Sari la conținut

Ce culoare.


Nache
 Share

Postări Recomandate

:cheers: :( mamamam ce cenaclu umoristic pe aici :D :) , ma da cumatru chiar a pus in aplicare sfaturile ???/

 

se pare ca autorul topicului nu poate face diferenta intre adevar si fictiune :)

P.S: pentru inceput ar da bine sa ai jenti de acelasi fel. apoi culoarea o alegi tu, nu colegii forumisti.asa cum te-a sfatuit altcineva mai inainte, editeaza o poza cu scuterul, schimband culoarea jentilor.o sa-ti dai tu seama ce culoare se va potrivi cel mai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 75
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La disc nu prea stiu ce sa ii fac si`asa am prb cu el ... daca pun frana ... sa nu neaparat frana, da cate odata mi se infraneaza roata si trb sa ii dau drumu de jos de acolo sa isi revina...!

 

 

Salut Nache ,

 

Daca ai probleme cu scuterul cand pui frana poti incerca cum spuneau baietii mai sus sa-ti vopsesti discurile (chiar si galben cu toate ca verde fosforescent ar da mai bine cu albastru ) cu vopsea care sa contina granulatie mai abraziva sa prinda bine frana pe disc.

 

Te-ai mai gandit la o culoare anume? si eu sunt in situatia ta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai, lasati prostiile cu verde forforescent. Se stie (ma rog, am citit pe forumurile americane de Suzuki CBR1 si Yamaha YZF-1000 F4) ca cea mai rapida culoare este rosu.

LE: La naiba, nu gasesc acum linkurile ...

ELE: Am gasit ceva pe forumu' lui Honda Goldwing: http://www.goldwingfacts.com/forums/view_t...&forum_id=4

 

Nu stiu exact de ce, nu ma prea pricep la chimie da' asa zic aia. In concluzie, iti recomand sa urmezi sfatul lui mih si sa vopesti doar discurile in galben sau verde iar scooter-ul in rosu. Eventual poti sa-i faci niste dungi verde fosforescent dar ai grija, macar partea din fata trebuie sa fie rosie. Chestie de frecare.

 

 

O alta chestie pe care o poti face este sa incerci sa activezi Pro Racer Mode. Uite, cum spun americanii aici: http://www.r1-forum.com/forums/showthread.php?t=232719

La motociclete iti da 50 cai la roata dar tu ai scuter, deci cred ca o sa ti-o creasca cu doar 15-20. Trebuia sa zici modelul, ca cica difere in functie de producator. Oricum, poti sa intrebi la reprezentanta ...

 

Ah, am vazut ca ai Yamaha. E perfect. Te duci in Otopeni la Motodynamics sau in Pipera la Dual Tours si intrebi cum se activeaza Pro Racer Mode. Aia de pe forum au tot Yamaha :cheers:

Editat de Zircon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Si eu tin sa imi cer scuze ca raspund asa de tarziu, dar am fost la peste pe balta si era cat pe ce sa o patesc precum Florentin Petre la pescuit, cand s-a electrocutat, din cauza unui pescar sportiv neatent, care nu stie ce e aia munca in echipa.

Propun sa mai zabovim un pic asupra anumitor culori ale gentilor si sa nu ne pripim. Voi spicui informatii despre cateva culori mentionate aici dintr-un articol de pe un site de specialitate de pe internet. Multe persoane nu Âştiu care este puterea magică a culorilor. De fapt, este posibil chiar să manipulezi conÂştiința unei persoane cu ajutorul anumitor culori.Orice culoare poartă o informație care pătrunde în subconÂştientul nostru, imediat după ce trece de nivelul conÂştient de percepție, generînd formarea anumitor imagini Âşi emoții.

Sa o luam pe rand.

Deci, albul.Culoarea albă, bine de fapt e non culoare la fel ca si negrul, dar nu asta ne intereseaza cel mai mult acum, reprezintă un magnet sexual foarte puternic. Albul este o culoare care simbolizează puritate, siguranță, curățenie. S-a observat ca personalul de la o grădină zoologică din America a observat că bărbații s-au apropiat de cuÂşca cu urÂşi polari albi de 168 de ori în comparație cu urÂşii Himalayeni de care s-au apropiat doar de două ori.

Secundo, negrul. Negrul este o culoare ce reprezintă autoritate Âşi putere, dar Âşi păcat Âşi vrăjitorie.

