Sari la conținut

Accidente !


draqqora
 Share

Postări Recomandate

Accident foarte urat in fata la Libelula. Din auzite motociclistul a fost rupt in 2 avea ceva Kawasaki Ninja si nr de inmatriculare incepea cu N ziceau cei din zona..........

Acum a dat la stiri, nu stie nimeni nimic?

Editat de rookie22
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 817
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cred ca este vorba de un baiat Norby care lucrase la Lupu Singuratic, avea un bmw ursulet visiniu, si motorul a fost mai demult a lui Raul.

Tragic final.

http://www.aradon.ro/accident-ingrozitor-in-centrul-aradului/947547

 

Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin de o maÂşină Âşi proiectat într-un stâlp

ARAD (MEDIAFAX) - Un motociclist care a intrat, sâmbătă, într-o intersecție din centrul municipiului Arad pe culoarea roÂşie a semaforului a fost lovit în plin de un autoturism Âşi proiectat într-un stâlp de iluminat public, corpul său fiind secționat în două în urma impactului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Revoluției din centrul municipiului Arad, în timp ce motociclistul se deplasa cu viteză excesivă dinspre Primărie spre Catedrala Ortodoxă.

Potrivit martorilor, motociclistul, care avea 27 de ani, a intrat cu viteză într-o intersecție, pe culoarea roÂşie a semaforului, fiind surprins de un autoturism care venea de pe strada cu Palatul Justiției.

Martorii afirmă că bărbatul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public, corpul său fiind secționat în două în urma impactului

Trupul secționat al tânărului a căzut pe iarba din parcul de pe marginea drumului, în timp ce motocicleta acestuia, distrusă în întregime, a rămas pe drum.

"Din primele cercetări Âşi din declarațiile martorilor, motociclistul a trecut pe culoarea roÂşie a semaforului Âşi a intrat în coliziune cu un autoturism Renault care circula regulamentar", a declarat agentul Daniel Cândea, de la Poliția Rutieră.

ÂŞoferul autoturismului nu a fost rănit în urma accidentului.

http://www.mediafax.ro/social/accident-cumplit-in-arad-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-in-plin-de-o-masina-si-proiectat-intr-un-stalp-8471586

Editat de higheaven
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

rose.gifsad.gif.....r.i.p.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

astazi sa intamplat, ma pregateam sa plec la Ghioroc si am primit un telefon de la un prieten si mi-a zis ca e pe centru accident , pana am ajuns eu era adunat tot de acolo, mai erau cateva bucati de carene si.... multe persoane cu capul in pamant.

 

Pacat ca inca multi nu au invatat ca nu e de joaca pe 2 roti, pe 4 e altfel. Poate ca multi dintre cei care dau liniute pe centru mai invata cate ceva din greselile altora.

 

Condoleante familiei si prietenilor, dupa ce am vazut astazi acolo inca mai imi tremura mainile cand ma apropii de motor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa mentionez ca dupa accident cand am vrut sa plec de acolo un cocalar cu un BMW negru a intors la semafor cu frana de mana si a demarat cu fluieraturi de cauciucuri, aseara mi-a zis un prieten ca la primarie tot un cocalar cu un bmw negru a intrat intr-un autobus a lasat masina acolo si a plecat acasa, zice ca de abia se tinea pe picioare de beat ce era.

Eu nu mai inteleg ce se intampla in orasul asta.

veneam de la ghioroc pe la 10 seara la primarie erau echipaje de poltie cred ca au stat cam 1 ora si au plecat, ( asta numai ca o fost accidentul de la libelula ) si pe partea cealalta chiar eu am vazut un KTM 2 persoane pe el ( UN EL SI O EA ) demara baiatu de la semafor de zici ca el era rossi.

Eu zic ca ar trebui toti astia sa se ia de mana si sa se duca la ceala pe drumu drept dupa intrarea in padure si acolo sa faca cate liniute si demaraje vor, dar dupaia cine-i mai vede nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din auzite:

Decedatul nu avea permis de conducere categoria A

Viteza era 120, 150 sau 180 km/h

Probabil că nu era 180 dar cert a fost peste 100

A plătit mult prea scump atitudinea frivolă Âşi nepăsarea față de lege

Dumnezeu să îl ierte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...