Shamok Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 AI probleme cu vecinu care ascult manele pe sistem turbo? Vrei sa iti snopesti in bataie sefu ? Contra cost se rezolva toate Daca vreti sa fiti un Moonwalker,...si aici va pot ajuta Am o comanda pt. tine.. Quote Link to post Share on other sites
AUR Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 pt.cultura ta generala , daca ai asa ceva , nu beau , iar daca nu poti respecta pe ceilalti din bun simt,din nou daca ai asa ceva, inseamna ca nu te poti respecta nici pe tine.Mai lucreaza la comunicare. Quote Link to post Share on other sites
varzamurata Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 ma bag si io...vames ,inca 2 luni pe frontiera vestica. Quote Link to post Share on other sites
Moria Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 hello....buna ideea... eu,artist(printre altele),ma ocup de airbrush,lucrari pe comanda(picturi,grafica) si chestii de genu.... Quote Link to post Share on other sites
shztecker Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 pt.cultura ta generala , daca ai asa ceva , nu beau , iar daca nu poti respecta pe ceilalti din bun simt,din nou daca ai asa ceva, inseamna ca nu te poti respecta nici pe tine.Mai lucreaza la comunicare. io tot as vrea sa stiu daca iti place sa mergi sa omori animale ... pardon ... sa vanezi ... Quote Link to post Share on other sites
stres Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Si ce-mi aduc aminte din electronica si fizica. Am o intrebare ce ma framanta demult:Daca ai cp si masa sau cmc,poti afla viteza maxima kre poate fi prinsa de o motocicleta? Quote Link to post Share on other sites
TaviS Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Fotograf, ceva designer, photoshop advance, corel, speolog, si de toate pe la casa omului Quote Link to post Share on other sites
marius_stp Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 daca vrea careva plansa la counter strike 1.6 sa imi dea add la mess ca ma pricep Quote Link to post Share on other sites
shztecker Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Am o intrebare ce ma framanta demult:Daca ai cp si masa sau cmc,poti afla viteza maxima kre poate fi prinsa de o motocicleta? NU ! masa e secundara, tre sa stii ce coeficient aerodinamic are ... scuze ca m-am bagat ca musca-n lapte Quote Link to post Share on other sites
stres Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 NU ! masa e secundara, tre sa stii ce coeficient aerodinamic are ... scuze ca m-am bagat ca musca-n lapte N-are nica.Zi-mi tu care-i faza.Accept o explicatie de la oricine are chef sa mi-o dea Quote Link to post Share on other sites
kcuf_di Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 NU ! masa e secundara, tre sa stii ce coeficient aerodinamic are ... scuze ca m-am bagat ca musca-n lapte N-are nica.Zi-mi tu care-i faza.Accept o explicatie de la oricine are chef sa mi-o dea Pm va rog, sa incercam sa tinem topic-ul o lista. Merci. Quote Link to post Share on other sites
shztecker Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 (edited) N-are nica.Zi-mi tu care-i faza.Accept o explicatie de la oricine are chef sa mi-o dea pai e simplu: de la o anumita viteza frecarea cu aerul e asa mare ca numai marind puterea foarteeee mult sau facand motoru' mai aerodinamic poti sa mai iei in viteza. edit: upsi ... asa e ...trebuia sa dau PM ... as sterge mesaju da nu mai pot acu Edited October 29, 2006 by shztecker Quote Link to post Share on other sites
petrica Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 (edited) @petrica-Razvan. Arhitect, de regula nu prea dispun de timp, dar pentru voi ... imi fac ! Misc bine de mouse si bat bine la tastatura in 3D StudioMax si in AutoCad, cu astea imi castig painea. Bafta ! Edited November 9, 2006 by petrica Quote Link to post Share on other sites
Baiazid Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 C++ pt embeded systems Quote Link to post Share on other sites
Guest TazzY Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Stiu câte putzin din toate... Quote Link to post Share on other sites
