Sari la conținut

Accident mortal langa Bacau


ClipShot
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 63
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

cine pleaca din bacau??

de unde si la ce ora se pleaca maine

Mesaj completat

Am vorbit acum 2 minute cu Vlad la telefon, deci cine vrea sa vina maine (joi 10.09.2009) la ora 10 in parcarea din fata bsericii Sf.Neculai

 

Stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La ora 10:00 in parcare la MOLDOVA sa avem timp ca sa cumparam coroana si flori..Inmormantare e in jurul orei 12

 

 

Pentru cei care nu se pot uni grupului pot ajunge acasa la ALIN in comuna GARLENI facand stanga imediat dupa podul in reparatii iar la prima strada tot stanga,intrand pe drumul neasfaltat aproximativ 500m...

Editat de EvO!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acelasi lucru se intampla si in "tarile civilizate"......crede-ma pe cuvant.......ai prioritate pe banda ta pana schimbi directia de mers...

 

Nu are nimeni de ce sa te creada pe tine pe cuvant; locuiesc intr-o "tara civilizata" si ma plimb in multe "tari civilizate" si nu ai deloc dreptate. Ca si in cazul masinilor, halul in care merg "motociclistii" (nu ma refer la toti, d-aia am pus ghilimele, dar sunt din pacate prea multi) in Romania este sub orice critica.

 

Nu zice nimeni ca in "tarile civilizate" sunt niste sfinti, dar majoritatea merg corect si mai ales destul de prudent. De exemplu, daca urmeaza o intersectie cu restrictie de 70km/h (fiind pe drum normal unde limita e 100), poate nu reduce chiar la 70 dar macar la 90 reduce si important este ca REDUCE, ca semnul ala nu este degeaba acolo si nu vine ca boul cum tot sustin unii aici pe forum ca poti veni cu 200 ca tot ai prioritate.

 

Si cel mai bun exemplu este cazul foarte similar (dezbatut si aici pe forum) din Germania unde unul cu masina a facut stanga si tampitul de biker care a venit cu viteza foarte mare l-a lovit in plin. Cum este si normal si de bun-simt, bikerul a fost gasit vinovat din cauza vitezei mari si chiar a devenit exemplu de "asa NU".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legal orice sofer poate sa spuna ca el s-a asigurat. Daca vine un MIG21, evident ca el nu il vede. De aia poate sa scape nevinovat pina la urma... ca in cazul descris mai sus din Germania. La asta se adauga faptul ca soferii nu sint deloc obisnuiti cu "aparenta" unei motociclete in viteza...

 

Ce vreau sa zic este ca odata depasita viteza legala (OK, toti facem asta mai mult sau mai putin)... cam esti... pe barba ta. Nu exista nicaieri specificat o alta viteza "nelegala" pina la care se acorda prioritate... asa ca se poate exagera numai ca sa se vada problema... o hayabusa la 340 la ora... ce pretentie de prioritate mai poate avea? Ca nu ai cum sa o vezi. Nimeni nu poate sa spuna... da' dar la 180 (150, 220, etc) poti sa o vezi... probabil... dar depinde de multi factori... (sosea, culoare, timp al zilei, vreme, etc) si tocmai de aia e pusa limitarea de viteza... ca sa creeze cadrul in care legea se poate aplica fara comentarii.

 

Imi pare rau ca tinarul a murit dar cu toate frustrarile pe care le resimtim fata de "conservari" (multi dintre motociclisti sint si asa ceva) trebuie sa ne muscam limba uneori si sa acceptam... accidentul. Accidentele de multe ori nu au vinovati carora sa li se poata imputa totul... sint cauzate de ghinion cum se zice. Intimplari nefericite si atit. Iti vine sa te zgarii pe ochi dar trebuie sa mergi mai departe.

 

Condoleante familiei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va multumim tuturor celor care au fost azi la inmormantarea celui ce ne-a fost prieten si frate in acelasi timp...ultima dorinta i-a fost indeplinita...pe deplin..acum se poate odihni in pace....subliniez faptul ca toata "parada"a fost de neuitat...mi-a placut foarte mult mesajul scris p tricoul unui biker..."AVETI GRIJA SI DE NOI MOTOCICLISTII" si chiar...de ce nu???1 secunda de atentie in plus...si totul ar fi mai bine...in fine...dumnezeu a luat un inger,....R.I.P ALIN... :cheers:

post-51640-1252602528_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trist, dar parca tot nu pot sa remarc ca fiind putin fortat mesajul de pe tricoul meseriasului cu XX.

DE CE ar avea ALTCINEVA grija de tine cand tu insuti nu dai doua cepe degerate pe viata ta? Iar atunci cand mergi kamikaze si astepti sa aiba altii grija de tine, ori esti tembel ori esti tembel! Si ca atare, riscul de a-ti impodobi craniu' cu un stalp/pom/mercedes/baba in trafic creste!

RIP copilului, admiratie pentru echipa de motoretisti prezenti la inmnormantare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...