Sari la conținut

Accident Electronicii pe trecerea de pietoni


Metal Heart
 Share

Postări Recomandate

Daca va pun pe toti la un loc si va adun n-aveti mai mult de 50.000 km , dar sa postati aiurea si sa faceti offtopic stiti. Mai iesiti cu motocicletele alea si nu va mai plangeti pe forum ca niste fetite virgine ca v-a luat o masina parcata fata..

 

astia au si motociclete mah? :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 157
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ma bucur, ai observat ca vorbim de un motor de 125 cmc :lol:

 

Acum pur informativ,cand te uiti in oglinda nu ti se pare ca te orbeste o lumina alba in jurul capului? :ph34r:

1. Un motor de genul CBR125RR fara lazi si fara pasager daca e ajutat usor si de vant poate prinde macar 130km/h, ca sa nu mai vorbim de Aprilia 125RS Formula su cum ii spune care e replica vie pe strada a motorului in 2 timpi care castiga concursurile de MotoGP la categoria pitici...

 

2. Eu daca ma uit in oglinzi nu vad decat masinile din spate ca de obicei am oglinzile reglate bine.

 

3. Sunt uimit unde a ajuns topicul asta. Pur si simplu nu stiu daca sa il inchid sau sa-l mai las sa se zbata pe aici. Cred ca majoritatea celor care posteaza aici nu au realizat ca daca cumva au motocicleta si daca au undeva pe bord un buton pe care scrie "Reload Game" butonul ala e pus la misto si realmente nu face nimic... Pur si simplu daca dai peste pieton de multe ori tasneste sange ca din arteziana sau il lasi macar cu cucuie pe care le va tine sigur minte multa vreme. Si da, va place sau nu, indiferent daca merge incetisor sau tisneste ca si caprioara, pietonul are intotdeauna dreptate pe zebra, ca de aia spuneam eu ca merg penibil de incet prin locuri dubioase.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

No am zis sa nu ma leg de clubul vostru de pokemoni,si ca mai bine generalizez...dar m-am inselat,sunteti toti o apa si un pamant,vorba colegului dexter cine se aseamana se aduna :lol:

 

Ce aveti oameni buni?doare adevarul cumva?va manifestati frustrarile aici pe forum si va credeti niste zmei,copilasi neintarcati de unde ati avut bani de motoarele alea??sunteti plini de fite si basini,traiti pe spatele parintilor ce isi rup oasele prin Spania,Franta sau Italia.ati auzit si voi ca daca ai motocicleta e cool,si ce ati zis lasa ca prinde la pitzipoance,poate va pierdeti si voi virginitatea si nu o sa o mai ardeti aiurea pe net.Deja va credeti barbati?voi generatia urmatoare?No Way !!! sunteti niste paraziti,copia fidela a tiganilor...pacat ca prostia este o boala incurabila,daca ar fi mortala ar fi ceva,sa nu mai ajungeti pana la pubertate sa ne uimiti cu idiotenia voastra :P :P

 

Voi nu aveti nici o tangenta cu motociclismul,nu sunteti motociclisti,sunteti cel mult posesori de motocicleta

 

Nu dau nume,va stiti voi mai bine "care este" ca sa ma exprim si in limbajul vostru de cocalari infecti :P

 

Si acum predau legatura in studio,pokemon reising tim ai legatura :ph34r:

 

Just my 2 cents

Editat de WickedAssHell
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau sa aud stiri despre accidentati, in rest parerile despre pokemoni si chestii asemanatoare se cenzureaza... Daca vreti sa va certati in continuiare pe aceasta tema va propun un loc mai linistit si oarecum necenzurabil de genul "Motociclisti in timpul liber"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vorba aia se intoarce roata , asa e cand toti suntem sfatosi si mari reiseri.Multi is prea cunoscatori ai motociclismului (cel putin asa se dau :ph34r: si uite ca roata se intoarce ) .

Is eu sigur ca o sa mai urmeze cativa reiseri care o sa calce pe bec la un moment :P .

