Sari la conținut

ACCIDENT MORTAL BUCURESTI


monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

Familia ar aprecia daca am putea sa o conducem pe ultimul drum cat mai multi .

eu sunt la chisinau, dar dupa inca o veste neplacuta primita in seara asta, probabil o sa ajung de urgenta in bucuresti, "probleme" la fel de grave

 

am cunoscut-o pe Mada, o singura data. Jumatate de zi am fost socat...inca imi zic ca nu e adevarat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 941
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Qaz-ule azi am stat toata ziua cu haita ta de lupi, acolo unde esti stai drept si mandru pentru sigla de pe spate si pentru lupul din suflet. Dacilor - RESPECT pentru ceea ce faceti discret, cu decenta si tacere.

Editat de spectru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-mi vine sa cred!!!

Acum exact o luna am vorbit pe messenger cu Qaz... Nu pot sa cred...

Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi.

:drink: :wink: :D :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Odihneasca-se in pace.

 

Metal heart mi-a dat vestea telefonic, foarte afectat de veste.

 

Cand mi-a zis ca era un TDM inplicat in accident an inceput sa imi caut in memorie cine poate fi. apoi a rostit numele celor de la Dac motors. Pilotul era un DAC.

 

Singurul TDM-ist pe care il stiam era Woosh. Am cautat disperat in agenta telefonului sa vad daca am numarul lui vroiam sa ma asigur ca e o greseala.

 

Dupa 10 minute ma suna Metal Heart sa imi zica ca e motorul lui dar nu el il conducea.

 

 

Legat de TDM, pentru ca sunt posesorul unuia de 2 ani si am mers cu el in toate conditiile. Credetima pe cuvant ca la viteze mari intra foarte usor in voblaj daca dai peste o portiune de drum plina de santuri longitudinale, si mai ales daca suspensiile sunt setate sportiv, adica foarte dure.

 

Am patit-o acum pe autostrada. Sunt portiuni unde pe banda intai asfaltul e racait ca si cum ar fi trecut cu o grebla cineva pe el. in momentul in care am nimerit cu rotile pe portiunea respectiva ghidonu a inceput sa imi joace stanga dreapta si cu greu am reustit sa ies inapoi in banda 2.

 

nu stiu in ce conditii s-a petrecut accidentul dar daca Qaz nu era obisnuit cu TDM-ul e posibil sa fi fost luat prin surprindere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E stupid sa mori asa. Mada inciuda problemelor reusea sa vada lucrurile optimist. Chiar vorbeam iarna trecuta sa facem revelionul impreuna, din pacate nu am mai reusit sa gasim o solutie si iata ca acum este prea tarziu.

Te pup si sper ca ai ajuns intr-o lume mai buna.

 

Condoleante familiilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P pentru amandoi.

 

Pe Madalina nu am cunoscut-o...dar stiu ca Qaz a fost un om deosebit, altruist, un om bun, responsabil, un bun profesionist, si-a oferit serviciile voluntar pentru motociclisti (in afara de DAC) si scria superb.

 

Nu-mi vine sa cred...

 

Stiu ca-i placea "Live by it"...sa-l tinem minte asa. :drink:

 

Condoleante familiilor si Dacilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citeam mereu cu placere blogul lui Qaz... Acum, in zadar voi mai tine la bookmarks linkul.... http://blog.aegri-somnia.info/

Citez un pasaj pentru care l-am "certat" dupa ce i-am citit postul respectiv de pe blog... "?EÂşti nebun?, mi s-a spus la întoarcere. ?Vrei să mori?? Răspunsul a fost un zâmbet. Scurt Âşi trist. ÂŞi un ?dar crezi că-mi mai pasă?? Âşoptit printre dinți." ...

Editat de pantera
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:drink: Dumnezeu sa-i ierte! Pacat, mare pacat...

 

Exista pe portiunea aia de drum o patrundere a bordurii in banda 2 ... Daca nu ai mai trecut prin zona, este greu de vazut din timp mai ales noaptea.

 

De ani de zile exista acolo si nimeni nu a luat nici o masura... Rusine mass-mediei si televiziunilor care in afara de a denigra si improsca cu noroi aceasta comunitate aparte a motociclistilor, isi aduc din plin contributia la ascunderea si deturnarea adevaratelor cauze ale acestui macel de pe strazile patriei. Sunt curios cine este administratorul portiunii de drum blestemate si daca in urma crimei pentru care este responsabil, plateste.

 

Cati mai trebuie sa moara din: nepasare, spaga, minciuna, fanfaronada, mass-media, coruptie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aflu socat de la stiri... Pun mana pe telefon si sun pe cel mai apropiat dintre Daci mie. E adevarat ,din pacate ! Sunt alaturi de prietenii mei DAC MOTORS in aceasta incercare extrem de grea si condoleante familiilor si prietenilor tinerilor. RESPECT ! Mendoza

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP both :drink:

 

Pe Mada am cunoscuto bine si imi pare foarte rau de ce s-a intamplat. Era o fata foarte sufletista si el se pare ca la fel.

 

Dar ce m-a facut sa postez e altceva. Stiu ca e un moment dificil, dar acum o sa cititi multi mesajul meu, care cred ca e util. Mi se pare ca lumea e subiectiva cand da vina exclusiv pe sosea/primarie/etc.

 

Daca conduci motorul altcuiva, noaptea, strada prost iluminata, drum necunoscut (poate) ai shanse mult mai mari sa faci un accident.

 

Tinand cont ca erau 2, conducatorul trebuia sa aiba un motiv in plus (pe langa cele de mai sus) sa conduca mai prudent. Sincer consider conducatorul motorului vinovat pentru ce s-a petrecut, indiferent care dintre ei a fost. NU ai voie sa risti viata pasagerului!

 

Primaria are marea vina ca drumurile sunt foarte proaste. Alcoolul are marea vina ca produce ciroza, fumatul cancer la plamani etc. Dar cand cineva trece in nefiinta dupa un cancer nimeni nu da vina pe companiile producatoare de alcool si tigari. Au si ele o vina... dar principalul vinovat e intotdeauna OMUL. Deoarece in ziua de azi avem de ALES. Putem alege un stil de viata vegetarian, putem alege sa conducem mai incet..etc. Toate acestea scad sansele sa disparem prematur.

 

Sper sa nu va simtiti atacati de postul meu. Sincer regret din suflet disparitia celor 2, greu ma abtin sa nu plang. Dar obiectiv fiind nu pot sa nu spun ca vina ii apartine in mare parte celui ce a condus.

 

Si sper ca toti sa va analizati sincer riscurile la care va expuneti (daca riscati uneori) zilnic. Ai vizibilitate, e zi, stii drumul, stii motorul, esti singur, da-i blana frate. Dar pentru fiecare minus scade viteza cu 10 km/h. Nu o faci, te expui 'cancerului'. Poate azi scapi..poate scapi maine..dar vine ziua cand platesti neglijenta.

 

Asfalt uscat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...