Sari la conținut

Un Motociclist Adevarat - Dan Macarascu


Dogg
 Share

Postări Recomandate

Numai in tara asta mai exista ditamai intersectii (gen Piata Victoriei, piata Constitutiei etc, etc.)

unde nenorocitii de primari sau administratori al orasului nu sunt in stare sa puna semafoare sa nu fie o loterie traversarea lor.

Nu este de mirare ca se intampla atatea accidente, nu intamplator s-a inventat semaforul.

Nu iau apararea vitelor care conduc masini, dar nici o soferii din marile orase vestice (sa zicem din Roma sau Paris) nu s-ar descurca mai bine in intersectiile noastre tampite, unde toata lumea are verde (vezi de ex. majoritatea intersectiilor de pe Mihai Bravu) si se intersecteaza cei care fac stanga cu cei ce vin din contrasens, curat balamuc!

Pana ajungem sa avem intersectii bine dirijate, nu ramane decat sa ne cascam ochii si sa mergem mult mai incet decat ar fi normal.

 

Sa-i fie tarana usoara si condoleante familiei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 93
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE........

 

A MAI DISPARUT UN OM EXTRAORDINAR, UN TATA, UN PRIETEN, UN MOTOCICLIST..........................

 

 

ODIHNEASCA-SE IN PACE.................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

;) :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP

 

 

 

iar????/ ;) ar trebui sa se faca ceva de urgenta ca nu se mai poate,anu asta mi se pare unu din cele mai sangeroase si sa nu uitam ca de abea a inceput sezonu sper ca la vara sa mai organizam cel putin 1 2 mitinguri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am fost la Danutz la biserica unde este depus. ZAMBESTE asa cum facea mereu. mereu vesel, mereu cu o vorba buna. zicea ca nu ai de ce sa fii suparat in viata asta. ca e o viata scurta si frumoasa.

ce contrast mare intre DAN cel PLIN DE VIATA si DAN de acum. un contrast impresionant.

 

spre seara i a lacrimat ochiul drept.CUTREMURATOR!!

Doamne, ce OM. un OM adevarat. Toti banii si toata averea asta lumeasca pe care toti o cautam nu pot aduce inapoi un suflet, un "lucru" asa de important. luati un moment si puneti totul in balanta.

PACAT PACAT PACAT

 

Danutz, acolo unde esti sigur e bine si are cine sa aiba grija de tine. In seara asta ai reusit sa faci un lucru care nu iti prea reusea - ne ai adunat pe toti in acelasi loc. acum toti ti ar raspunde la telefon, toti ar veni unde ai vrea tu. prea tarziu. Timpul trece repede si ne vom reintalni.sper sa nu ne uiti ca noi cu siguranta nu o vom face. esti in inimile noastre si te vom tine aici strans cat de mult.

 

Dumnezeu sa l odihneasca!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TRIST...FOARTE TRIST...PACAT...DUREROS...dictionarul limbii romane in acest moment se dovedeste a fii prea sarac... sa pot descrie in cuvinte mihnirea si intristarea ce mi-a cuprins sufletul,durere ce apasa din ce in ce mai tare cu fiecare nou topic pe care il citesc...pacat...trist si dureros... ;) :lol: R.I.P

Sincere condoleante familiiei,prietenilor si celor care l-au cunoscut...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu l-am cunoscut insa din descrierile prietenilor , un om care intruchipa ceea ce inseamna spiritul motociclist.....nu inconstienta si fudulie ci PRIETENIE si DEVOTAMENT FATA DE PRIETENI.

 

Nu stim niciodata unde se termina firul vietii insa in mod sigur de acolo unde e va vegheaza pe voi toti care i-ati fost dragi.

 

Odihneasca-se in pace ! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

doare si mai rau cand ii vad pe cei neavizati ca isi dau cu presupusul!!

 

ultima oara ce ti am zis dane? ti am zis sa mi raspunzi la telefon si ai zis ca asa vei face!! sarlatanule!! ne ai pacalit... dar ai reusit sa ne aduni impreuna!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...cu totzii avem prieteni din copilarie, cand ei aleg ghidonu' ca shi tine sau ei sunt aia care te indruma...eshti norocos...dar nu se'ntampla asta foarte des...de cele mai multe ori intamplarea, viatza sau vrun' amik itzi arata un om care are la fel ca tine o pasiune pentru doua rotzi...

...nu potzi sa il cunoshti asha de bine ca job'ul sau alta prostie te'mpiedica continuu...dar din cand in cand se'ntampla shi'atuncea se formeaza grupul...Trufia shi Prostia trebuie sa plece...grijile dispar shi 2 te bucuri de'o plimbare cu ceilaltzi...nu mai conteaza cine'ajunge primu' intre doua stopuri, orgoliile shi'alte fitze...cand se formeaza grupul grija de ceilaltzi te "raneshte"...

...asha l'am cunoscut shi io pe DAN, cand impulsiv, cand calm, cu zambetu' pa buze "all 'da time", mereu preocupat sa dea o lectzie unei pierdute cu covrigu'n'bratze...am "impartzit" ceva plimbari dragutze impreuna...

 

...grupul e trist acum amice...

 

...te salutam prietene shi ne vegheaza...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Director mort

 

Directorul Directiei de Taxe si Impozite Locale a Sectorului 4, Dan Macarascu, a murit, in urma cu doua zile, intr-un accident de motocicleta care a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti. Surse din Politie, citate de Mediafax, au declarat ca oficialul municipal conducea o motocicleta Honda si se indrepta catre sediul Primariei Sectorului 4, din Piata George Cosbuc. Bolidul se deplasa cu viteza pe Bulevardul Libertatii, iar in zona Pietei Constitutiei a fost acrosat de un autoturism Skoda Fabia, care se deplasa in aceeasi directie, dar al carui sofer nu s-a asigurat in momentul in care a trecut de pe o banda pe alta. In urma impactului, oficialul primariei si-a pierdut viata. Dan Macarascu avea 34 de ani, era casatorit si era tatal unei fetite in varsta de patru ani. Economist de profesie, el a ocupat functia de director al Directiei de Taxe si Impozite Locale a Sectorului 4 din anul 2001. (M.V.R.)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...