Insanatosire victimei cat si lui luci totusi :P .Asta sa fie invatatura !

Toti avem de invatat , doar ca unii nu vor sa invete si se arata prea "profesionisti" : Ca deh mie nu mi se intampla ...

Mesaj completat

1. Un motor de genul CBR125RR fara lazi si fara pasager daca e ajutat usor si de vant poate prinde macar 130km/h, ca sa nu mai vorbim de Aprilia 125RS Formula su cum ii spune care e replica vie pe strada a motorului in 2 timpi care castiga concursurile de MotoGP la categoria pitici...

Nu au astia domne cbr 125 ca nu da bine la " fetitze ".

 

Da ce sar toti marii astia reiseri , uniti asa ca cine? Ca si tiganii , aia cand face unu ceva sar toti : No facut domne nimic !

Kiki ce mai face mai ameninta pe forum dupa ce omoara pe cineva? Desigur voi repede i-ati luat apararea...Ca deh era IDOLU nostru "frate".

Va luati de alti pe forum ca is doar la tastatura . Au altii de pe forum mai multi ani pe motor de cat aveti voi si cat am eu de cand m-am nascut.Dar no , nascuti invatati ce m-ai frate :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La scoala de soferi cat B mi-am luat o palma peste fata pe bune pentru o faza cu pietoni pe trecere. Pe meritate. Pietonul pe trecere si/sau pe verde e "suveran". Belesti ochii sau belesti altceva. Sau pe altcineva.

 

Trecerea de pietoni nu ai cum sa o vezi daca nu cunosti drumu. PUNCT

Trecerea are presemnalizare. Am trecut azi pe-acolo si special m-am uitat. Deci trebuia sa beleasca ochii si sa adapteze viteza. Simplu.

 

Si dupa parerea mea viteza enorma nu a avut mai mult de 50-60 nu cred...
Cica avea 40.

Daca va mai lasa mult lumea incepeti sa "credeti" ca statea pe loc si femeia a alergat si a intrat in el :ph34r:

 

 

:P poate pietonul a fost mascat de masina , stiu din propria experienta cum este sa lovesti pe cineva pe trecere:( . Dar poate reuseste Luci sa ia legatura cu acea doamna si sa nu depuna plangere si numai are chiar asa de mult de suferit asta numai in cazul in care politia nu se auto-sesizeaza...Sanatate lui Luci si victimei !!!Asfalt uscat!!!

Chiar daca ar fi mascat de masina, cand te apropii de o trecere esti si mai atent si pregatit de orice.

 

Salut! Eu am fost in spatele lui , motocicleta care era parcata era a mea . Va rog frumos sa nu mai comentati si sa postati aiurea daca nu stiti despre ce e vorba , NU AVEA VITEZA , tocmai trecusem calea ferata si era ud pe jos , apoi urmeaza curba la dreapta si imediat trecere , pur si simplu nu ai cum sa o vezi . Am trecut de curba si imediat a urmat trecerea , pur si simplu femeia era deja pe banda noastra , banda II . A incercat sa o evite pe contrasens numai ca femeia a luat-o la fuga si a intrat in ea.

Deci circula pe banda II, a luat curba si nu a mai apucat sa franeze , in timp ce femeia l-a si observat si a si procesat ca el nu opreste si a luat-o a fuga. Si impactul a fost pe contrasens. Si asta la "40-60km/h". Hai nu zau... :lol:

 

Tocmai asta a fost , ca daca ea ramanea pe loc , nu se intampla ..dar ea a fugit..

Tu asa faci cand esti pe trecere si vezi ca vine mobra/masina direct spre tine ? Stai pe loc? Incredibil...

 

ba voi nu sunteti normali cu capul ? Voi vreti sa spuneti ca treceti cu 30km/h pe ora cand e trecere de pietoni ? hai sa fim seriosi...si in al2lea rand..din calea ferata care are 4-5 linii (din alea care mai de care mai sparte...deci tre' sa treci peste ele la pas de om...) pana la trecerea de pietoni...oricat de mult ar fii bagat mana in acceleratie nu ar fii ajuns la o viteza de peste 50km/h, e 125, e in 4timpi! In al 3 lea rand era si ud pe jos...

