Sari la conținut

27 mai 2006 - Inca Un Accident Mortal Pe Dn1


mielu
 Share

Postări Recomandate

Eu nu vad sa aiba catuse la maini individul care i-a intors in fatza. Ceea ce a facut el este omor din culpa si trebuia arestat. Ce s-a intamplat cu el?

 

E prima oara cand pot posta. Am ajuns primul la locul accidentului. Un animal a intors pe dubla continua. Saracul biker, nu a mai avut ce face....

Pun poze.

 

Cel cu sapca, tricou albastru si mainile incrucisate e cel care a luat ieri un suflet.....

RIP si no comment.

ps. Multam Sir Dragos pentru ajutor!

PS2. daca pozele sunt prea dure sau lezeaza, rog admin sa editeze postul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 179
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

:cheers: :ok: :) :crack: :crack:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

:crack: :crack: :crack: :crack: :crack:

 

M-am uitat la pozele lui Stege Âşi mi se părea că mîrlanul cu Âşapcă nici nu realiza ce făcuse sau cît de grav greÂşise, oricum e o mîrla care se vede în poze că poartă Âşlapi Âşi Âşosete.

 

Condoleanțe familiei Âşi prietenilor lui Schultz. :ok: :) :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte!

 

Am vazut si eu resturile accidentului iar fratele lui era terminat..

In astfel de cazuri nu mai ai ce sa faci decat sa speri ca s-au dus fara sa-si dea seama.

 

RIP!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu-mi vine sa cred cit de JOS SUNTETI! Cine dracu sunteti ma SATANELOR, crisluca 1985 sau AK Raptor sau alti pierduti care AVETI POSTURI IDENTICE SI AICI SI PE SBZ! Copy paste! Nu mai puteti decit sa va bagati in seama ? PE MARGINEA MORTILOR BA?? De-abia astept sa ne intilnim!! Bai Ion Iliescu si minerii, bai Dan Nastase si Univers Morto! Bai inteleptii pe care nu i-a cerut nimeni. Aveti juma de norma ca sa faceti opinie si campanie electorala? A MURIT UN OM TERMINATILOR!!! Bai viermi de cimitir, si voi si altii care chibitati.. N-are nimeni nevoie de comentariile si cartile pe care le scrieti si promovati voi! Cine isi trage concluziile si le trage singur. Cine sufera sau regreta o face singur. Cine merge cu motocicleta, incet sau tare, regulamentar sau nu, cu tricou sau geaca lui, O FACE SINGUR ! SI CIND MOARE UN OM MOARE SINGUR! Nu are nevoie de terminati ca voi sa-i salute cu farul sau sa-i povatuiasca din cartile care le vinde sau de falsi regi ca voi pe care sa-i urmeze.

DUMNEZEU SA-L IERTE PE SCHULTZ!

In rest daca vreti sa va afirmati,vorbiti de bujiile voastre da nu de morti. Ca va asteapta moartea si pe voi, si pe noi toti, pe motor sau nu, curind sau nu. Nu uitati!

 

ESTE UN SITE PUBLIC POT SA SCRIU CE VREAU ATATA TIMP CAT ESTE IN LIMITA BUNULUI SIMT, TU AI DEPASIT ACEASTA LIMITA.

Asa este, un om a murit, nu putem schimba asta, dar asta nu ma afecteaza cu nimik pe mine, chiar daca era motociclist, mi-am spus condoleantele, dar acum ce vrei sa fac sa plang un necunoscut? ar trebui sa dorm numai in biserica daca ar fi asa. A fost un kamikaze (daca nu sti ce inseamna iti pot desena), cu atat mai grav, a mers cum a mers si pe unde a mers stiind ca are acasa familie si prieteni. Iar cum ai zis pe alt forum ca sunt nascut in 82' de fapt sunt nascut in 85' dar eu am fost mai inteligent decat altii care au deja topicuri consacrate pe aici, desigur postmortem. Eu am cunoscut destui oameni care merg pe motor de peste 10 ani si am avut grija sa invat cat mai multe de la ei. Daca oamenii aia inca sunt langa mine si respira dupa mai mult de 10 ani de alergat motoare inseamna ca stiu ei ceva ce ar trebui sa stim toti.

Daca a fost prietenul tau, aici nu e locul tau, cel putin pentru o perioada, si eu am trecut prin asta si pot spune ca imi era mai mult decat un prieten (era fratele mamei mele - care a murit si el pe motor in anii 90 - lipsa echipament) si tocmai de asta iti inteleg limbajul si pornirea, DAR TOTUSI.

Si prietene eu am acelasi post si acolo si aici deoarece vad cat de orbi sunteti si cat de rataciti sunteti ca atunci cand moare un motociclist sa nu va puteti da seama intre real si fantastic. Este de domeniul fantasticului sa dai vina pe un sofer care a schimbat banda fara sa se asigure, cand prietenul tau venea cu peste 200 la ora in TRICOU in LOCALITATE intr-un spatiu asa de ingust unde nu avea cum sa evite ceva neasteptat cum s-a si intamplat de altfel.

Inainte sa fiu motociclist sunt OM si astfel imi pot da seama ce e bine si ce e rau.

Din fiecare accident trebuie sa invatam cate ceva, si tocmai de asta ajungem sa discutam fiecare accident in parte sa vedem ce nu a mers bine, care a fost cauza. De asta si este rubrica accidente "sa invatam din greselile altora..." eu tot invat dar vad ca multi nu invata asa ca de ce sa stau ca tine si sa vad cum se umple aceasta rubrica? Imi spun parerea, punctul de vedere ca poate poate (asa am vrut sa scriu "poate poate") altii vor intelege mai usor si nu vor ajunge pe aici. Cu ce ajuti cand spui R.I.P. si atat. Chiar mai conteaza pentru cineva pagini intregi de R.I.P.? Daca as fi eu aici as lua-o ca pe o insulta, adica era greu sa mai adaugi si tu ceva, o parere, un regret, un sfat. Asa inteleg ca moartea mea a fost degeaba si nimeni nu a invatat nimik.

Acum inteleg si eu de ce toti prietenii mei cu motoare radeau de mine cand le mai spuneam cate ceva ce am vazut pe forum. Pai mai are rost sa intru pe aici, cand multi sunt blocati pe ideile lor si la orice sfat le sare tandara?

Pacat de voi prieteni, nu familia mea plange, ma gandesc la ei de fiecare data cand simt nevoie sa fiu inconstient si ma calmez, VOI LA CE VA GANDITI????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

TERMINATI CU PROSTIILE!

 

prieteni sau nu, amici, cunoscuti sau doar frati de pasiunea pe 2 roti...ESTE UN TOPIC PENTRU UN SUFLET DINTRE NOI CARE S_A DUS! vreti sa da-ti vina pe soferul masinii, pe motociclist si sa discutati, pe orice ton vreti, deschide-ti un topic nou si vorbim acolo.

AICI HAI SA PASTRAM,IN AMINTIREA CELUI CARE S_A DUS DINTRE NOI, DOAR NISTE GANDURI BUNE SI POATE RUGAMINTEA DE A NE VEGHEA, ACOLO DE SUS, PE NOI CEI RAMASI AICI.

 

PS. nu este obligat nimeni sa scrie RIP si alte minuni daca nu vrea. dar daca se vrea...haide-ti sa pastram macar o nota de liniste. va rog...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 more thing...

 

200Km/h = aproape 56 m/s... adik jumatate de km in mai putzin de 10 secunde ... ganditzi-va la asta shi lasatzi conservarii. Chiar daca se asigura (poate a shi facut-o) tot avea shanse minime sa-l vada in timp...

R.I.P. ... lasatzi gazu!!!

:crack: ai dreptate, multe accidente nu ar fi daca am merge mult mai incet. La 200 km/h c sa mai eviti? Nici nu apuci sa vezi masina..... Sincere condoleante familiei si prietenilor.

:cheers: :ok: :) R.I.P :crack: :crack: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost acum pe Explorer la emisiunea 5th Gear ceea ce se intampla daca un ATV loveste o masina din spate cu 60km/h... Forta G este de aproximativ 61G, iar capul loveste in plafon, iar pieptul in luneta, asa se explica de ce are acea taietura la gat, avand capul dat pe spate cu o forta F MARE.

 

Banuiesc ca acelasi lucru se intampla si la motociclete, ca la ATV...viteza fiind probabil dubla va dati seama ca acea forta G a fost MULT mai mare. TRAGIC.

 

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Editat de bullbikers
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: Majoritatea soferilor din Romania nu respecta motociclistii in trafic...nu se asteapta sa fie o motocicleta in spatele lor si nu sunt constienti ce urmari ar avea o manevra de-a lor gresita...Pur si simplu nu percep ce inseamna 2 roti...exceptie fac soferii care sunt si motociclisti.

Parerea mea e ca si dak motocilistul ar fi avut viteza mai mica, tot nu il vedea, si tot ii intorcea in fata...dar ar fi fost sanse sa fie evitata nenorocirea...Asa cum s-a mai spus suntem invizibili si trebuie sa ne ferim singuri sa nu ne punem viata in mainile si picioarele unui sofer...

In acest caz a fost si o treaba de ghinion, caci nu cred ca Schultz a fost singurul week-end-ul acesta care a dat gaz...

