ar merita sa facem acest lucru si mi-a raspus foarte simplu...."nu"

 

Lasa-ma sa am indoieli ca v-ati gandit serios la treaba asta. Nu cred ca multi pasionati v-ar fi refuzat asa ceva din cauza mentalitatii. Dar cel mai bine ar fi sa faceti "publica" intentia voastra ca sa dovediti contrariul. Nu ? Sa vedem , chiar nu vrea nimeni serios sa ia in calcul oferta voastra ?

 

Raman la parerea mea ca numarul tragediilor de genul asta ar mult mai mic, daca cei din preajma potentialelor victime si-ar da mai mult interes in schimbarea mentalitatii lor.

 

Voi ati renuntat...Melciu a renuntat... :) toata lumea renunta. Este calea cea mai usoara.

Editat de TARKA 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Raman la parerea mea ca numarul tragediilor de genul asta ar mult mai mic, daca cei din preajma potentialelor victime si-ar da mai mult interes in schimbarea mentalitatii lor.

Voi ati renuntat...Melciu a renuntat... :) toata lumea renunta. Este calea cea mai usoara.

Nu stiu cu cati incepatori iei tu contact. Eu am luat cu destui de multi, majoritatea in urma topicului sticky de la incepatori. Dintre cei care aveau idei gresite si potential periculoase n-am reusit sa conving macar unul singur. Toti cu varste mici. Cei care au beneficiat de sfaturile mele au fost cu varste mai inaintate si care oricum se informasera si pregatisera singuri cat de cat.

Cand un om nu e deschis la a invata de la altii nu stiu cum poti sa-l ajuti "cu forta". Eu unul n-am reusit pana acum. Si n-am metode deranjante pentru ei, nu ii tratez de sus, am rabdare samd. N-am renuntat la modul general, inca stau de vorba cu toti cei care ma contacteaza, dar am renuntat in destule cazuri particulare in care imi pierdeam timpul complet degeaba.

Sunt complet de acord ca educarea acestor tineri este primul pas pentru a reduce victimele pe doua roti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca sunt exceptii, sunt, dar nu stiu cat de copt la minte e un pustan de 18 ani pt a se da pe asa ceva....Ma uit la mine cel de la 18 ani si la alti tipi/tipe de varsta asta, si stiu ca nu e mare diferenta, dar in ani, m-am maturizat, si intamplarile m-au maturizat...

La 18 ani suntem pustani cu totii, abia ne taram burtile si capetele pe bancile scolii, nu luam contact cum trebuie cu viata, si nu suntem constienti in totalitate de ce putere avem, si nici nu stim sa o folosim cum trebuie...

 

Cum treaba cu 2 ani de experienta pana treci pe ceva mai mare pica, pt ca e degeaba(la noi in Romania), ce-ar fi o noua categorie de permis, cu limita de varsta la minim 24 de ani? :D Un memoriu, ceva, inaintat cu ajutorul cluburilor moto, cum am mai facut si in trecut? :)

 

Daca s-ar constientiza mai mult riscurile acestui "sport" cum se prefera a fi numit pe aici, si faptul ca atunci cand iei pasager RASPUNZI de VIATA lui, iar el isi incredinteaza viata in mainile tale, plus faptul ca in trafic te intersectezi cu oameni asemeni tie, care au o viata, o familie, copii sau parinti si iubite....atunci poate nu am mai avea ocazia sa vedem asa des astfel de intamplari nefericite...

 

Daca e de sfat, eu nu ma pricep si nici nu sunt in masura sa dau asa ceva aici, si cred ca nu multi de aici nu au dreptul sa vorbeasca despre motociclism, cat au acesti oameni:

/index.php?showtopic=318456

 

Invatati de la ei, faceti cunostinta, si stati cu ei de vorba, sunt sigur ca aveti multe de invatat de la niste motociclisti cu peste 40 de ani de permis, care au acum nepoti si copii dar care n-au parasit saua si strada :D

 

Sanatate si ratiune va doresc :)

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atitudinea d-aici e de (cuvant urat). Pe vinovat nu-l ajuta, pe victima nici atat, nici macar pe cei ce citesc. Sunt sigura ca numai un om cu instincte criminale, ar avea somnul linistit noaptea. Si am certitudinea ca aici nu e cazul de asa ceva.

Iar ca sa intelegem suferinta DE AMBELE parti, trebuie sa traim asa ceva. 3 rahturi de randuri pe un forum nu au cum / nu pot sa exprime durerea prin care un om trece in astfel de momente, indiferent de rolul din poveste.

Nu pot decat sa simt mila pentru acest baiat, si pentru parintii fetei.

Nu mai faceti circ ca e pacat.