.................

p.s. : inainte de curba aia ar fii trebuit sa fie semnul ala cu ATENTIE URMEAZA TRECERE DE PIETONi...dar e pe undeva prin copaci...so...

Circulam si cu viteza peste legal, dar nu lovim oameni pe trecere. E o diferenta. Iar semnul este la vedere.

 

 

Asa si ? daca ati dat linkuri catre Pokemoni Forjatori ce?

Toti sunteti tari in gura pe forum si ziceti ca voi mergeti cu 30 km/h , da daca stau cinci minute pe Magheru nu vad pe unu cu mai putin de 80 `

Nu a spus nimeni ca merge cu 30 ci ca TREBUIE sa incetinesti la trecerile de pietoni intrucat sa nu ajungi sa pocnesti vreunul. Pielea lulii de scoli de soferi ce ati facut...

 

 

cei care nu-l cunosc pe luci sa-si masoare cuvintele.

p.s. ati vrea voi sa va dati la fel de bine ca pokemonii

Ai nu zau, iar s-au umflat tărâțele? Dovezile cat de bine va dati sunt elocvente. Si nu doar ce a aparut pe forumuri(putine), ca multe din trante vi le-ati ascuns sa nu stie lumea si sa rada cu c|_|rul de voi.

 

 

Daca va pun pe toti la un loc si va adun n-aveti mai mult de 50.000 km , dar sa postati aiurea si sa faceti offtopic stiti. Mai iesiti cu motocicletele alea si nu va mai plangeti pe forum ca niste fetite virgine ca v-a luat o masina parcata fata..

E o vorba misto ce se aplica acum:

"Cand multi de-aici se dadeau pe mobre, voi va jucati la scara blocului cu machete de mobre si va stergeati mucii strigand:Mami, mami, uite motociclistii cum trec pe strada"

 

Ati dovedi un pic de maturitate si ati castiga respect aratand ca invatati din greselile celor ce au comis-o in trecut. Ca nu se va bucura nimeni daca veti ajunge la 2m sub pamant sau daca veti omori pe cineva. Insa multi s-ar bucura si v-ar aprecia daca veti face chestii ok si sa va cultivati pasiunea asta cum trebuie. Pacat ca nu luati exemple de la cei care au ajuns departe cu pasiunea asta si au castigat respect si admiratie (juniorii Vrajitoru, campionii RoSBK, Pascota, etc.) Altfel veti ajunge doar niste unii tari in gura pe forumuri dar atat. Si lumea va auzi de voi cand o sa faceti (din nou) POC.

 

Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragi motociclisti cred ca ati uitat pt ce a fost facut topicul asta si ati inceput sa va injurati pe-aici. Va reamintesc, topicul a fost facut pt a invata din greselile altora, nu neaparat pt a critica pe unul si pe altul si pt a face polemica pe alte teme.

 

Da, Luci este vinovat, aici poate unii dintre voi au dreptate, deci nu e nevoie sa-i luati apararea. A lovit-o pe aia pe trecere, indiferent ce viteza avea si pt asta trebuie sa raspunda in fata legii.

 

 

ps. Cred ca topicul ar trebui sa fie inchis.

ps2: Pokemonii "reising tim" cei mai tari;)

 

 

Sanatate lui Luci si victimei. Peace :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frana ForumistBoy, 15 minutes ago

 

 

P O K E M O N

 

 

Group: Super Membru

Posts: 1.080

Member No.: 25.295

Joined: 27-September 07

 

 

Inainte sa iti dai cu parerea ar trebui sa ii vezi pe forumistii de pe motofatalism.ro la arc.. Cei mai amuzanti sunt cand pleaca si le moare motoru, sau cand nu mai porneste janghina, sau cand cad in giratoriul de la arc.

