Sari la conținut

Detinatori de Yamaha R6


sacal
 Share

Postări Recomandate

Baieti am si eu o curiozitate,am observat un zgomot ciudat si nu stiu daca e normal...cand pun contactul si kill switchul pe on se aude un tiuit continiuu de sub sa.. ca un fel de coil noise whine etc mai excat din dreptul bateriei.Nu am apucat sa ma uit dar nu cred ca e normal zgomotul asta.Sa se fi dus ceva piesa electrica sau sa fie releu de incarcare? Zgomotul persisita si dupa ce pornesc motorul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu reusesc sa scap de o problema...sta relantiul la 1100 rpm dar daca turez de 2-3 ori motocicleta revine la 1500rpm daca o turez iar revine la 1100 rpm cateodata sta la 1500 2-3 secunde si cade la 1100rpm.Am schimbat bujiile,curatat filtru de aer, tps-ul curatat si pus inapoi pe pozitie la valorile din carte, am incercat alte bobine de la un r6 care nu face probleme,schimbat bateria, curatat si sincronizat injectia si la fel face.... nu stiu ce sa mai fac unde sa ma mai uit, mai face ceva intrerupe pana in 3000 rpm daca accelerez mai agresiv...
Ceva sfaturi ? injectoarele, pompa de benzina ce sa fie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, am cumparat un R6 2005 cu toba sport. Cu dbkiller montat sta frumos la ralanti, daca il dau jos fluctueaza intre 1000-2000rpm, care ar fi cauza? Daca pun mana pe iesirea de la toba fara dbkiler ralantiul revine la normal.

Editat de Clasic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca o problema...la rece porneste, merge ok...dupa ce merg continuu cam 30 minute, la turatie constanta, 3000rpm de ex, incepe sa smuceasca, parca intrerupe, senzatie ca nu ar mai avea benzina, daca o accelerez merge brici...de asemeni am observat ca nu aretreaba cu temperatura motorului, adica chiar daca ajunge repede la 80-100 grade nu face probleme, doar dupa ce merg mai mult....ce ar putea avea? Nu am verificat bujii, filtru benzina sau aer....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Cred ca are si tocmai de asta vreau sa il incerc,am schimbat bujiile ca trebuiau schimbate oricum,filtru de aer curatat,am sincronizat si curatat injectia,am verificat sa nu fie termo shockul blocat,bateria,luata compresia, am incercat si alte bobine etc....intrerupe pana in 2500 rpm la rece sta la 1100 rpm iar la cald dupa 76 grade la 1500 rpm si mai cade la 1100 daca o turez putin revine la 1500 si tot asa.

Au probleme cu tps-ul modelele astea de r6 si mi-a facut figuri si in trecut imi murea la relanti l-am curatat de 2 ori si a mers pe urma nu mai facea figuri, bineinteles l-am setat pe pozitie cum era l-am sters cu spray de contacte etc...vreau sa testez si un tps bun iar daca nu e asta cred ca trage aer fals pe undeva cred...

Editat de Himura
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Semighidoane de r6 99-02 am montat eu pe al meu 03, si se potrivește perfect. Nu am observat nicio diferenta estetica.

» Post actualizat in 27 Jul 2017 18:22

@himura

Daca esti cine cred eu ca esti si ai verificat pana acum tot ce ti-am spus, nu mai rămâne de facut decat sa verifici jocul la supape. Iti trebuie un set de lere, dai capacul jos si măsori fiecare distanța intre cama si tachet, in poziția "maxim închisă" deci cu vârful camei in sus.

Notezi fiecare valoare si confrunți cu manualul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor, de curand sunt posesorul unei Yamaha R6 din anul 2000, vin catre voi cu o intrebare ( scuzati daca topicul exista), cand am cumparat-o nu m-am uitat la ulei, insa dupa 2 zile am observat miros de benzina in baia de ulei plus un nivel crescut, proprietaru mi-a spus ca trebuie facut sincronizarea carburatoarelor, poate sa fie asta cauza benzinei in baia de ulei?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v changed the title to Viteză maximă Yamaha R6 2004

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...