Phaniske Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Vinerea asta sa nu va faceti planuri pentru ca implinim o luna de cand am deschis (si nu am mai inchis ) cel mai tare club din Bucuresti !!! So, vineri 15.01.2010 va invitam si va asteptam imdiat cum va terminati treburile, cel tarziu 8pm, la : " A/E - One Month Party - Dance 'Til Dawn " See U here Imprumutat bani! Deci prezenta si eu PS: se mai da bere gratis? Link to post Share on other sites
Mr.Wattmaster Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 E loc destul sus pt dansat Lenesilor le recomand pernele din chillroom, hehe Mesaj completat very late edit: partybreakers, deja la 2 dim. ati inceput sa plecati... PS: abia la 5 dim. am parasit incinta Link to post Share on other sites
Ravenitza Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Pernele alea trebuie incercate, arata foarte confortabil. Din pacate am plecat devreme, unii lucreaza azi. Oricum cine a facut poze: le asteptam cu interes! Link to post Share on other sites
MotĂśrizer Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 bre, patroniii.... cautati tambalagiul asta ca eu cu o zi inainte am visat ca imi canta o melodie la voi la bar si ma ungea pe suflet cica se afla in oraselul copiilor langa tagada la un restaurant "umbra ardealului" Link to post Share on other sites
Phaniske Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 (edited) Pernele alea trebuie incercate, arata foarte confortabil. Din pacate am plecat devreme, unii lucreaza azi. Oricum cine a facut poze: le asteptam cu interes! Le-am testat eu in seara de revelion de a crezut lumea ca mi-e rau si trebuie sa ma duca urgent acasa Degeba incercam eu sa le explic ca doar imi este somn Probabil perna de pe fata a dat un aspect "dramatic" situatiei PS: salutam oamenii muncii, tot de pe baricade Edited January 16, 2010 by Phaniske Link to post Share on other sites
Neutral Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Se serveste si d'ale gurii in acest local? Daca da atunci as veni sa mananc o friptura,sa beau un sprit si poate reusiti sa aduceti si acel tambalagiu(sigur nu are tarif mare daca canta intr-o bodega) Link to post Share on other sites
Gixu. Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 bre, patroniii.... cautati tambalagiul asta ca eu cu o zi inainte am visat ca imi canta o melodie la voi la bar si ma ungea pe suflet cica se afla in oraselul copiilor langa tagada la un restaurant "umbra ardealului" Super tare ,ma asteptam sa fie ceva naspa. Le are nenea cu muzica In alta ordine de idei, nu ma dati disparut,lucrez! Link to post Share on other sites
MotĂśrizer Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 (edited) bai deci am visat pe bune ca imi canta unu metallica intr-un club.... mama ce vis misto... aveam de gand sa postez pe tema asta "visul unei nopti de iarna, varianta motociclisti" Edited January 16, 2010 by Florin_FZN Link to post Share on other sites
Neutral Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Foarte frumos ,ne-am simtit extraordinar de bine,mancarea si bautura dar mai ales servirea nota 10 Astazi s-a tinut intalnirea CBR-istilor la etaj in camera cu pernute a fost foaaaarte confortabil Link to post Share on other sites
Xomin Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 e frumos pe la voi, si cu siguranta mai trec Link to post Share on other sites
Mr.Wattmaster Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 You are welcomed. PS: puteai sa mai stai Link to post Share on other sites
karaRock Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Va multumim tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi la petrecerea de o luna Aprecierile voastre pozitive ne fac sa mergem mai departe cu provocarile ! So, va invitam diseara 19.01.2009 incepand cu ora 10pm la " ROCKOTECA CA PE VREMURI " - Seara de Metale Grele si Foarte Grele - VJ Alex Ripper !!! Rockkkk Onnnn Boys & Girls !!! See U here Link to post Share on other sites
Phaniske Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) Va multumim tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi la petrecerea de o luna Aprecierile voastre pozitive ne fac sa mergem mai departe cu provocarile ! So, va invitam diseara 19.01.2009 incepand cu ora 10pm la " ROCKOTECA CA PE VREMURI " - Seara de Metale Grele si Foarte Grele - VJ Alex Ripper !!! Rockkkk Onnnn Boys & Girls !!! See U here Vreao legatura cu un anume Ripper de pe forum? Oricum o sa dam o fuga pana acolo pe la 20.00 ca sa testam potentialul de "sala de sedite" al locatie Edited January 19, 2010 by Phaniske Link to post Share on other sites
blackdtr Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Vreao legatura cu un anume Ripper de pe forum? Oricum o sa dam o fuga pana acolo pe la 20.00 ca sa testam potentialul de "sala de sedite" al locatie Exista o legatura.... Link to post Share on other sites
karaRock Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Vreao legatura cu un anume Ripper de pe forum? Oricum o sa dam o fuga pana acolo pe la 20.00 ca sa testam potentialul de "sala de sedite" al locatie "sala de sedinte" :???? ce ne pregatesti vre-un teambuilding :? Link to post Share on other sites
Rotila Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Va multumim tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi la petrecerea de o luna Aprecierile voastre pozitive ne fac sa mergem mai departe cu provocarile ! So, va invitam diseara 19.01.2009 incepand cu ora 10pm la " ROCKOTECA CA PE VREMURI " - Seara de Metale Grele si Foarte Grele - VJ Alex Ripper !!! Rockkkk Onnnn Boys & Girls !!! See U here Rock on Link to post Share on other sites
Mephisto Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 "sala de sedinte" :???? ce ne pregatesti vre-un teambuilding :? daca se lasa cu "drikbuilding" ma bag si eu...........deci PREZENT!!! Link to post Share on other sites
DKWraith Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 daca se lasa cu "drikbuilding" ma bag si eu...........deci PREZENT!!! bre, ce 'reacu zici acolo? Link to post Share on other sites
Mephisto Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 bre, ce 'reacu zici acolo? aaaaa...ce reactie ai...repede ai vazut ca am halit un "N" ...."driNkbuilbing" suna mai bine?? Link to post Share on other sites
DKWraith Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) aaaaa...ce reactie ai...repede ai vazut ca am halit un "N" ...."driNkbuilbing" suna mai bine?? Rotila, nu-i mai da lu' asta apa sa bea ca a luat-o razna! Edited January 19, 2010 by DKWraith2Anen Link to post Share on other sites
Mephisto Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 asha da! hai ca am reusit sa-ti insel vigilenta si nu ai vazut-o pe ultima : drinkbuilBing ...........ca "D" era mai departe pe tastaura Link to post Share on other sites
Phaniske Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 "sala de sedinte" :???? ce ne pregatesti vre-un teambuilding :? Testat "sala de sedinate". Fara fum, fara muzica, dar cu vinul fiert si berea daca se lasa cu "drikbuilding" ma bag si eu...........deci PREZENT!!! Mi-am depasit limitele aseara - am numarat si berea nr. 4 @Ripper: Link to post Share on other sites
karaRock Posted January 21, 2010 Author Share Posted January 21, 2010 So, a venit si Ziua Z !!! Astazi, joi la ora 10.30pm, numai aici in Alter Ego veti asista la cea mai mare revenire din istoria karaocului !!! Dupa 5 luni de absenta ... KaraRock RETURNS powered by Pushtiu' !!! Cei mai buni VJ de karaoke din Bucuresti isi unesc puterile pentru a va rupe corzile vocale ! Cele mai bune piese si cea mai buna sonorizare ! Incepand de astazi in fiecare joi, veti fi vedete pe scena vietzii !!! Supeeeer aplauseeee SeeUhere Link to post Share on other sites
Gixu. Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 See U there! Link to post Share on other sites
ralucit_a Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 So, a venit si Ziua Z !!! Astazi, joi la ora 10.30pm, numai aici in Alter Ego veti asista la cea mai mare revenire din istoria karaocului !!! Dupa 5 luni de absenta ... KaraRock RETURNS powered by Pushtiu' !!! Cei mai buni VJ de karaoke din Bucuresti isi unesc puterile pentru a va rupe corzile vocale ! Cele mai bune piese si cea mai buna sonorizare ! Incepand de astazi in fiecare joi, veti fi vedete pe scena vietzii !!! Supeeeer aplauseeee SeeUhere asa...fa in ciuda la oameni bolnavi Link to post Share on other sites
Recommended Posts