 

Si inca o chestie. Poti sa ai si 1 mil de km. Degeaba ii ai daca i-ai facut pe autostrazi. Era unu care batuse toata europa etc si avea 100 MII de km si a pus video pe motociclism cand a cazut intr-o curba, nu stiu din ce motiv ca nu era pietris, era asfalt curat.

 

Si ce fac eu la 8500 km pe amckart nu fac multi de p'aici cu vitezane de 600 si cu zeci de mii de km.

 

Pace tie, ForumistBoy.

--------------------------------------------------------------------

Multumesc de PM periculosule .Pup :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ntz ntz ntz. daca te injuram de mama te duceai la mamica ta "mami m-a injurat ! " ?

 

ma doare undeva de forumu asta plin de pseudobaicari. nu mai e ce era acum ceva ani. multi cu cap s-au retras (nu ma refer la niciun pokemon aici). o sa fac acelasi lucru.

 

va doresc numai sanatate , asfalt uscat , succes in continuare in viata.

 

Nu va chinuiti sa ma cautati prin trafic, fiti atenti la masini, exista riscul sa va iasa o masina parcata in fata !

 

Respect PMoldovan, singurul admin care isi face treaba.

 

P.S. Sa nu depasiti 50 in oras.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

--------------------------------------------------------------------

Multumesc de PM periculosule .Pup :ph34r:

Da-i ba drumu' de-aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inainte sa iti dai cu parerea ar trebui sa ii vezi pe forumistii de pe motofatalism.ro la arc.. Cei mai amuzanti sunt cand pleaca si le moare motoru, sau cand nu mai porneste janghina, sau cand cad in giratoriul de la arc.

 

Tare asta ....pana mea :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

No am zis sa nu ma leg de clubul vostru de pokemoni,si ca mai bine generalizez...dar m-am inselat,sunteti toti o apa si un pamant,vorba colegului dexter cine se aseamana se aduna :lol:

 

Ce aveti oameni buni?doare adevarul cumva?va manifestati frustrarile aici pe forum si va credeti niste zmei,copilasi neintarcati de unde ati avut bani de motoarele alea??sunteti plini de fite si basini,traiti pe spatele parintilor ce isi rup oasele prin Spania,Franta sau Italia.ati auzit si voi ca daca ai motocicleta e cool,si ce ati zis lasa ca prinde la pitzipoance,poate va pierdeti si voi virginitatea si nu o sa o mai ardeti aiurea pe net.Deja va credeti barbati?voi generatia urmatoare?No Way !!! sunteti niste paraziti,copia fidela a tiganilor...pacat ca prostia este o boala incurabila,daca ar fi mortala ar fi ceva,sa nu mai ajungeti pana la pubertate sa ne uimiti cu idiotenia voastra :P :P

 

Voi nu aveti nici o tangenta cu motociclismul,nu sunteti motociclisti,sunteti cel mult posesori de motocicleta

 

Nu dau nume,va stiti voi mai bine "care este" ca sa ma exprim si in limbajul vostru de cocalari infecti :P

 

Si acum predau legatura in studio,pokemon reising tim ai legatura :ph34r:

 

Just my 2 cents

De dragul de a nu distruge si acest topic, haideti sa continuam aici: /index.php?showtopic=420718

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg...ce aveti voi cu grupul lor? a gresit unul sariti pe toti parca au omorat o multime de oameni, voi nu gresiti?

 

Ai dreptate... n-au omorat o multime. Pana acum de murit n-a murit decat una si aia pasagera. La pietoni s-a lasat indecis ca au scapat.

 

Corect, lasati reta... copii in pace sa mai adune macar 5-6 victime.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DA ! EL e. Sunt prieten bun cu el. Ma duceam chiar acum la spital dar am carenele la vopsit si de ele sunt prinse si farurile deci n-am faruri. Maine la prima ora sunt la spital. 125`ul carenat era zvast!c de pe forum. Are o Yamaha R125.