The third, culoarea roz. Culoarea în sine simbolizează dragoste Âşi intimitate. La noi, din pacate, aceasta culoare a fost denaturata de pitzipoance si cocalari, ba chiar unii o considera gay. Dar de ce roz?? si automat si raspunsul : Pentru ca este ceva la care nimeni nu s-a gandit pana acum . In urma cu ceva timp era de neconceput ca un barbat sa poarte roz , dar acum ..in secolul 21 , secolul in care imposibilul devine posibil , si cercetatorii incearca sa recreeze Big Bang.

A patra culoare, dar nu si ultima, rosul. RoÂşul, culoarea pasiunii RoÂşul este ca o dinamită! Este vorba doar despre sex: subconÂştientul scanează informația transmisă de culoarea roÂşie Âşi îi stimulează emoțiile, dorințele sexuale Âşi pasiunile. RoÂşul stimulează doza de adrenalină.

În final, interesant de menționat este Âşi faptul că efectul pe care îl au culorile asupra bărbaților este foarte important Âşi în cazul prezervativelor. În timp ce 90 la sută din prezervativele din lume sînt albe, cele roz sînt, totuÂşi, preferatele producătorilor, fiind urmate de cele negre, galbene Âşi albastre.

Cand te-ai referit la culoarea portocaliu la ce nuanta te-ai gandit? Cea de la Honda Repsol sau de la Orange?

Ar trebui ca si colegele de forum sa ne dea o mana de ajutor. E stiut ca femeile au un simt estetic mai dezvoltat.

 

Acum serios , jantele ar trebui sa aiba amandoua aceeasi culoare. Daca alegi o culoare si/sau o nuanta mai deschisa la jante se vor murdari mult mai repede si va trebui sa le cureti mai des. Daca alegi o culoare mai puternica o sa iesi mai usor in evidenta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va zic eu bai baieti e un user care are vreo 3 conturi si face misto de el insusi :()

altfel nu se poate. Daca e pe bune atunci este Cel mai Tare topic de pe aici :cheers:

Vreau sa iti spun ca tot ce au scris baietii mai sus e fals. Doar partea cu vopseaua invizibila e pe bune. Te apara de radare..

Eu iti sugerez sa vopsesti gentile cu extract de bitum. Sti tu..cand lucreaza baietii aia la drumuri si toarna asfalt.Acela e cel mai bun material...e foarte fin si foarte rapid!! e negru dar nu ti se dilata materia! Incearca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vai de capu meu , am intrebat si eu ce culoare sa dau la jenti si deja , am ajuns in alta parte ...:cheers:. Deci am zis voi alege culoarea albastru deschis , nu o sa vopsesc scuterul rosu ca nu`l vopsesc , il fac tot albastru adica carena fata am facut`o mai o am pe ce din spate si scuterul arata ca nou.:( Aaa... si inca ceva nu fac drifturi sau ce ati mai zis voi ... !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va zic eu bai baieti e un user care are vreo 3 conturi si face misto de el insusi :()

altfel nu se poate. Daca e pe bune atunci este Cel mai Tare topic de pe aici :cheers:

Vreau sa iti spun ca tot ce au scris baietii mai sus e fals. Doar partea cu vopseaua invizibila e pe bune. Te apara de radare..

Eu iti sugerez sa vopsesti gentile cu extract de bitum. Sti tu..cand lucreaza baietii aia la drumuri si toarna asfalt.Acela e cel mai bun material...e foarte fin si foarte rapid!! e negru dar nu ti se dilata materia! Incearca!

Eu cred ca de fapt esti gelos si nu vrei ca altii sa gastige cai putere de pe urma jantelor vopsite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai dreptate aici. Eu defapt sunt un mare impatimit al sportului cu barci cu motor.

Nu doream ca aceste vehicule sa atinga viteze mai mari decat barcile pe care le venerez. Dar sa sti ca eu mi-am vopsit barca mea cu extract de bitum! si merge mai repede, ba chiar mi-am tras si semnul de la adidas cu spray cu vopsea acrilica :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar vezi ca daca vei folosi vopsea invizibila nu te vor mai vedea pitipoancele si or sa creada ca tu mergi de fapt pe jos, ceea ce nu e cul.

