Survolaj Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Trec si eu azi sa vad cum arata locul - si asa n-am mai scos capu din LOL munca ) Link to post Share on other sites
karaRock Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 asa...fa in ciuda la oameni bolnavi Hai mai Ralu(ra)cita ca te fac eu bine Link to post Share on other sites
Survolaj Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Super locu....mi-a placut ca e mare frate --- exact ce era nevoie. Faza cu pernele WOW nota 20! Mi-a placut ca si stau aproape de bar... O sa vin mai des pe acolo. Link to post Share on other sites
Gixu. Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Au capu'...Inca o seara reusita in compania prietenilor! Link to post Share on other sites
Speedy.K Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 (edited) Gasim si noi o masa de 8-10 perosne in partea de restaurant in seara asta pe la 8? Vin cu niste prieteni de prin tot Bucurestiul si ne-ar prinde bine o confirmare. LE: Gata, rezolvat, am vorbit cu Cozmin la telefon. Merci, sefu', ne vedem la 8 jumate. Edited January 29, 2010 by speedy.k Link to post Share on other sites
cosmin_sn Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 POATE INCERCATI SA FACETI CA INAINTE CIOCOLTA CALDA.ULTIMA DATA AM PRIMIT UNA LA PLIC.... Link to post Share on other sites
karaRock Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Feeling blue and exhausted ’cause of the endless winter? Are your feet DANCE wishful and your mouth SMILE zealous? My friend, we got what you need! ALTER EGO CLUB & KOALA INC. presents: !!! MAREA KITZAIALA !!! Sat. 13.02.2010 from 10pm ! Starring: * KHIDJA * EMAP DISCLAIMER: It Is Illegal To Come In Couples! See U here Link to post Share on other sites
dya Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Am auzit ca-n seara asta o sa fie un party special, asa,ca de ziua noastra... Asa-i? Cica s-ar lasa cu un streaptese ... Link to post Share on other sites
Ravenitza Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Am auzit ca-n seara asta o sa fie un party special, asa,ca de ziua noastra... Asa-i? Cica s-ar lasa cu un streaptese ... Party? a zis cineva Party?! Link to post Share on other sites
Rotila Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Va rugam respectuos pe voi fetele sa nu mai muscati Prietenele stiu de ce. Link to post Share on other sites
Ravenitza Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Va rugam respectuos pe voi fetele sa nu mai muscati Prietenele stiu de ce. Am fost cuminte, da?! Nu recunosc nimic! Eu din pacate nu am avut timp inca sa scot pozele, dar maine cel mai probabil o sa urc cateva mostre aici, restul pe privat pentru ca sunt probe de divort (si pt fetele singure ). Dar vreau si eu pozele pls de la cine a mai facut, dar nu aici pe topic va rog Adresa mea: raven30hell@yahoo.com Link to post Share on other sites
karaRock Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Cum se pare ca la indieni functiona foarte bine Dansul Ploii in sezoanele secetoase, ne-am gandit sa incercam si noi un Dans al Soarelui poate poate vine o data primavara !!! Pe langa recunostinta noastra vesnica pentru cel care va reusi sa aduca soarele printr-un dans cat mai funny si original, va asteapta si premii substantiale...si calduroase Ma uitam la primul meu post pe topicul asta...in 16.12.2009...ca punct de reper, ca sa ne gasiti mai usor, v-am scris atunci : in fata o sa vedeti niste mobre inzapezite !!! ...si au trecut trei luni si ele tot acolo sint ...sub zapada ! So, hai sa topim odata zapada asta ca ne-am saturat ! Dansam pana se duce pe Dambovita ! Sambata 13.03.2010 incepem seara si terminam dimineata ! See u here Link to post Share on other sites