Esti asa "prieten bun cu el" incat nu poti sa-ti jignesti curru' cu un scaun RATB? Auzi, nu poate sa se duca sa-0si viziteze prietenu' la spital ca n-are far la mobra... :ph34r: . In locul lui te-as bate cand as iesi din spital Asta daca sunteti prieteni. Desi ma indoiesc, cel mult cunostinte... Mai prieten esti cu ascutitoarea ta decat cu omu' in cauza.

Editat de speedy.k
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate... n-au omorat o multime. Pana acum de murit n-a murit decat una si aia pasagera. La pietoni s-a lasat indecis ca au scapat.

 

Corect, lasati reta... copii in pace sa mai adune macar 5-6 victime.

 

Asta interpretezi tu.

Ti se poate intampla si tie asa ceva, nu iti doresc asta.

Motociclistii din cate stiu eu ar trebui sa fie uniti, nu sa se certe pentru greselile lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti asa "prieten bun cu el" incat nu poti sa-ti jignesti curru' cu un scaun RATB? Auzi, nu poate sa se duca sa-0si viziteze prietenu' la spital ca n-are far la mobra... :ph34r: . In locul lui te-as bate cand as iesi din spital Asta daca sunteti prieteni. Desi ma indoiesc, cel mult cunostinte... Mai prieten esti cu ascutitoarea ta decat cu omu' in cauza.

 

Stau la 30 KM de bucuresti ATOTCUNASCATORULE. LA Ora 12 noaptea ce plm mijloc de transport in comun vrei sa gasesc?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta interpretezi tu.

Ti se poate intampla si tie asa ceva, nu iti doresc asta.

Motociclistii din cate stiu eu ar trebui sa fie uniti, nu sa se certe pentru greselile lor.

Nu m-ai visa.

Suntem oameni , dar daca gresim ne asumam raspunderea.Nu asteptem sa ne ia alti apararea.

Si nu zau : omora unu motociclist un om(nu e cazu aici) , ce facem mergem si ii luam apararea ca vezi domne suntem MOTOCICLISTI.

Cand omoara un conservar un motociclistit : Sa moara.Moartea conservarilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-ai visa.

Suntem oameni , dar daca gresim ne asumam raspunderea.Nu asteptem sa ne ia alti apararea.

Si nu zau : omora unu motociclist un om(nu e cazu aici) , ce facem mergem si ii luam apararea ca vezi domne suntem MOTOCICLISTI.

Cand omoara un conservar un motociclistit : Sa moara.Moartea conservarilor.

 

Nu ziceam sa ii luam apararea vinovatului. In loc sa invatati din aceste accidente voi va certati. Citeste toate posturile, threadul a ajuns o cearta intre ceilalti si "pokemoni".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In urma cu cateva luni veneam de la buzau si undeva pe marginea drumului era un R6 cu doi tipi mesterind de zor; am oprit ca un bun motociclist si vad doi pustani cu toba varza; i-am ajutat cu scule si s-au apucat sa se dea ei mari ca ce motor de 110 CP si 170 kg au si cum merg ei cu peste 200 etc. Culmea de atunci mie imi plac pokemonii astia pentru ca sunt cum eram si noi la varsta lor, la fel de teribilisti, dar se pare ca multi au uitat si isi inchipuie ca s-au nascut intelepti si cu 50.000 km deja facuti. De vina pentru accidentele de genul asta sunt doar politistii pentru ca nu verifica respectarea legii (limitarea puterii la inceput) si nu sunt mai severi la acordarea permisului. Cat despre limbaj, eu cred ca sunt mai putin vulgare exprimarile porcoase decat frazele docte dar pline de venin ale unor "seniori" de pe aici (printre care m-am numarat si eu). In felul asta nu o sa ii ajutam cu nimic. Si mai e ceva: cand unul mai in varsta are un accident, ei au decenta sa taca, ceea ce "batranilor" le cam lipseste. Pentru cei care creeaza in mod artificial un conflict al generatiilor pe acest forum, si asa destul de poluat, am o singura urare:

 

ASFALT PETICIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...