 

Fii serios mai, tu stii cat timp iti ia dimineta pana iti gasesti scuteru? Nu cred ca vrei sa stii.Tocmai de aceea zic nu il fa stealth fal roz si ceva aerografiat, cum ar fii cutremuru din 77`. Bafta in continuare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asfalt uscat si moarte conservarilor cu farul :cheers:

 

Cum adica ? :)

Le dam omorul la conservari cu farul?? :( :D :)

 

on topic: amesteca taft cu sprayul din tub. Adica in timp ce dai cu vopsea dai si cu Taft.

Cel mai bine e sa chemi cativa amici care au scutere cool si sa dati cu sprayurile la unison!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca esti invatat cu aceasta culoare si nu ai vrea sa schimbi, ai putea adauga un plus de aspect daca ai vopsi discul de frana.

 

De exemplu, la albastru ( culoare rece ), pentru a crea un balans cromatic ai putea sa vopsesti discul galben ( culoare calda ).

Tocmai din cauza acestui balans nu merge niciodata rosu cu albastru sau verde cu rosu.

 

PS: Daca te hotarasti sa faci acest pas, va trebui sa folosesti o vopsea speciala care sa ii confere luciu si rezistenta, dar in acelasi timp sa pastreze si aderenta necesara unui disc de frana. Iti pot recomanda un magazin online daca te hotarasti.

uite ce prostii iti spune baiatul asta!

niciodata nu se vopsesc discurile de frina in culori calde! da' niciodata! :(

fiind o culoare calda, va supraincalzi discurile care si asa se incalzesc de la frinare!

pentru discuri, ti-as sugera sa folosesti doar culori reci!

un albastru metalizat cu patratele albe, ca un fel de sah, asa, rotitor, nu numai ca va da bine, dar va imbunatati net ventilarea discurilor. asa cum s-a spus prin primele pagini, cu acele dungi albe care creeaza downforce, niste patratele albe pe model sah peste albastrul metalizat al discurilor le va oferi acestora un curent de aer rotitor care le va raci puternic. ideea e ca daca il vopsesti bine, cu o vopsea de calitate si mai cistigi la viteza maxima si la acceleratie, e la mintea cocosului ca iti vor trebui si frane mai eficiente. si ti-am oferit si solutia cu acele patratele albe, care vor ventila si cu o culoare de baza rece, albastrul metalizat, care va mentine o temperatura scazuta a discurilor, din cauza racelii intrinseci a acestei culori.

sper ca ti-am fost de mare ajutor! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vai de capu meu , am intrebat si eu ce culoare sa dau la jenti si deja , am ajuns in alta parte ...:cheers:. Deci am zis voi alege culoarea albastru deschis , nu o sa vopsesc scuterul rosu ca nu`l vopsesc , il fac tot albastru adica carena fata am facut`o mai o am pe ce din spate si scuterul arata ca nou.:( Aaa... si inca ceva nu fac drifturi sau ce ati mai zis voi ... !

 

Eh se mai ascund si rautaciosi printre ei.

 

Uite eu am mai vazut pe la fratii motociclisti si o treaba deci cum ar veni isi imbraca rezervoru in piele sa para asa ca un fund de femeie. Si cand mai merg asa si stau la stop mai mangaie rezervorul.

 

Mie asta mi se pare chiar nasol dar in schimb vroiam ca sa-mi imbrac jentile in piele ca arata asa cum nu mai are nimeni. Poti ori sa faci asa cu piele cum e pe canapele sau daca vrei pe o imitatie din aia de piele de crocodil dar asta depinde si de firea ta daca esti mai trendy asa.

 

Sa stii ca culoarea aia invizibila de la colegul Ianachim e foarte tare. Stiu pe unu care si-a vopsit motoru si cand era acolo la atelier a venit un catel care a cazut in galeata. De atunci nu l-a mai vazut nimeni si doar se mai aude latrand si din cand in cand se vede cand face pipi pe cauciucu de la mobra stealth ca oricum numai cauciucu si semnalele se mai vad ca restu sunt vopsite invizibil.

 

Salutari cu farul tie si la prietenii nostri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa stii ca culoarea aia invizibila de la colegul Ianachim e foarte tare. Stiu pe unu care si-a vopsit motoru si cand era acolo la atelier a venit un catel care a cazut in galeata. De atunci nu l-a mai vazut nimeni si doar se mai aude latrand si din cand in cand se vede cand face pipi pe cauciucu de la mobra stealth ca oricum numai cauciucu si semnalele se mai vad ca restu sunt vopsite invizibil.