stres Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Stiu câte putzin din toate... Felicitari!Eu stiu sa stresez oamenii,sa-i torturez cu vocea mea "minunata",sa le rup urechile cu o scripca si ii ajut sa creeze injuraturi In restul domeniilor,o scot la capat daca e nevoie Quote Link to post Share on other sites
TiGrUtZ Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Adi.. apoi.. am terminat si eu inginerie energetica la TM (nu ca ar conta ), da' am ajuns in State. Daca te bate gandu' sa treci oceanu', pm si pot sa te ajut cu niste sfaturi! P.S. ZZZUUUPERR topicu!!!!! buna idee... eu ma ocup cu Transport International de Persoane, dar numai din Timisoara si Arad...deci daca vrea cineva mai mult ca sigur ca-i rezolv cel mai mic pret... OFF TOPIC: Apoi KristaKus.. as dori un tur al fratei cu un Transit neaparat.. inca odata . Ce zici.. se poate?! Quote Link to post Share on other sites
stege Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Technical writer / editor Documentatie adica. Quote Link to post Share on other sites
Hellicks Hellmet Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Noroc! Vad ca e full de toate neamurile si ocupatziile, mai putin a mea... sau nu am fost destul de atent! Oricum, here goes: TRADUC in si din engleza de zbarnaie (inclusiv literare). In rest de la electronica la dulgherie ma bag cu mare drag (unii de pe site ar putea confirma cu o bere-doua ) hellicks@yahoo.com Ajut orice roman, mai ales daca'i motorist! Quote Link to post Share on other sites
xyz Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 este de apreciat efortul acestui topic si bunele sale intentii; as propune, prin faptul ca toti am venit la motociclism.ro de buna voie si siliti de pasiune, sa se adauge o rubrica la datele personale (gen ocupatie/cunostinte/disponibilitate...), care simplifica, ordoneaza datele si mareste accesibilitatea; acum nu trebuie sa fie un viciu ca ne plac motoarele si ne secretizam tocmai intre noi. Sigur, se poate ajunge si la santaj politic, dar asta o face unul din AFARA! De ce nu ia nimeni atitudine impotriva lui Stoica, cand vorbeste de Tariceanu ca motociclist (nu agreez stilul politicii lui Tariceanu, dar ii respect pasiunea). Sunteti multi tari in calculatoare, haide sa gasim o modalitate de ordonare si generalizare a datelor de interes, incat la un search sa gasim ce ne intereseaza la capitol ajutor (in sensul acestui topic) Quote Link to post Share on other sites
Mr_ORL Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 (edited) computatoare din tot cate putin, sau mai mult, de vro 12 ani operator pc(cica) la o importanta firma de telecomunicatii(alt cica )...nu ii fac reclama ca nu merita...decat daca da cascaval bafta care are nevoie de sfaturi legate de masinariile astea pe care le fol cand stam pe forum, iote inca unu in plus sa fie intrebat Edited November 26, 2006 by Mr_ORL Quote Link to post Share on other sites
Gra$$u Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Antrenor e fitness ziua ,stripper noaptea iar in putinul meu timp liber testez jocuri pe telefoane BREW si bonus ma ocup de tinichelele si fiarele din garaj cat si de cele care zornaie de sub birou Quote Link to post Share on other sites
Taz Asg Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 constructor... (daca vreti o roaba de ciment... ) cu aplicatii in electricitate , instalatii , montaj centrale termice , si alte lucrari mecanice..... ( pentru prieteni da si cu trafaletele dar pune si faianta:P ) Quote Link to post Share on other sites
antemiu Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 (edited) Pompier calificat,cu acte-n regula de la 1 ianuarie 2007...mai exact vreau sa ma ocup de descarcerari...zona Brasov... Deci...daca vreti sa n-am de lucru cu voi...drive safe Bine ca n-am de lucru cu motociclisti pt ca as avea o tragere de inima! Edited November 28, 2006 by antemiu Quote Link to post Share on other sites
B.B. Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Ajut in orice problema legata de IT. Electronica. Ma pricep un pic si la reparatii moto. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts