Sari la conținut

Cover your soul party


werewolf
 Share

Postări Recomandate

afisDMwoodstockcopy.jpg

 

Din ciclu:"Cine n-are Stimpy sa vina la petrecere", Woodstock cafe prezinta petrecerea Cover Your Soul, cel mai mare efort pentru aceasta petrecere a fost gasirea unui nume. Desi s-au vehiculat titulaturi originale cum ar fi:"Red Hot Chilly Stimpy", "MetStimpica","Rain-Stimpy-Bow", "AC-DS","Iron-Stimpy","Englebert HumperStimpy","Stimpy Moore" sau NightStimpy numele formatie a ramas un simplu, pur, imaculat :"STIMPY BAND". Melodiile cantate vor fi slagare Metal & Hard Rock internationale. Iar pretul de intrare va fi o jucarie/o hainuta/un dulce pentru campania Suflet pentru Suflet.

 

 

 

Data: 20 Decembrie 2009 A.D.

Ora: "nu stiu ba un sapte jumate opt asa?"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe inserat, prin umbra trista a cetatii Woodstok-ului speriat de padurea din Hala Traian, un dwarf neprietenos :laugh: calcat de nevoi si haituit de munca, spune:

"NU VIN LA NICI O PETRECERE...... motive balneare de a ne incalzi sufletul si sa stoarcem putina bunavointa, ce rost are sa ma gandesc la altii, sa bucur pe altii, sa ma gandesc la viitor, cand de mine nu a avut nimeni grija cand eram mic...ar fi bine sa ii las sa se travesteasca in aceeasi monstri egoisti care fac umbra pamantului sa nu cunoasca bunatatea decat atunci cand gusta din marul furat si sa umble ca niste pioni fara de rege"

Cei singuri ochi au intrat mustind a zeflemea

Dintr-un colt un sunet de bass, nu e un zgomot obisnuit, respiratie este mai puternica, stomacul se pietrifica, o pofta ciudata netraita din vremea pubertatii de a da din pleata, SA TE IA NAIBA CA M-AM TUNS, .........nu putea sa fie decat PREAEVLAVIOSUL BARD STIMPY, ultimul altchimist elf, poate transforma piatra in jumari, berea rece in vin fiert si marea lui abilitate de face omul sa isi liciteze inima pentru un zambet nevinovat de craciun :D ......bine si singurul care mai crede in povesti proaste cu dwarfi

......mai era de povestit dar nu stiu cum m-am trezit imbracat de strada in propriul pat :D , cu doua spiriduse care cautau intimitate, ffs e luni si munca....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citeva referinte si precizari pentru necunoscatori:

 

Stimpy (born Radu Ray Stimpy;) is an Romanian guitarist, singer and songwriter. Eighteen albums of Stimpy's work have been released.[1] In 2003, Rolling Stone magazine ranked Stimpy #7 in its list of the 100 Greatest Guitarists of All Time,[2] and Classic Rock Magazine ranked him #3 in their list of the 100 Wildest Guitar Heroes in 2007. He is widely considered to be one of the most influential rock guitarists in history.

In late September 1996, Stimpy collapsed in Ludwigshafen, Germany from years of substance abuse, and he would later join Alcoholics Anonymous.[11]

 

All of his other main guitars were vintage Strats or Strat-style guitars.

"Yellow" – a single-pickup yellow Strat that had belonged to Vince Martell of Vanilla Fudge.

"Lenny" – a brown-stain finish on natural wood and a 1910 mandolin pickguard behind the bridge with a maple neck.

"Butter" – a 1961 Stratocaster with a slab-board

"Main" – a custom-made Hamiltone guitar, which had his name inlayed on the fretboard

"Charley" – a white Strat with "lipstick" pickups made for Stimpy by Don Leoncio Himself, for whom Stimpy wrote "Life Without You"

 

In 1992, the Fender Musical Instruments Corporation released the Stimpy Signature Stratocaster, which Stimpy had helped design. As of 2007, the model is still in production. In 2004, Fender also released a limited edition exact replica of "Number One".[16] The last guitar that Stimpy played before his death is on display in the Hard Rock Cafe in Gatlinburg, Tennessee. During that same year, Stimpy's name is mentioned in Stephen King's You Know They Got a Hell of a Band, a short story about a town populated by late music legends.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OK, daca tu vii cu gripa, eu vin cu elefantelul de plus. E ultima jucarie din casa care poate fi donata copiilor. A, mai aveam si o coarda, dar sa mor daca stiu unde e...si nu-s asa sigura ca e pt copii..si e iarna oricum, unde sa sari coarda? :D

Da-mi mie coarda...Daca nu-mi trece raceala, sa ma spanzur cu ea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...