Editat de L-I-V
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca aproape toata lumea a uitat faptul ca aici se discuta un acident mortal - pasagera Andreea Carstea Bianca, faptul ca undeva pe la inceputul topicului a iritat atitudinea celui aflat la ghidon (desi nu sunt sigur ca a postat el pentru ca din cate am inteles are o mana rupta si nici cealalta nu e prea in forma) si in general ca asta e sub-forum de accidente si nu de altceva.

 

Si apropos, nu am vazut un raspuns la una din putinele intrebari pertinente puse pe aici: cum era imbracata fata? A avut maria-sa bunavointa sa-i doneze din echipamentul sau si altceva decat o casca mai veche?

 

Va rog sa va abtineti sa mai postati off-topic la off-topic macar cand e vorba de accident mortal, ca puteti sa va luptati cu pokemonii si agramatii prin alte locuri cum ar fi "Motociclisti in timpul liber" sau in cazul discutiilor mai serioase la "Discutii generale despre motociclism", iar cei care chiar vor sa se arunce in groapa leilor bagati un ochi pe la scuteristi.

 

De acum nu mai glumesc, orice off-topic o sa se lase cu sanctiuni, pentru ca deja e a treia incercare de a produce un flame aici.

Editat de pmoldovan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

zilele astea am sa fac o reclamatie,la ADMINISTRAREA DRUMURILOR SI A PODURILOR(in urma unor sfaturi).

 

SCUARU ALA A FACUT FOARTE MULTE VICTIME!

 

 

SI REPET IAR!SCUARUL IN SEARA ACEEA A FOST NE-LU-MI-NAT!!!!!!

 

 

 

PS:pentru ceilalti idioti care au ceva cu motoarele de 600cmc.....tin sa va anunt CA AM AVUT 125cmc inainte.si inainte de 125cmc am avut 80.si inainte de 80 am avut 50.asa ca abtineti-va de la comentarii.nu varsta conteaza

 

 

AICI NU VARSTA A CONTAT,CI GHINIONUL,NESANSA,GRESEALA MULTORA....

 

 

Daca tot s-a terminat BAC-ul poate zilele astea nu uiti sa faci o reclamatie si la POLITIA ROMANA. Sa le spui ca nu aplica legea in Romania si ca nu te-au amendat si nu ti-au confiscat motocicleta cand a trebuit pt ca legea tie NU ITI PERMITE sa conduci o motocicleta mai mare de 25 kw in primii doi ani (iar testul ala de care se vorbeste e valabil daca ai peste 21 de ani). Sa faci o plangere ca nu ti-au luat permisul cand ai depasit cu peste 50 km/h limita admisa.

 

Cat de nesimtit si prost trebuie sa fii sa spui asa ceva (chiar daca ti-a scris un amic tot tu ai spus-o)???

Daca nu aveai viteza (asa cum spui tu) de ce nu ai oprit cand ai vazut masina alba? Sau macar reduceai viteza si il lasai sa treaca. Asta se numeste condus preventiv, dar pt tine cuvantul asta nu exista ca doar esti "MAESTRU".

 

Dumnezeu sa ii ierte pacatele fetei si sa le dea putere parintilor, care, din pacate, nu vor mai avea liniste toata viata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot s-a terminat BAC-ul poate zilele astea nu uiti sa faci o reclamatie si la POLITIA ROMANA. Sa le spui ca nu aplica legea in Romania si ca nu te-au amendat si nu ti-au confiscat motocicleta cand a trebuit pt ca legea tie NU ITI PERMITE sa conduci o motocicleta mai mare de 25 kw in primii doi ani (iar testul ala de care se vorbeste e valabil daca ai peste 21 de ani). Sa faci o plangere ca nu ti-au luat permisul cand ai depasit cu peste 50 km/h limita admisa.

 

Cat de nesimtit si prost trebuie sa fii sa spui asa ceva (chiar daca ti-a scris un amic tot tu ai spus-o)???

Daca nu aveai viteza (asa cum spui tu) de ce nu ai oprit cand ai vazut masina alba? Sau macar reduceai viteza si il lasai sa treaca. Asta se numeste condus preventiv, dar pt tine cuvantul asta nu exista ca doar esti "MAESTRU".

 

Dumnezeu sa ii ierte pacatele fetei si sa le dea putere parintilor, care, din pacate, nu vor mai avea liniste toata viata.

Hai sa nu intram in polemici, ok? nu i-au apararea nimanuri dar kiki a respectat legea priving circulatia pe motocicleta de peste 25 kw avand in vedere ca a avut doi ani de a1.

 

Postul nu a fost scris de el.

 

Iar legat de echipemantul fetei, avea doar o casca Icon care si-a facut datoria. Fiind la fata locului nu cred ca exista echipament care sa o salveze.

 

Rip Andreea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Somn usor Andreea! De unde esti, te rog vegheaza-l si pe kiki .

