Sari la conținut

ACCIDENT MORTAL BUCURESTI


monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

Genial, deci soseaua era plina de transee, se da vina pe viteza si ca rezolvare, fiind vorba de "viteza", se cumpara cateva sute de radare in loc sa astupe gaurile. :drink:

 

 

Nu chiar, 15-20% din impacturi sunt in mandibula (aviz celor cu castroane nazi).

 

http://obairlann.net/reaper/motorcycle/beginner/helmets.html

 

N-au nicio treaba radarele cu gropile. Hai sa nu amestecam borcanele!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 941
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Foarte trist, subscriu la cele spuse de zaelu referitor la jurnalistii de cacao din Ro. Montajul video, de asemenea este gresit, textul este gresit. Cand se fac campanii anti-accidente, rar sau deloc nu sunt promovate pe tv sau in presa scrisa, dar cand au loc accidente in care sunt implicati motociclisti, repede gasesc si explicatiile de rigoare. Publicul este dezinformat si va ramane pe viitor cu franturi din materialul jurnalistic, cuvinte simple, dar pline de esenta : motociclist, viteza,inconstienta, teribilism, zgomot ,etc. Coroborate, cuvintele astea atrag antipatii pe termen lung. Pentru ei inseamna o stire, pentru noi inseamna mai mult. Ma deranjeaza, anchetele lor personale, pline de cuvinte alese, care socheaza ( grav , accident, viteza, excesiv, morti, inconstienta). Bine a punctat zaelu. Jurnalistii se substituie organelor de cercetare, se antepronunta si se pricep la toate. Unii au ani intregi de studiu, ani de experienta ( politie, medicina legala) si nu pot stabili pe loc cauza ( chiar daca subiectiv o pot face, dar nu se pronunta oficial), in timp ce cititorii de prompter si batatorii de text o pot face. Daca intrebi pe cineva care a vazut stirea o sa spuna : viteza, teribilismul. Omul este prost informat de media. Ipoteze pot fi multe ( circulau regulamentar, max 60 km/h >si nu ca in material 200+km/h<, au evitat un pieton iresponsabil, un caine maidanez , au acrosat bordura si au fost proiectati in stalp). Aici intervine Nighwolf, specialist in evenimente rutiere grave, cel mai avizat sa aiba un punct de vedere, corect si obiectiv.

Editat de blam
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pare a fi portiunea de chei dintre podul Mihai Bravul si Podul de la tirgul Vitan... daca am inteles eu corect din imagini. :drink:

Mda, acum imi dau seama cam pe unde... :wink: nici o sansa de camera de supraveghere...

Primul weekend cald si deja incepem cu regrete... :D Imi vine sa ii injur pe toti: primarii, reporteri, dar nu ar mai avea nici un rost... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e legata corect si este marimea potrivita, nu vad cum ar putea sari fara sa se rupa ceva din ea (prinderi). Daca e legata slab si nu are un sistem gen Anti-Roll-Off (Marushin's "M.A.R.O.", SCHUBERTH A.R.O.S) sau casca e prea mare (pasagera cu fostul XL al pilotului), sunt sanse sa iasa in functie de dinamica impactului.

 

 

 

De fapt vizierele sar destul de usor, mai ales la castile ieftine. Stiu casti cu viziere sarite dupa ce au fost scapate din mana (~ 1 metru de sol).

 

 

 

In functie de modificari. Daca dai gauri cu bormasina in ea sa-i pui creasta probabil la primul impact usor se desface in doua (deci siguranta afectata 100%), daca o vopsesti cu o substanta care ataca plasticul e posibil sa ti se faca tandari casca la viteze mult mai mici decat cele garantate, daca pui un abtipild pe ea, probabil coeficientul de siguranta e afectat foarte putin (asta daca abtipildul nu are el un adeziv ce ataca plasticul / fibra castii).

 

 

Accidentul asta e extrem de ciudat:

1) nu e motor de viteza;

2) nu par fitzobikeri cu liniute in cap;

3) nu aveau ce cauta langa bordura;

4) ei se zdrobesc de stalp iar motorul nu? Impactul cu asfaltul nu trebuia sa fie o problema, aveau casti de protectie. Stalpul i-a ucis.

5) canalul ala din imagini nu le putea afecta traiectoria nici la 200Km/h pe un TDM. Da, nu e placut sa iei unul, dar nu ii arunca pe amandoi in stalp.

 

Cred ca lipseste ceva din toata imaginea, ori un caine desi nu prea sunt in zona aia ca nu au ce manca acolo, ori o masina fugita de la locul accidentului, ori un obstacol "rezolvat" rapid pana la venirea camerelor video (nu-s putine cazurile de semne de circulatie mutate imediat dupa accident de "prieteni"). Sau, ceva ce probabil nu va fi confirmat niciodata de forumisti, pilotul era baut de la petrecerea la care tocmai fusese.

 

Revin la primul punct: modificari aduse IN INTERIORUL castii.

