Sari la conținut

Grupul detinatorilor de Yamaha YZF-R125


Postări Recomandate

Posibil arcul de revenire sau cablurile neunse. Am patit asta cu R125, doar ca la ambreiaj, revenea foarte greu, am uns cablul si nu am mai avut probleme. Du-te la service.

 

 

Si la mine facea intr-un timp asa... Mie unul imi placea puteam sa mai iau mana de pe acceleratie cand oboseam. Acuma a inceput sa revina singur incet incet. Inainte cum o lasam asa ramanea ceva timp!

Multumesc pentru raspunsuri, se pare ca din cablu era problema, cu putin ulei s-a rezolvat, totul e ca nou acum.

Si da, era tare ca puteai sa iei mana de acceleratie, un fel de pilot automat. :)) Dar a inceput si la mine sa revina incet inainte sa il ung.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Salut, de saptamana viitoare ma pot declara si eu detinator al unui Yzf R125. Am o intrebare pentru voi, nu stiu daca a mai fost adresata pana acum insa eu nu am gasit raspuns aici pe topic. As vrea sa cumpar un stand pentru roata de spate ca sa pot umbla la lant ( intretinere ) pe viitor, dar nu stiu care s-ar potrivi dintre cel cu padele si cel cu furci. Am inteles ca la cel cu padele apar probleme din cauza tobei stock care interfereaza cu standul, iar la cel cu furci trebuie montate niste surubele sau bobbins ( in engleza ) pe bratele din spate ( m-am uitat pe niste poze si am vazut ca r125 are deja un loc facut pentru ele care trebuie doar gaurit, insa nu as vrea sa ma complic cu asta).

Are cineva vreo experienta cu vreunul dintre cele doua standere? Daca iau un paddock stand va fi in regula? Am gasit aici: http://www.motoemotion.ro/standere-moto/stander-spate-cu-padele-bike-lift.html .

Cheers.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

ceva piese de R125 am coada fara stop si plasticul din mijloc , janta spate bascula amortizor instalatie electrica piese din motor , carena laterala stg burta mare pe stg juguri si cam atat 0731.537.116


» Post actualizat in 09 Oct 2016 18:56

Nu am codita mica de impreunare de la saua de pasager !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • 9 months later...

Salutare tuturor,

 

Nu cred ca la vara cand fac 18 ani voi putea achizitiona o alta mobra + scoala pt A2 asa ca ma gandeam sa imi cumpar un kit de 180/200cc pentru yzf. Credeti ca performanetele vor creste cu mult sau doar o sa ii creasca consumul :))

Acesta este kit-ul pe care ma taie capu' sa il cumpar : http://sxparts.com/shop/yzf-r125-r15-fz15-bbk/yamaha-yzf-r125-wr125-r15-big-bore-kit-200cc/

 

O iarna usoara va doresc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...
  • 1 month later...

Pls help?

Dupa ce m-am dat cu motocicleta cam 300km.. am inceput sa aud un fel de bataie la motor.. adica nu era gen foarte foarte grav la cum se auzea, dar am dus-o totusi la un service.

Acuma... Tipu de la service dupa ce mi-o tinut motocicleta vreo 2 saptamani degeaba, mi-o zis ca are urmatoarele probleme: kit lant, intinzator lant, supape si ceva la distributie (mi-a spus ceva de sarit de la punct)... i-am zis ca sa o repare atunci.. plm... faza ii ca deja ii de inca 1 saptamana la el... acuma tot termina motoru de reparat de vreo 3-4 zile... si ma tot amana de pe o zi pe alta...si nu vrea sa-mi spuna cam cat ar costa toate piesele alea.. (il intrebam din moment ce stiu ca le are.. stie si cat o costat piesele si sa am habar cam cati bani sa imi pregatesc sa platesc)

Imi puteti oferi niste sfat-uri sau daca cunoasteti preturi la unele dintre piese sa imi spuneti si mie (am cautat si pe internet, dar am gasit preturi si preturi)

 

Multumesc mult.

Editat de T@yGuuN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Salutare!

Am si eu o problema cu yzf-ul meu.

M-am urcat pe ea, am pus contactul si cand sa ii dau starter-ul....shut down direct, nici bord nici nimic. Parca nici baterie nu mai avea. Nu am fost atunci atent sa ascult daca se aude pompa de benzina cand am pus contactul. Am mai invartit-o pe acolo si si-a revenit curentul, se aprindea bordul dar cand actionam starter-ul murea tot. Am pornit-o la impins si relanti-ul nu prea statea. Am vrut sa plec, a-ntaia a urcat pana pe la 5-6k ture, apoi a scazut si a murit. A aparut check engine si palpaia. Am mai lasat-o vreo 2-3 ore si apoi cand sa o pornesc, surpriza, parca nu s-ar fi intamplat nimic. A pornt la sfert, relanti-ul statea cum fix si urca in ture fara probleme. Am descifrat codul transmis de martorul check engine si conform manualului ar fi pompa de benzina. Dupa ce am aflat asta am stat sa ascult de fiecare data cand ii pun contactul si uneori se aude, alteori nu se aude. Ma gandesc mai degraba ca ar fi un contact imperfect decat pompa. A mai patit cineva?

Editat de LSC05
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Baietii, am cumparat acm cateva zile mai exact pe data de 20 , un yzf 125 din 2012 la pretul de 2000euro , toba sport *STORM* , motorul nu are nicio problema la motor , de picat nu pare sa fie picat este intact , are 7600km la bord *Se observa pe motor asta* , carena fata pe partea dreapta are mici zgarieturi dar care nu da urme de accident. Credeti ca s-a meritat ?

Editat de Vasir
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...