Sari la conținut

Motocicleta vs. animal


Jorge Lorenzo
 Share

Postări Recomandate

Uitandu-ma pe youtube la diverse filmulete cu motociclete, am gasit urmatorul clip, care mi s-a parut foarte interesant:

:cheers:

Pot sa spun ca tipul a avut mare noroc ca nu a patit nimic din acel accident si nici motorul nu a iesit prea sifonat, desi a avut ghinionul sa ii sara caprioara direct in fata. Am deschis acest topic mai mult pt a afla daca printre noi este cineva care a trecut printr-un astfel de incident (cu orice alt animal). La noi in Romania, cel mai probabil este sa lovesti caini, pentru ca ii intalnim pe toate drumurile.

Asadar, cine a trecut prin asa ceva, il rog sa ne spuna cum a scapat, daca a avut noroc, sau ghinion, si cum a procedat in momentul impactului.

 

Multa bafta va doresc si asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 81
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Sunt mai multi care au trecut prin asa ceva (si cei la care ma refer- doar in romania)- altii au si murit (de la intalniri cu vaci). Altii au cazut nasol din cauza cainilor fara stapan (traiasca labagii de la asociatiile de labagii in patru labe protectori ai animalelor). Stiu personal fo 3 cazuri din care unu e aici pe forum (dar e pe undeva pe la fund probabil).

Editat de Lt. Navarro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

un caine pe la 210 la ora. nu am patit nimic, nici motorul. cainele mai traia, m-am intos, avea coloana rupta, se tara doar cu labele din fatza. i-am bagat cutitul din dotare in cap. a murit pe loc. o pisica pe la 170. rupta in doua.

 

p.s. iubesc animalele la nebunie, am 13 pisici acasa si pana anul trecut un caine care a murit de batranete in pat cu mine. cainele era la iesirea de pe autostrada spre constanta (nu al meu).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a mai discutat deja despre clipul ăsta acum ceva vreme.

 

E posibil, dar eu am vazut in descrierea filmuletului ca accidentul s-a produs in 2009 in luna iunie, si m-am uitat pe forum dar n-am gasit vreun topic (poate nu am cautat eu bine) . Oricum, mai mult ma interesa sa aflu cati dintre noi au avut parte de vreun accident cu vreun animal, si am aflat inca din astea 2 pagini, ca sunt destui. Deci, la noi in tara, riscul de a lovi un caine este destul de mare. La noi se aduna cainii de prin orase, si ii abandoneaza pe sosea sau in parcari de langa sosele, la cativa km de oras Si cainii aia abandonati sfarsesc loviti de masini (am vazut cu ochii mei cand ii lasau pe marginea drumului ).

Editat de bogdan_gba
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un câine în oraș (50 km/h), mi-a crăpat un pic carena dar am rămas întregi, câinele s-a speriat și a făcut instant pe el (și pe carenă), dar apoi a luat-o la fugă pe toate 4 picioarele, părea a fi în regulă. L-am luat cam ca în primul film, din lateral dreapta când s-a repezit să sară la niște câini de pe cealaltă parte a străzii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta e deja braconaj cu motoru.......saraca caprioara nici nu a stiut ce-a lovit-o.....

Totusi ma amuza cum isi tot indesa plasticele culese de pe drum de el si de prietenii lui :banana:

Viteza era de 115kmph, deci a fost foarte norocos ca nu s-a pierdut(ca nici el nu a stiut ce a lovit) mai ales ca era putin inclinat, totusi viteza aia a ucis caprioara, si tind sa cred ca daca avea 80 numai o ranea, dar si el cadea; pt ca e cunoscut faptul ca intr-un contact de genul asta obiectul cu viteza mai mare iese cel mai putin sifonat :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din fericire nu am decat un iepure pe constiinta, la 100km/h, in Ungaria.

 

A iesit din stanga, din padure, dupa ce a trecut o masina, si a fugit drept peste sosea. Daca mentinea directia dreapta scapa, insa m-a vazut venind si a cotigit-o spre stanga, nimerind fix sub roti. Eu nu am cazut dar el nu a scapat :cheers:

Editat de Alexxus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am fost atât de norocos când e vorba de întâlnirea cu patrupedul.

În cu.rând se fac 2 ani de la eveniment, câinele a scăpat fără să-l ating, dar eu m-am ales cu clavicula dreaptă ruptă cam urât. Cauza... el bezmetic a traversat Iuliu Maniu și eu bizon fiind am înghețat frânele și am făcut plici.

Sper asta să fie ultima mea întâlnire cu ele. :cheers:

Editat de Alter Ego
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un caine pe la 210 la ora. nu am patit nimic, nici motorul. cainele mai traia, m-am intos, avea coloana rupta, se tara doar cu labele din fatza. i-am bagat cutitul din dotare in cap. a murit pe loc. o pisica pe la 170. rupta in doua.

 

A, tu erai cel de care se temea Chuck Norris? :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un caine, un iepure, gaini, tantarii de pe viziera. :banana:

Legat de tantarii de pe viziera pot sa spun ca am avut ghinionul sa trec odata prin 2-3 roiuri undeva aproape de Veliko Tarnavo la intoarcere. De fapt cred ca au fost efemeride, nu tantari. Efectul e ca in circa 100 de metri am ajuns sa nu mai vad aproape nimic (decat o zeama verde pe toata viziera) si am tras pe dreapta pentru ca era un semn cu "Voda" (apa). Dar ghinion, acolo era de fapt un restaurant desfiintat si nici urma de apa, nu aveam la mine (si nici cel cu care am mers la acel drum) nici servetele de sters viziera, nici apa, asa ca mi-am spalat viziera cu Coca Cola. Mai incolo pe serpentine s-a cam lasat seara si vedeam numai scanteiute pe viziera de la zaharul cristalizat pe care l-am spalat in final la o benzinarie din vama Giurgiu... Asa ca nu radeti, si insectele pot fi o problema daca se storcesc cu zecile pe viziera aia :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum zice tovarasu pmoldovan am patit io instant de la o namila de carabush pe A2. eram pe depasire de 2 tiruri si nu prea aveam loc de dansat. ma jur ca l-am vazut de la vre-o 2 secunde inainte de impact. a lovit lentila stanga a ochelarilor de cross de a fisurat-o putin. fix ca o ranga in ochi. da partea mai fun abia acum incepe, ca io eram in dreptul tirului nr. 2 la vre-o 160. da de vazut mai vedeam cam 3 cm cu extremitatea dreapta a ochelarilor, ca explodase verdeatza din zburatoare.

 

nu zic cum am terminat depasirea, tras pe banda de urgenta si oprit. cre ca am mai inventat cateva specii si subspecii de injuraturi. cand am scos casca jurai ca se facuse rau cuiva din masina din fatza si a spus sa nu murdareasca in interior.

 

dupa faza aia am concluzionat ca astia care merg cu open-face la drum lung sunt inconstienti cel putin. oricat as avea imaginatia de bogata, nu pot sa imi imaginez un cioparist ranjind contemplativ la apusul din zare, in fuga bidiviului de metal, ... luand in dintzi atare antreu, fel principal si desert.

Editat de scabron
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...