 

La enumeratia ta:

1) corect

2) nu stiu

3) subscriu. Imi este IMPOSIBIL sa cred ca mergeau langa bordura. Acolo au ajuns alfel!

4)a lovit si motorul stalpul dar este totalmente neimportant cu privire la accident.

 

Alt auto nu a existat. Crede-ma pe cuvant. Obstacol? Nu avea ce! Ultima varianta pronuntata de tine? Nu pot comenta acest aspect chiar daca as vrea :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tot anul trecut treceam zilnic pe drumul ala,devening portiunea mea preferata de drum din bucuresti....nu poti merge incet pe bucataia aia eu sarind frecvent de 200 dar totusi era si eu sa mor din cauza unui cocalar intr-o dacie nike care s-a simtit ofensat ca intentionam sa il depasesc asa ca m-a strans langa bordura intr-un canaliesit in relief.Am reusit sa iau canalul intr-un loc unde nu era mai inalt de 10 cm,motorul s-a ridicat cu roata din fatza de la sol iar dupa am intr-at in voblaj....am acelerat si am scapat doar cu o geanta stramba pe fatza....asa ca sunt multi factori pe care nu ii stim....

ei sunt acum pe soselele fara gropi,canale si conservari cocalari din ceruri.....ne vedem toti launmomentdat....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sau casca e prea mare (pasagera cu fostul XL al pilotului), sunt sanse sa iasa in functie de dinamica impactului.

 

- nu stiu daca Madalina la momentul producerii evenimentului a folosit casca ei, pentru ca acum cateva zile cauta prin cunostinte o casca mai mare (un XL)

..........."Avram Dana-Madalina (3/18/2010 9:30:47 AM): care ai sa-mi imprumuti o casca XL pt o luna maxim? nu-mi incap pletele in XS-urile mele"

 

 

poate si din cauza asta nu mai avea casca pe cap dupa producerea evenimentului, ..................oricum foarte ciudat accidentul, ridica multe semne de intrebare asupra producerii lui si sper ca investigatia o sa aduca la lumina ceea ce s-a intamplat cu adevarat acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Revin la primul punct: modificari aduse IN INTERIORUL castii.

 

 

stratul exterior preia din socul intial si protejeaza mai mult la abraziune (cand ajungi taras). stratul interior e gandit sa absoarba energia astfel incat creierul sa nu se faca praf inauntrul calotei craniene. modificari insemnand ce? lipsa buretilor sau scobirea spumei poliuretanice? daca e vorba doar de o gaurica sau ceva asemanator nu are cum sa afecteze - in casca mea sunt tot felul de gauri facute din fabrica pentru aerisire

 

poate ca doar canalul singur nu putea sa dezechilibreze motocicleta dar combinatia bordura+canal e destul de plauzibil

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am trezit de dimineata si am aflat cumplita veste , am crezut ca este o gluma , doar o vazusem aseara , era acolo langa noi , toata imbracata in alb . Nu imi vine sa cred ... o fata superba ... - e putin spus ( din toate punctele de vedere) !! Voi pastra mereu in minte imaginea ei de aseara, pur si simplu imi placea . In cursul zilei de ieri chiar ma gandeam daca va veni la petrecere.

 

Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi ! R.I.P :drink: :wink: :D :D :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi se pare suspect accidentul asta.....adica de ce ar merge cineva cu viteza, asa de aproape de marginea drumului ??

Probabil ca au evitat ceva si au nimerit in acel canal, dar ce? un caine, un betiv la volan....??

 

da e suspect...ce ce ar fi luat canalul? de ce mergea atat de aproape de bordura cand avea ditamai strada libera? mi-a comunicat un prieten care a avut drum azi noapte pe acole si care a ajuns dupa ce s-a petrecut accidentul..mi-a spus ca mai era o duba urcata pe o platforma si politisti nu l-au lasat sa se uite mai atent. Abia dupa ce platforma a plecat cu duba a utut sa se uite la motor si la victime. E f suspect...daca ne-au bagat canalul ala in fata nu inseamna neaparat ca au dat in el...e doar o ipoteza.... Toata povestea se tese in jurul acelui canal despre care stim ca E POSIBIL sa fi trecut motocicleta peste el...e foooarte suspect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma gandesc cu groaza ca abia incepuse sezonul. oare cati dintre noi il termina ?

r.i.p tinerilor ucisi de nesimtirea, neglijenta si nepasarea autoritatilor. :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceva lipseste in aceasta ecuatie ...........Drum bun fratele meu....

post-5473-1269180649_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt cine a cunoscut-o pe Mada si vrea sa o conduca pe ultimul drum,maine va fi adusa la capela parohia Sfintii Arhangheli Huedin , Bd Constantin Brancoveanu,nr 118A, iar inmormantarea va avea loc marti (nu stim inca ora ) ,la cimitirul Eternitatea,Bdul Metalurgiei,nr65-67,sector 4.

 

Familia ar aprecia daca am putea sa o conducem pe ultimul drum cat mai multi .

Editat de alexutzza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...