Mr.Wattmaster Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 (edited) Cum se pare ca la indieni functiona foarte bine Dansul Ploii in sezoanele secetoase, ne-am gandit sa incercam si noi un Dans al Soarelui poate poate vine o data primavara !!! Pe langa recunostinta noastra vesnica pentru cel care va reusi sa aduca soarele printr-un dans cat mai funny si original, va asteapta si premii substantiale...si calduroase Ma uitam la primul meu post pe topicul asta...in 16.12.2009...ca punct de reper, ca sa ne gasiti mai usor, v-am scris atunci : in fata o sa vedeti niste mobre inzapezite !!! ...si au trecut trei luni si ele tot acolo sint ...sub zapada ! So, hai sa topim odata zapada asta ca ne-am saturat ! Dansam pana se duce pe Dambovita ! Sambata 13.03.2010 incepem seara si terminam dimineata ! See u here Up with the sun! Edited March 12, 2010 by Mr.Watt Link to post Share on other sites
smileyzulu Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 http://bucuresti.tonight.eu/eveniment/chin...motociclistilor f tare! felicitari! Link to post Share on other sites
IceCube Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 de ce a fost inchis clubul pe 27.03.2010 ? SAMBATA SEARA CAND AM VENIT CU O GROAZA DE PRIETENI SA LE PREZINT UN CLUB DE MOTOCICLISTI ? Dezamagit, bafta la afacere.. Link to post Share on other sites
Rotila Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 de ce a fost inchis clubul pe 27.03.2010 ? SAMBATA SEARA CAND AM VENIT CU O GROAZA DE PRIETENI SA LE PREZINT UN CLUB DE MOTOCICLISTI ? Dezamagit, bafta la afacere.. Nu a fost inchis......... singura explicatie ar fii ca poarta de la strada se mai incuie (electro-clantau...sa il ia draq ( ) Mii de scuze Link to post Share on other sites
Guest Hairy Poker Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 probabil taxa a fost pt platirea formatiilor...pe mine m-a enervat faptul ca era doar un singur tip de bere care nu-mi place (aka tuborg) si cam scumpa. in rest ok, mielul putin cam ars. era si alta bere inauntru in bar, in afara de berea la draft, inca vreo 2-3 tipuri si sigur gaseai ceva sa-ti placa. cat despre mielul ala, puteam sa jur ca au pus capra la groapa, da o fi iesit miel... dreq stie acum printre atatia lupi... Link to post Share on other sites
UgluK Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 de ce a fost inchis clubul pe 27.03.2010 ? SAMBATA SEARA CAND AM VENIT CU O GROAZA DE PRIETENI SA LE PREZINT UN CLUB DE MOTOCICLISTI ? Dezamagit, bafta la afacere.. poti prezenta "CLUBUL DE MOTOCICLISTI" si maine seara...ce zici de asta !?! dau eu de baut !!! Link to post Share on other sites
Rotila Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Diseara, de la ora 20:00, va asteptam la CHEMISTRY PARTY in Alter Ego Club! Singurul Party din Bucuresti unde vei fi servit de Chimisti Nebuni => Chimii Perverse !!! POTIUNI MUZICALE MAGICE by DrJ KaraD'oro REACTII CU COMBUSTIE SPONTANA by Flaming Dr. Monkey ! LEACURI DE NOAPTE ALBA (preparate la eprubeta) by Chemical Mobu ! Pentru cei mai rezistenti am pregatit tratamente unicat prescrise de asistentele noastre specializate in resuscitare! Avem doctorii de buna dispozitie & Terapie Intensiva de Fun! INTRAREA LIBERA Mesaj completat . Mesaj completat KARAOKE 4 ALL - Joi, 29 Aprilie, de la ora 22:00 BEST SONGS COLLECTION 4 KARAOKE! Powered by KaraRock & Pushtiu'! ROCK THE NIGHT and WIN OUR SPECIAL PRIZE: 1 Ticket @ CESARIA EVORA Performance on Saturday, 15th of May @ Arenele Romane in BUCHAREST! CHALLENGE YOUR SUPERSTAR WITHIN! Link to post Share on other sites
bogdancbr Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Azi sambata 1 mai se intampla ceva ? Link to post Share on other sites
AdrianB1 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Se sarbatoreste ziua internationala a muncii. Link to post Share on other sites
Rotila Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 New York. Havana. Moscova. Bangkok. MAFIA WARS a ajuns si in Bucuresti! Scarface Mobu & Flori Soprano ti-au pregatit cocktailuri explozive! Entertainment cu Don Cozmin Castana si Nice Guy Raresh! Vineri, de la ora 20:00, vino in ALTER EGO Club. La Famiglia te asteapta la MAFIA WARS Party! Link to post Share on other sites
Mr.Wattmaster Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Hai sa pregatim atmosfera pentru vineri seara: Nu uitati: Link to post Share on other sites
Ana. Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Poate dau si eu o tura pe acolo, asta daca am timp Link to post Share on other sites
Recommended Posts