Sari la conținut

TRIAL SINCRON


stulewa
 Share

Postări Recomandate

iacata primele imagini. am zis ca idei avem...acum...trebuie sa impacam cat mai multa lume. concursul nu se vrea unul nici de "rupt capu", nici plimbare in parc. e clar ca trebuie sa fie spectaculos pentru cei care se uita si deloc plictisitor pentru cei care au renuntat la un weekend de padure. nu degeaba brandul e "offroad arena-trial urban". e, acuma vine intrebarea unde ar aseza fiecare limitele. evident, parerile sunt diferite si aproape la fel de numeroase ca si participantii. printre inscrisi sunt baieti care se dau numai in jurul capitalei. trebuie sa le dam si lor o sansa. macar sa termine cate un tur. vin si cei mai buni...ei nu vor adormi in traseu. nimic nu e de netrecut. unii insa vor trece mai repede, altii mai incet. unii cu saritura, altii copiat.

garantia cursei sta in numele cluburilor care o fac. pentru cei care intreaba daca nu e prea usor...noi avem piloti in club, nu gashte. pentru cei care intreaba daca nu e prea periculos...de cand facem curse nu au existat evenimente majore.

ne vedem in weekend...hai sa aratam publicului avizat si neavizat ca enduristii sunt tipi cernutzi prin site fine, au caracter, testicole(chiar daca sunt fete) si stiu sa faca spectacol.

 

ps...evident vor aparea detractori imediat (baietii care stau in traseu deja au strans primele pareri. dani a facut o rampa pe urcare, au aparut doi trei care au zis ca e oribila...apoi a sarit-o de cateva ori si deja i-a auzit pe pufaitori spunand ca se putea mai greu...asteptam argumente atasate ciupiturilor de fund...)

post-11239-1259249972_thumb.jpg

post-11239-1259250057_thumb.jpg

post-11239-1259250111_thumb.jpg

post-11239-1259250280_thumb.jpg

post-11239-1259250298_thumb.jpg

post-11239-1259250309_thumb.jpg

post-11239-1259250337_thumb.jpg

post-11239-1259250421_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 64
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

e bine bine maine din cat am inteles se pune banda totul este in program si sincer toti baieti muncesc la greu chiar isi dau interesu si plus ca totul este calculat,gandit

 

respect

Editat de g3o
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca e 1000e premiu or sa vina destui enduristi buni sa-l ia. nu de distractie

restu is umplutura :D. diferenta cit de cit reala intre aia buni se face punind obstacole mai grele si mai multe :D

Editat de oake
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci e geo sau nighwish? :crack:, oricine ar fi insa, se cam stie.

din cauza unei fracturi de menisc ce a impiedicat participarea mea ,i-am incredintat motorul meu+ echipam , unui foarte bun prieten "g3o" < aici pe forum

l-am injectat cu microbul asta de vreo 2 luni incoace ..

eu sunt in recuperare ..

asadar poze :

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe langa ineditul concursului si spectaculozitate, fapt pentru care merita felicitati organizatorii precum si concurentii, 2 pareri :

1. daca organizezi in oras si il si popularizezi cum trebuie(ceea ce s-a si intamplat acum), automat te astepti la spectatori multi. Asa ca trebuie sa le organizezi si locuri de "belvedere" sau macar sa-i indrumi catre niste zone cat de cat amenajate unde se poate vedea ceva. Daca-i pui sa ocoleasca aiurea dupa garduri printre caini morti si gunoaie, fii sigur ca majoritatea isi vor baga picioarele si vor pleca. Am fost in ambele zile si multi faceau cale intoarsa din cauza asta: locuri putine de unde puteai vedea ceva, noroaie, etc. Nu te astepta ca "orasenii" sa se bage pentru spectacol in noroaie pana-n gat doar ca sa vada cocotati de pe un colt de gard o masina in departare. Fa-le locuri unde sa vada si vor veni si alta data si mai multi si vei avea numai de castigat.

 

2. siguranta spectatorilor si concurentilor: sareau unii gardurile ca la demonstratii in '90. Agentii BGS erau insuficienti si nu pazeau decat caile de acces ale masinilor si cam atat. Acolo alta belea, ca veneau masini fara ecuson si se blocau ca nu aveau unde intoarce. Mai mult - intrarea si iesirea de la parcul masinilor/mobrelor erau pazite, insa inspre parc erau doar 2 benzi intinse pe-acolo pe care lumea, daca venea pe niste alei mai mici (cum am venit noi cu cel mic), nu se intalnea cu ele. Si noi ne-am trezit dintr-o data langa masinile ambalate insa eram cu cel mic in brate si ne-am retras imedia, insa unii parinti daca-si pierd copiii din ochi, pot aparea belele.

 

Per total frumos ca prima editie si succes cu editiile viitoare :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fiecarui participant la clasa moto i se promisese la inceput un set de placute de frana de cei de la Yamaha.

pacat ca in urma concursului si acordarii premiilor , la acestia n-a mai ajuns nimic

intelesesem ca Ciprian le-a dat organizatorilor o punga cu cele promise , cu numele fiecaruia scris pe ea ...etc , insa placutele in cele din urma au facut picioare prin parc ..sau prin alta parte

sper ca le va da cineva de urma si nu va da uitarii acest aspect

oricum nu sta nimeni intr-un set de placute....distractia si atmosfera facuta de cei inscrisi a fost BEEETON ! :crack:

Editat de blue_nightwishX
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...