Sari la conținut

accident dn1 potigrafu/tancabesti 05.07


coxx
 Share

Postări Recomandate

asta e un topic din categoria "am auzit de la un prieten", insa de intamplat s-a intamplat sigur si chiar se intreba daca motociclista a scapat.

prietenul meu (motorist si el) se intorcea cu masina de la munte iar in potigrafu sau tancabesti (nu mai stie exact) se produsese un accident in care fusese implicata o motociclista. se pare ca era proaspat iar scena arata cam asa: o dacie oprita pe banda doi (aparent intentionase sa faca stenga pe linie continua), lovita in spate de motociclista; motorul bulit nasol, multe bucati din el imprastiate; fata intinsa pe marginea drumului, inca misca, iar casca ei era la o distanta considerabila de ea (de aici se poate deduce ca nu o avea legata...?); se pare ca erau o gasca de motociclisti pentru ca erau opriti mai multi la fata locului.

cam asta e tot ceea ce a putut vedea. pentru cei certareti nu a oprit pentru ca deja era buluc de lume adunata (inclusiv motociclisti) iar el era cu nevasta si copilu de 4 luni in masina.

 

asta e tot ceea ce stiu. stie alticneva mai mult ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din pacate e va plati show-ul. motorul nu e foarte sifonat, nici dacia deci sper ca nici ea sa nu fie. daca a avut ceva echipament o sa aiba o poveste de spus la nepoti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este vorba de accidentul de duminica si a fost in comuna Puchenii Mari , sat Puchenii Mosneni din care sunt si eu , din ce am inteles si eu ca eram plecat pe Cheia este ca pasagera este mai grav ,baiatul este ok

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...