P.S. Mare atentie, sa nu te urci ca pasager, in spatele unui ingeras cu aripile mai mari decat creierul... Drum bun spre VESNICIE!

 

P.S.2 Daca te vezi cu :) , sa-i spui ca aici, pe pamant, nu s-a schimbat nimic. Inca ne injuram pe forum, inca se FURA, inca nu se respecta oamenii intre ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara!Ma numesc Alex si nu sunt motociclist.Am fost coleg cu pasagera care a decedat in acest tragic accident.Am citit tot ce a-ti postat pe acest forum legat de eveniment.Tragica poveste in care frumoasa noastra colega a decedat se pare ca nu v-a avea niciodata un sfarsit deoarece acest "maestru al ghidonului" cum ii spun prietenii lui nu are curaj sau nu vrea sa ne spuna exact ce sa intamplat.Kiki,sau cum te numesti,daca tu esti "maestru al ghidonului" si omori o fata care te-a cunoscut cu ceva timp in urma doar din cauza prostiei care o ai in cap,atunci Papuc ce mai este?Nu inteleg ce a fost in capul tau.Probabil ai vrut sa te dai mare,sa o impresionezi ca toti tinerii teribilisti din ziua de astazi.In seara aceea v-am vazut pe motocicleta.Eram in masina cu un prieten si am recunoscut-o pe Bia pe motor.Nu am vrut sa ma bag in seama cu ea pentru ca nu era frumos "sa caut anturaj cu lopatica"pentru ca era cu "prietenii ei" care au bagat-o in pamant.Nu inteleg ce a fost in capul tau,de cata inconstienta ai putut da dovada,luand pasager stiind ca tu vrei sa ii dai blana in noaptea aia.Acum faptul e deja consumat.Pe Bia nimeni nu ne-o mai da inapoi.Macar sa ai demnitate si curaj incat sa te duci in fata mamei ei sa iti ceri scuze(care oricum nu valoreaza nimic in comparatie cu fapta ta)si sa recunosti ca ai gresit.Si frumos ar fii din cand in cand sa te duci la o biserica si sa aprinzi o lumanare pentru Bia.Sper ca din acest tragic si nefericit eveniment sa invatati toti(motociclistii teribilisti)cate ceva.Sper ca si tu o sa inveti ceva.Pacat ca un om asa de bun,o fiinta asa de inocenta,o frumusete de fata a trebuit sa plateasca cu viata pentru ca lumea sa invete ceva.Ma puteti injura,imi puteti spune orice,dar asta este parerea mea.Disparitia lui Bia ne-a socat pe toti si o sa fiu marcat toata viata mea. Aveti grija de voi.Conduceti cu grija! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace alaturi de ingeri unde ii este locul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Să-i fie țărâna uÂşoară Andreei.

Nu comentez accidentul pentru că nu am fost acolo. NiÂşte poze cu motocicleta avariată ne-ar ajuta să apreciem viteza la momentul impactului.

Personal, mi-e greu să adaptez mereu viteza condițiilor de trafic (Âşi Âştiu ca nu sunt singur). Mă consider foarte norocos că sunt în viață. Trăim într-o țară unde ne poate lua fața o maÂşină, pe frânare să intrăm într-o baltă de ulei Âşi să ricoÂşăm din maÂşină intr-un panou publicitar amplasat ilegal.

Condoleanțe familiei fetei, putere părinților!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara!Ma numesc Alex si nu sunt motociclist.Am fost coleg cu pasagera care a decedat in acest tragic accident.Am citit tot ce a-ti postat pe acest forum legat de eveniment.Tragica poveste in care frumoasa noastra colega a decedat se pare ca nu v-a avea niciodata un sfarsit deoarece acest "maestru al ghidonului" cum ii spun prietenii lui nu are curaj sau nu vrea sa ne spuna exact ce sa intamplat.Kiki,sau cum te numesti,daca tu esti "maestru al ghidonului" si omori o fata care te-a cunoscut cu ceva timp in urma doar din cauza prostiei care o ai in cap,atunci Papuc ce mai este?Nu inteleg ce a fost in capul tau.Probabil ai vrut sa te dai mare,sa o impresionezi ca toti tinerii teribilisti din ziua de astazi.In seara aceea v-am vazut pe motocicleta.Eram in masina cu un prieten si am recunoscut-o pe Bia pe motor.Nu am vrut sa ma bag in seama cu ea pentru ca nu era frumos "sa caut anturaj cu lopatica"pentru ca era cu "prietenii ei" care au bagat-o in pamant.Nu inteleg ce a fost in capul tau,de cata inconstienta ai putut da dovada,luand pasager stiind ca tu vrei sa ii dai blana in noaptea aia.Acum faptul e deja consumat.Pe Bia nimeni nu ne-o mai da inapoi.Macar sa ai demnitate si curaj incat sa te duci in fata mamei ei sa iti ceri scuze(care oricum nu valoreaza nimic in comparatie cu fapta ta)si sa recunosti ca ai gresit.Si frumos ar fii din cand in cand sa te duci la o biserica si sa aprinzi o lumanare pentru Bia.Sper ca din acest tragic si nefericit eveniment sa invatati toti(motociclistii teribilisti)cate ceva.Sper ca si tu o sa inveti ceva.Pacat ca un om asa de bun,o fiinta asa de inocenta,o frumusete de fata a trebuit sa plateasca cu viata pentru ca lumea sa invete ceva.Ma puteti injura,imi puteti spune orice,dar asta este parerea mea.Disparitia lui Bia ne-a socat pe toti si o sa fiu marcat toata viata mea. Aveti grija de voi.Conduceti cu grija! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace alaturi de ingeri unde ii este locul.

 

Cel mai de bun simt post de pana acum.

Multumim, Alex, pentru asta.

Ar trebui sa ne dea de gandit, noua, motociclistilor...

Odihneste in pace, Andreea.

post-10629-1246745617.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar trebuia sa spun ceva.Bia mi-a fost prietena si nici acum nu imi vine sa cred ca nu se mai afla printre noi.Dupa fiecare proba de bacalaureat care am sustinut-o am stat de vorba.Era pasionata de masini si motoare.Intr-un fel ma simt vinovat ca in aceea seara nu am abordat-o.Poate o secunda in plus conta si acum era cu noi.Poate multi cred ca sunt nebun,dar de cand a parasit lumea asta sunt socat.Nu imi vine sa cred ca o prietena nu mai este din cauza unui pusti care are fumuri in cap si bani de la taticu'.Am tot 18 ani,nu sunt un tocilar,dar nu fac figuri cu masinile prin oras mai ales cand am pasageri cu mine.In primul rand pun viata pasagerilor in pericol si in al2lea rand viata mea.Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa simta ce am simtit eu cand am vazut-o pe Bia in biserica in sicriu.Nici pentru mama ei nu cred,defapt sigur nu este usor.Cel mai mare blestem dupa parerea mea este sa ajungi sa iti duci copilul la groapa.Acum tot ce mai putem face pentru Bia a noastra,este sa mergem la biserica,sa aprindem o lumanare si sa ne rugam pentru sufletul ei sa ajunga acolo unde merita,in Rai,pentru ca a fost o fata de nota 20.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar trebuia sa spun ceva.Bia mi-a fost prietena si nici acum nu imi vine sa cred ca nu se mai afla printre noi.Dupa fiecare proba de bacalaureat care am sustinut-o am stat de vorba.Era pasionata de masini si motoare.Intr-un fel ma simt vinovat ca in aceea seara nu am abordat-o.Poate o secunda in plus conta si acum era cu noi.Poate multi cred ca sunt nebun,dar de cand a parasit lumea asta sunt socat.Nu imi vine sa cred ca o prietena nu mai este din cauza unui pusti care are fumuri in cap si bani de la taticu'.Am tot 18 ani,nu sunt un tocilar,dar nu fac figuri cu masinile prin oras mai ales cand am pasageri cu mine.In primul rand pun viata pasagerilor in pericol si in al2lea rand viata mea.Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa simta ce am simtit eu cand am vazut-o pe Bia in biserica in sicriu.Nici pentru mama ei nu cred,defapt sigur nu este usor.Cel mai mare blestem dupa parerea mea este sa ajungi sa iti duci copilul la groapa.Acum tot ce mai putem face pentru Bia a noastra,este sa mergem la biserica,sa aprindem o lumanare si sa ne rugam pentru sufletul ei sa ajunga acolo unde merita,in Rai,pentru ca a fost o fata de nota 20.

 

imi pare nespus de rau ptr BIA!

 

R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A FOST UN ACCIDENT NEINTENTIONAT,IMPREVIZIBIL,CARE SE PUTEA INTAMPLA ORICUI!!!!!

 

Cand omori pe cineva ii iei tot ce are, tot ce a avut si tot ce va avea vreodata!

Iti doresc sa realizazi candva asta. Ai luat cam mult de la fata aia si de la familia ei.

 

Ce ai facut tu - nu are nici o scuza. Nu a fost un accident provocat de altii. Totul a fost consecinta faptelor tale.

Ca sa intelegi, intra in categoria " si-a cautat-o singur " sau " ulciorul nu merge de multe ori la apa".

 

 

Ii doresc fetei tarana usoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

NiÂşte poze cu motocicleta avariată ne-ar ajuta să apreciem viteza la momentul impactului.

 

Il crezi prost sa puna poze cu motorul avariat? Acum cine ii mai cumpara Gixxeru' tunat daca a bagat pe cineva la 2m sub pamant cu el?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...