Sari la conținut

Un Motociclist Adevarat - Dan Macarascu


Dogg
 Share

Postări Recomandate

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA! Condoleante familiei, imi plange sufletul pentru fetita lui...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 93
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

P.S.

Astazi a aniversat 3 ani de la casatorie in aceeasi biserica cu acelasi preot.

rar am mai auzit o chestie asa de nasoala. pacat ca s-a dus dintre noi.

condoleante familiei si voua care l-ati cunoscut.

;) :lol: R.I.p :ok:

Editat de Vishco
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana acum nu am putut scrie nimic. Starea de spirit pe care o am de duminica si topicul infect (topicul vecin) despre acest tragic accident mi-au sters si ultima bruma de coerenta astfel incat efectiv nu am putut scrie nimic. Vin sa certific si eu inca o data (daca mai era cazul) ca a plecat dintre noi un om deosebit care sigur nu merita o astfel de soarta, dar cum viata de multe ori ne contrazice trebuie sa ne plecam in fata ei si a destinului, neputinciosi, fara sa avem nici cea mai mica putere sa o infruntam sau sa schimbam cu ceva cursul ei. Este greu sa poti accepta disparitia unui om daca l-ai cunoscut si practic imposibil sa treci peste o astfel de tragedie daca acel om este DAN. Ca sa poti sa iti realizezi cu adevarat dimensiunea dezastrului ar trebui sa il fi cunoscut. Daca asi fi egoist astazi mi-asi dori sa nu il fi cunoscut niciodata, dar nu sunt si nu o sa regret niciodata ca l-am cunoscut, chiar daca aceste zile de duminica incoace au fost probabil cele mai grele din viata mea. A cazut de prea sus un suflet prea mare ca sa poata rezista impactului cu lumea in care traim..... indiferenta, neatenta, indisciplinata, grabita si nepregatita..... astfel incat Dan nu a avut nici o sansa in fata acesteia. Pacat ca acum cuvintele nu isi mai au nici un rost. Sa fie fericiti cei care l-au cunoscut, sa fie rusinati cei care au vorbit aberatii pe topicul vecin (efectiv fara a cunoaste nimic din ceea ce s-a intamplat), iar cei care nu l-au cunoscut sa aiba parte in viata lor de un prieten ca Dan, dar cu mult mai norocos.....

 

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !!! Nu te vom uita niciodata !!!

 

 

 

Il rog pe Dan Dobrescu pe aceasta cale sa stearga topicul rusinos despre cel care a fost Macarascu Dan Orlando din respect pentru acesta, pentru familia si prietenii lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare fratilor !

 

nu l am cunoscut pe Dan, dar din cate am citit, mi as fi dorit enorm sa l

cunosc, sa fiu prieten cu el !!!

nu sunt multi ca el !!!

 

in amintirea lui, sa incercam si noi sa fim asa cum a fost el,

sa fim asa buni ca el , chiar dac nu cred ca putem sa fim la fel

de buni ca el, sa incercam si noi !

pt ca din cate am citit, era un om extraordinar !!!

 

Condoleante familiei si prietenilor !

R.I.P. ;) :lol: :ok:

 

peace all

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P.

 

totusi nu inteleg...din cate am citit nu s-a lovit de nici o masina... cum de s-a lovit atat de rau, mai ales ca avea si protectii si tot ce trebuie... ? :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

citesc de vreo 3 zile ce se scrie aici.............. dupa cate s-au spus cred ca a fost un om nemaipomenit.

Condoleante familiei si cunoscutilor lui. :cheers: :ok: :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un om deosebit ....

Un tata senzational, un sot iubitor, un prieten cum multi ar dori ....

Cand cunosti un om de atatia ani, pur si simplu golul produs de plecarea lui nu poate fi umplut cu nimic ... nici macar cu lacrimi.

A fost multa lume la inmormantare, foarte multa lume. Atatea flori nu am vazut niciodata.

 

A reusit un lucru ... sa ne adune pe toti !

La inmormantare am vazut oameni pe care nu-i vazusem de ani de zile, dar au venit sa-l petreaca pe ultimul drum. Multa tristete, multa durere.

 

S-au intamplat multe lucruri in ziua inmormantarii, lucruri carora nu le-am gasit alta explicatie decat ca au fost ticluite de Dan.

Vreau sa cred ca a vrut ca inmormantarea sa fie asemeni vietii lui: farse peste farse, glume peste glume, un ras sincer, din suflet. Ca sa intelegeti va voi da niste exemple: la primarie, masina mortuara nu a mai vrut sa porneasa, usa masinii mortuare s-a rupt, o multime de masini din cortegiu au ramas in pana, drumul catre cimitir a fost o cursa infernala prin tot orasul (la un moment dat chiar am zis ca am putea fi singurul cortegiu funerar din lume oprit de radar).

Majoritatea masinilor din cortegiu au avut, pe parbriz, o poza a lui Dan. Nici ca se putea alege o poza mai potrivita: imaginea lui, cu zambetul caracteristic, in coltul gurii, ne-a incredintat ca este alaturi de noi si ne face farse.

Imaginea pe care o stiam ne-a insotit tot timpul, pana la inmormantare.