E greu sa vezi cum pleaca unul cate unul de langa noi, si chiar dak nu l-am cunoscut nu am ramas indiferent ....Pacat... :crack:

Cat despre campanii antiaccidente...parerea mea e ca au o foarte mica pondere in mentalitatile soferilor si pot fi facute zeci de campanii ...tot degeaba...Daca nu ai tangente cu acest sport nu o sa te gandesti niciodata la motociclete inainte de a executa o manevra...kiar dak vine cu 200km/h kiar dak vine cu 80 km/h sau cu 50 km/h...

Asta e parerea mea si sper sa nu deranjeze pe nimeni!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

:ok: :) :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deja s-au zis prea multe! Trebuie sa invatam din greselile altora!

 

RIP familiei!!! :cheers:

 

P.S. - venind de le Ploiesti, binenteles ca s-a gasit un imbecil sa imi intoarca si mie in fata! Aveam 100 km/h!!! 10 KM/H PESTE LIMITA LEGALA!!! Dar... totusi am reusit sa franez in sigurata si sa il evit!

 

Azi, ajung sa citesc acest topic dupa ce dimineata l-am cules pe frate-miu de pe drum! A cazut cu motorul la statuia aviatorilor!!!

 

AVETI GRIJA SI NU UITATI NICIODATA CA NU SUNTETI SIGURI!!!

 

Dumnezeu sa ne ajute!!!

 

RIP inca odata familiei!!! :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nimeni nu a tras nici o invatatura din accidentele de weekendul trecut.

Dovada ca viteza inca isi mai cere victime.

E aiurea faptul ca umplem forumuri dar nu invatam nimic din ce scriem si din ce se intimpla.

Asta e...

Weekendul viitor citi or sa mai fie subiecte de forum?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

an primit pe yahoo msg urmatoarele detalii despre inmormantare, de la un anume MaRiUs87 P, prieten al victimei:

MaRiUs87 P: vroiam sa spun niste detalii in legatura cu inmormantarea

MaRiUs87 P: unde se tine

MaRiUs87 P: pt cine doreste sa vina

matei_buta: ok, daca vrei le postez pt tine

MaRiUs87 P: k

MaRiUs87 P: din cate am inteles de la familie maine il va tine la o capela din buc

MaRiUs87 P: asta nu stiu exact unde

MaRiUs87 P: dar marti

MaRiUs87 P: il va duce la familie

MaRiUs87 P: localitatea unde il va inmormanta se numeste Poienarii Burchi

matei_buta: und e fata de bucuresti?

MaRiUs87 P: deci

MaRiUs87 P: pe dn1

MaRiUs87 P: spre ploiesti

MaRiUs87 P: in localitatea Potigrafu

MaRiUs87 P: chiar in centru localitatii Potigrafi faci stanga pana in pasarela si tii drumu vreo 15 km

matei_buta: si cum se numeste biserica? si la ce ora?

MaRiUs87 P: asta nu stiu exact dar o sa aflu iar biserica e cea a com Poienarii Burchi

MaRiUs87 P: banuiesc k pana la ora 12

MaRiUs87 P: oricum eu o sa fiu akolo

 

RIP :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe directia Bucuresti-Ploiesti, in Potigrafu in centru asa cum s-a spus se face stanga..pe indicator scrie Gorgota!

 

 

Edit :Id mess scara_211084..dak doreste cineva detalii despre locatie(Poienarii Burchi)

Editat de scara_211084
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, cine a inteles mesajul meu de mai sus, l-a inteles. Cine nu, nu-i nici o problema. "Politicieni" de ocazie au fost si vor fi peste tot, nu numai pe site-uri. Ideea e ca a murit un om. Pentru unii un necunoscut, pentru altii prieten, fiu, iubit, etc. Nu e nimeni obligat nici sa citeasca, nici sa raspunda, doar cu RIP sau cu mai mult. Nici nu e anormal sa incerci sa inveti din ce se intimpla in jurul tau. Dar sa te apuci sa comentezi chiar in locul in care unii anunta ca cineva a murit iar altii simt sa exprime condoleante sau un gind bun e ca si cum ai opri popa din slujba in biserica ca sa anunti ca mortul a facut greseli in viata.. Poti sa o faci dar in alta parte. Nu acolo, nu atunci. Asa ca "politicienii" ieftini care nu au bani de parlament si se afirma pe site, sa se retraga daca sunt asa de doritori sa "invete" poporul cum sa traiasca si cu ce viteza sa mearga si sa faca un post separat despre "cum sa... " ce vor ei.

Asa ca un sfat de decenta.. ca daca nu erati protejati de monitoare, si eram in aceeasi incapere precis cineva sau mai multi va scoteau afara.

Lasati amintirea omului nepatata de lamentatiile voastre.

Pentru unii a fost mai mult decit un post pe site.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...