Sari la conținut

Transport Moto America-romania


NOStim
 Share

Postări Recomandate

un prieten o vrut toamna asta sa aduca din sua motor, ca acolo is ff scumpe, si so interesat, atata costa pe vapor 1 $ / kg, gandestete ca se transporta o cantitate foarte mare si de aia e reativ ieftina.

si cam 3 luni trebe pana ajunge in port la constanta, de unde e preluat de camin si adus cat mai aproape de domiciliu, da asta costa ceva mai mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DHL are serviciu special de adus moto din SUA :

http://www.dhl.de/dhl?tab=1&skin=hi&check=...File=200000409&

 

Pretul din Germania-SUA-Germania (adica dus-intors) este de 1899 euro via vapor sau 3295 cu avionu. Tinand cont ca e doar de venit probabil pretul este la jumatate. Din Germania pana in .ro e banal si rezolvi cu 2-300 euro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DHL nu e recunoscut pentru că ar fi ieftin, e printre cele mai scumpe alternative de pe piață. Transportul pe mare e într-adevăr foarte ieftin, dar nave direct la Constanța nu prea sunt Âşi se face transbordare în vestul Europei. Cred că din Boston sau New York până în Amsterdam transportul durează sub o lună Âşi prețul e de câteva sute de dolari, depinde cum trimiți. Un tip care trimite piese de maÂşină cu containerul mi-a spus acum vreun an că m-ar costa sub 300$ pentru BucureÂşti (lui aici i se livrează containerele) Âşi că poate băga motocicleta în container dacă am acte la ea Âşi i-o trimit în New York.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut cine ma paote ajuta cu mai multe informatii despre cum as putea trimite o motocicleta in Romania (cu vaporul presupun)

Buna

sa intelegem ca tu esti momentan un state,nu?

uite cate am gasit pe net

 

1

2

3

4

5

...................

si cred ca mai sunt multe

 

fazek

 

PS: din pacate nu am mai gasit site-tul pe care am calculat 3mcub din state pana in bucuresti a fost numai 580 USD

Editat de motororult
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

m-am mai interesat si m-iau spus ca un container mare costa 4500 de euro si el intra cam 10 motociclete sau si mai multe daca sunt in cutii si pot fi suprapuse(daca snt in cutii standard intra 20 mi au spus oamenii).si in constanta ti l aduce in 3-4 sap daca e pe vapor sau mai mult daca trebuie sa combine transportul cu tir sau tren(poate vaporul are portul in alta parte)daca e in zona sigur ti-l lasa in constanta ca e cel mai mare port la marea neagra.(and growing :eek: :lol: )in cei 4500 de euro intra si asigurarea(indispensabila credeti ma ca se pot intampla multe)si taxele de port etc.si am inteles ca se ocupa cineva si de formalitatile vamale de intrare in port pentru container.si poate reusiti sa faceti o smekerie si cu 2000 de euro spaga la vamesi le bagati pe toate in tara(aici nu i ca la vamile obisnuite -se baga la gramada- :angryfire: :hurt: )din port pana in constanta puteti sa l aduceti cu o firma de curierat(daca tot e in cutie) nu cred ca o sa va usuce.sau dca aveti un prieten cu o duba dacie papuc etc va descurcati. :( good luck :lol: dhl si fed ex ar trebui sa vi l aduca in o sap maxim doua la usha.stiu ca fed ex au si o optiune in care in 48 de ore maxim ti l aduce acasa indiferent de greutate vama etc.da si costa .si parca nu ati vrea sa platiti pe transport mai mult decat pe motor right? :moto: :angryfire:

Editat de allias
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 years later...
Vizitator goe 75

Pentru transport pe rutele USA/Canada-Romania sau Romania-Canada/USA, cel mai ieftin posibil se face prin pocaitii care trimit haine si pachete in ambele sensuri , pe containere. Ultima data am trimis prin ceva pocaiti bazati in Michigan , un motor de barca ,si totul a decurs super.

Impachetarea trebuie sa o faci personal si cred ca asa este si de preferat .

Nu mai sunt la curent cu preturile momentului dar eu am platit 1$/#( sunt ceva ani de atunci) .Actele de vama se platesc separat.

Dinspre Nord America catre Romania aveau transporturi lunare dar de aici in sens invers sunt mult mai rare.

Sunt plecat din tara pina in Mai , daca eram pe acasa rasfoiam si prin agende sa vad daca gasesc si un numar de telefon.

Multa bafta ! Din punctul meu de vedere nu se merita tambalaul cu actele si taxele vamale si in sensul in care vrei tu sa trimiti nu prea merge cu eschivari.Catre Romania merge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

/index.php?/topic/734322-vreo-18000-km-prin-america-de-nord/

 

aici ai un raspuns pertinent

 

"Dupa multe telefoane la firme de transport romanesti, europene si americane ieseau niste preturi de 2800 euro dus/ intors cu avionul pana in Calgary, sau 1000 euro dus/intors cu vaporul in vreo 45 zile si cu multe alte complicatii ....si pana la urma am renuntat la idee"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema e ca sunt deja acolo si ma intorc, cu un motor care nu se gaseste pe piata din romania si nici nu e f ieftin (nu e nici f scump). O sa scap de taxele vamale (repatriere) dar o sa ma coste transportul si omologarea.

Tu vrei din Canada in RO? Sunt containere pana in Germania/Olanda. Dupa cate stiam nu tre sa inchiriezi un container intreg ci poti gasi loc in ceva container. Dar poate dura 3 luni. O vrut un prieten sa isi aduca o masina si il costa cam 500$ . Sunt firme specializate care se ocupa cu astea din nefericire nu stiu care ar aduce in RO . Sper ca te-am ajutat.

P.S. Vb cu Userul garcya poate el stie ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...