 

Dan va ramane in mintea noastra ca un om vesel, serios, exagerat de cinstit si corect, un prieten adevarat.

Sunt convins ca s-a intalnit cu "Nebunu" (prietenii vechi stiu despre cine este vorba) si ca vor veghea asupra noastra.

 

S-a stins tanar, fara sa o vada pe iubirea vietii lui, Rebecca, mireasa.

 

In memoria lui, trebuie sa ne gandim de 10 ori inainte sa acceleram.

In memoria lui trebuie sa fim mai atenti in trafic, atat motocicilisti cat si "conservari".

Eu nu sunt motociclist si nici nu cred ca voi fi vreodata, avand in vedere cele intamplate, dar sunt de acord ca nu exista o educatie in trafic.

De cand si-a luat Dan carnetul de motociclist am devenit mai atent la motociclisti, dar nu a fost suficient. Nu multi au cunoscuti motociclisti pentru a afla problemele lor in trafic.

Exista o aversiune reciproca intre A si B, aversiune ce produce victime. Multi nu inteleg asta.

 

Fiti atenti in trafic si fiti veseli, Dan asa ar fi vrut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :cheers: :ok: :)

E dureros sa vezi cum pleaca de langa noi oameni extraordinari, care au gresit prin simplul fapt k au ales un mod de viata altfel, cel oferit de placerea de a conduce o motocicleta!Nepasarea, inconstienta si neatentia de care dau dovada soferii in trafic, duce de cele mai multe ori la pierderi ireversibile si la goluri imense in sufletele motociclistilor si nu numai...oare e chiar asa de greu de inteles k motociclistii sunt si ei oameni, au si ei o familie si ii asteapta si pe ei cineva acasa??

Cu toate ca nu l-am cunoscut, cred k oricine si l-ar fi dorit coleg de drum....

Dumnezeu cheama langa El doar pe cei mai buni....!Pacat ca prea devreme.... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi l-am condus pe prietenul nostru pe ultimul drum!

Sa spun mai mult decat peste 100 de masini cu poza lui pe parbriz, escorta cu politie pe motociclete si pe mormant coroane puse ce depaseau 2 metri nu pot.

Duminica seara ne vom aduna toti sa bem o cafea sau un suc sa fumam o tigara asa cum ii placea lui,in fata casei poporului si maxim 30 de secunde sa ambalam motoarele asa cum a facut si el pentru altii, si pentru baiatul care a murit sambata, dar in asa fel incat sa nu deranjam circulatia.

Despre asta voi face un topic nou cu informatii mai detaliate pentru cine mai vrea sa vina.

 

P.S.

Astazi a aniversat 3 ani de la casatorie in aceeasi biserica cu acelasi preot.

 

Sa-ti fie tarana usoara Danut!

la ce ora sa fim in fata casei poporului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am discutat si cu sotia lui si am hotarat toti prietenii ca e mai bine sa lasam sa treaca o saptamana si sa organizam asta Duminica viitoare pe 4 iunie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP

iar????/ :cheers: ar trebui sa se faca ceva de urgenta ca nu se mai poate,anu asta mi se pare unu din cele mai sangeroase si sa nu uitam ca de abea a inceput sezonu sper ca la vara sa mai organizam cel putin 1 2 mitinguri

 

..poate un razboi,poate un masacru cu urmatorul (cuvant urat) care uita ca si vehiculelor pe 2 roti trebuie sa le acorzi prioritate cu mitinguri gen "Memorialul Alex"nu te baga nimeni in seama..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am cunoscut si eu pe Dan. Era un prieten foarte de treaba, un vecin excelent. Era un zambet in fiecare zi cand ne intalneam. Probabil in plus si pentru faptul ca stia ca imi plac motoarele. Urma sa ma ajute sa-mi cumpar si eu un motor si tot cauta unul pentru mine vorbise cu cineva (Vulvio) si urma sa mergem sa-i facem o vizita dar din pacate nu a mai apucat.

Imi pare asa rau pentru el ... si eu sunt destul de suparat. NU exista zi sa nu trec prin fata casei lui si sa nu ridic privirea, uitanadu-ma la geamul lui. Il astept sa apara dar nu se intampla, apoi plec suparat si incep in gand sa ma gandesc ca a murit la nici 1km de casa lui. E dureros ... Va fi mereu in gandul meu si sper sa poata "vedea" asta.

Ma uit in cartier si parca lumea deja a uitat, s-a apucat sa petreaca (muzica manele etc) dar nha nu poti sa-i condamni. Acum ce sa faca si ei!?

 

Tot nu-mi iese din cap ideea ca el trebuia sa ma invete in a conduce un motor. (sunt un pifan). I-ar fi placut sa mergem impreuna cu motoarele, sunt sigur. Stateam mereu la vorba, asta era pasiunea lui. MOTORUL.

Familia mea acum e si ea suparata si imi da exemplu tragedia care i s-a intamplat lui DAN. Nu mai vor sa auda ca vreau sa imi iau motor. Sincer nici nu am mai indraznit sa vb in momentele astea despre asa ceva.

 

Dumnezeu sa-L ODHINEASCA!!!

Mare mare pacat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...