 

Salutari cu farul tie si la prietenii nostri.

tu ne minti mai? :cheers: :( :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tu ne minti mai? :cheers: :( :D

 

pe bune zic. uite poze nu mai avem cu catzelu ca era mic cand a cazut. dar uite pe roata asta face pipi, uite cum se vad spitele.

 

uite cum si-a facut Matei de la 5 la Jinlunu lui

360.jpg

 

Si uite la pegasu lu frati-miu cum arata.

 

782351217268920.jpg

 

P.S. sa vezi ce nasol e ca face cacutz invizibil si doar simti ca intr-o bezea moale ca calci si miroase asa a caca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai dreptate aici. Eu defapt sunt un mare impatimit al sportului cu barci cu motor.

Nu doream ca aceste vehicule sa atinga viteze mai mari decat barcile pe care le venerez. Dar sa sti ca eu mi-am vopsit barca mea cu extract de bitum! si merge mai repede, ba chiar mi-am tras si semnul de la adidas cu spray cu vopsea acrilica :(

 

:cheers: Vopseaua acrilica e vopseaua care se foloseste la oja aplicata pe unghiile false din acryl?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu ce culoare m-ati sfatui sa dau? Vreau sa zic , ca acolo unde tin picioarele este negru. Momentan nu am poze ca am carena fata la vopsit deoarece era zgariata.

 

Poti incerca: /index.php?showtopic=322013

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nache, ai grija! E o vorba care spune ca "hotul striga hotii".

 

In alta ordine de idei, ce culoare vei folosi pentru genti? Daca mai nevoie de sfaturi te rog sa ne spui. Asteptam vesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, vad ca toti incercam sa il ajutam in alegerea culorii....Pot spune ca sunt adeptul ideii "Audiatur et altera pars" (Să fie ascultată Âşi cealaltă parte. Imi cer scuze pentru citatele din latina, dar ma consider "latin, latin si iubesc la nebunie, culoarea pielii mele". De fapt, sunt profesor de idis si toti stim legatura...).

Vopseaua acrilica este vopseaua impotriva "cliricului" (a-cliric, alte exemple a-fon, a-ntebrat si a-becedar), sau cum se spune corect "cryl". In al doilea rand, ungiile nu pot fi false. Eu spre exemplu, sunt solistul unei formatii de rock (Obituary) si pentru spectacole folosesc aceste "prelungiri" ale unghiilor (din cryl, nu a-cryl).

Cat despre "imbracatul" gentilor si rezervorului in piele, eu consider ca este putin cam mult, in sensul ca "le-ar fi foarte cald" si implicit, tie ti-ar fi fffff cald (cel putin vara, iarna ar fi ok, cred...). Folosirea vopselei de tip "Bitum" (extract vegetal din frunze de bitum combinat cu apa) ar fi foarte oportuna. Te ajuta la aerodinamica si are si o culoare frumoasa. Si vorba aia "sarpele lat inoada drumul"...depinde de gust.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Draga Mache,

 

Avand in vedere ca acum suntem in plina criza financiara, pe care o simtim cu totii, probabil ca ai dificultati in a achizitiona vopseaua cu care scuterul tau sa devina aidoma celui din visurile tale. Daca vrei te pot ajuta cu un bidon de vopsea lavabila Pitura, mi-a ramas de anul trecut dupa ce am renovat garsoniera confort 2 din Rahova, de pe Margeanului, unde stau cu cei 3 frati ai mei si cu sotiile lor si cu 4 nepotei. Vopseaua este alba, eventual poti vopsi in intregime scuterul cu alb si sa ii lipesti 4 cercuri pe el si pe urma poti sa zici ca aduce vag a Audi Q7. Pe langa asta, albul dat de vopseaua lavabila iti va creea o ambianta familiara, de casa, ajutandu-te in acest fel sa te simti in mediul tau atunci cand vei merge la cucerit femele. In afara de asta iti mai pot da si 2 trafaleti foarte putin utilizati, un boloboc sa tragi liniile drepte si un balmotor sa amesteci vopseaua cu el. Presupunand ca ai vrea sa fii extremer, ai putea sa ii pui si faianta pe scaun, caz in care as putea sa iti dau si un cancioc si nitel tziment. Dar in acel caz ar trebui sa ai grija unde lasi scuterul parcat noaptea intrucat alb fiind si din faianta ar putea aduce a pishoar, riscand sa fie mictionat de toti betivii care se intorc din cluburi la ore tarzii din noapte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...