Sari la conținut

Facerea de bine...


Vizitator _Raul_
 Share

Postări Recomandate

Vizitator _Raul_

* Topic de ponturi.

* Exclusa, va rog, publicitatea de sine.

* Preferabil chestiuni care intereseaza pe cat mai multi

* Preferabil chestiuni care sunt cu adevarat exceptii. Nu genul: in locul X produsul... este mai ieftin cu 1 leu (la un pret total de 100 ron).

* Preferabil chestiuni verificate/certe. Daca scriu ca produsul X este cel mai ieftin acolo, atunci asa sa fie. Nu in alte 2 locuri sa fie mult mai ieftin.

* Puteti da si ponturi de genul "Nu luati X produs", "Nu mergeti la Y mester" dar daca va decideti sa faceti asta, argumentati-le foarte serios

 

 

Incep eu:

 

* Daca va trebuie ulei ieftin, in cantitati mari, pentru diverse minuni prin garaj (mie imi trebuia astazi sa pun la pastrat 3 lanturi de motocicleta in el, unii il mai folosesc si la uns lanturi, filtre, etc) uitati un pont:

- Pe Calea Torontalului, la iesire din oras (dupa statia Petrom), cu 15 m inainte de statia Lukoil (situata pe dreapta) o sa vedeti o butelie mare si un punct de vanzare GPL. In spatele acestora este o cladire, depozit en-gros de uleiuri auto. Au niste cuve imense, aproximativ 10-15 sortimente, au ei bidoane acolo (1 ron bidonul de 3 litri si 1.5 ron bidonul de 5 litri). Pentru ulei de motor M30 am platit 4,5 ron/litrul. Cel mai ieftin ulei il gasisem pana acum la Ciclop. Fusese 7 ron/litrul.

Link - http://www.norc.ro/pano/KJFAhdLt/

Poza:

post-3763-1269731638_thumb.jpg

 

* Daca aveti roti cu spite eu stiu 3 spiteri :

- Pe strada Mihail Kogalniceanu, din intersectia de la Piata Badea Cartan spre Gara de Est, pe partea stanga. Testat, bun.

Link - http://www.norc.ro/pano/2isaLPeo/

Poza - post-3763-1269728805_thumb.jpg

 

- Pe strada Cozia, in capatul opus statiei OMV.

Link - http://www.norc.ro/pano/0VG6uEEH/

Poza - post-3763-1269731593_thumb.jpg

 

- GroĂvater. Exista un user cunoscut in TM care va poate sa dati de el. Il las pe el sa scrie, ca sa nu se supere daca o fac eu.

 

 

* Cei care aveti scule de sablat - gasiti nisip cuartos la Faget. Fabrica de sticla de acolo a fost preluata de Cristesti, ii zice BegaMin acum. Preturile nu le mai stiu nici eu f. bine (am vb. la tel. cu ei acum aproximativ 6 luni) dar sunt f. ieftine. Nu va duceti insa la cumparat 10 kg de nisip, etc. Oamenii servesc si amatori ca noi, dar preferabil este sa cumparati macar 1-2 saci. Dati un search dupa ei pe Google si va indruma la telefon cum sa ajungeti la ei. Daca imi amintesc bine, sunt la intrarea in Faget dinspre Timisoara.

 

* Tip 1 - Carenele lipite cu letconul sunt o tiganie. Testat.

Tip 2 - Singurul de care stiu eu in Timisoara ca are aparat de sudat plastic si de care am auzit doar zvonuri de bine (mai multe) este Roby de la Motul TM. Luati pontul de mai sus ca unul probabil nu 100 % garantat, fiindca nu am apelat la serviciile lui.

 

* Diverse scule si accesorii de hobbist (surubelnite, bomfaiere, dalti, cutii depozitare), ieftine, gasiti pe la Auchan. Unele ciudat de ieftine. Nu m-am bagat la electrice - nu prea mi-au inspirat deloc incredere.

Nu ma injurati daca gasiti stocuri epuizate. Am mai trimis pe cineva, nu a mai gasit si stiti ce s-a intamplat. Aduc marfa noua la 3-4 zile.

 

* La Metro si Selgros gasiti manusi ieftine pentru vopsit. Din acelea putin mai largi, transparente si rezistente la diluant. Recomand sa le strangeti pe mana, la capat, cu un elastic de bucatarie. Mie mi-a picat fisa sa le caut dupa 3 zile de vopsit si varuit si curatat mainile cu diluant :cheers:.

50 buc la 4.5 ron la metro si 100 buc la 8 ron la Selgros

 

* Cautand o vopsea lavabila ieftina pentru garaj am luat-o pe cea mai ieftina de la InterHome - AdePlast. V-o recomand si voua fiindca, comparativ cu alte experiente dubioase avute de mine, m-a incantat f. tare modul in care a acoperit. Am mai pus eu, preventiv, la inceput ceva aracet + putina apa in ea, dar am fost f. multumit de rezultat. Plus ca mi-a mai si ramas ceva. Cititi-i prospectul - este pentru suprafete din astea mai brute, etc...

post-3763-1269731022_thumb.jpg

 

* Daca aveti de depozitat diverse lucruri prin casa sau garaj, daca va mutati sau daca ati intrat in vreun biznis online si pentru toate astea aveti nevoie de ladite de plastic (din acelea de fructe) si/sau cutii de carton de toate dimensiunile inchipuibile, mergeti in spatele benzinariei Rompetrol de la Kappa/Terra/Euro. Este un loc unde comerciantii arunca ambalajele mai sus mentionate. Salutati frumos paznicul si va luati ce va trebuie de acolo. Nu va costa nimic. Se bucura ca ii scapati de resturi si ca trebuie sa cheme mai rar camioanele pt. debarasat. Evitati zilele ploioase sau orele de dupa. Sunt ude toate, chiar si cele de dedesubt.

Mesaj completat

post-3763-1269732222_thumb.jpg

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

nice!

 

 

daca doriti sa renuntati la serviciile Romtelecom,nu mai mergeti la sediul lor din centru,in spate la cinema Studio.Sunati la 1930 si acolo rezolvati tot.

 

off:sunt curios la faza cu mesterul Y,daca va veni cineva cu pareri..........au mai fost incercari in trecut.esuate.

Editat de 6speed
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tip 2 - Singurul de care stiu eu in Timisoara ca are aparat de sudat plastic si de care am auzit doar zvonuri de bine (mai multe) este Roby de la Motul TM. Luati pontul de mai sus ca unul probabil nu 100 % garantat, fiindca nu am apelat la serviciile lui.

 

Noi avem aparat de sudat plastic si baghete din toate tipurile de plastic pentru umplerea zonelor lipite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_
Noi avem aparat de sudat plastic si baghete din toate tipurile de plastic pentru umplerea zonelor lipite.

Super! Nu stiam (sorry, my mistake...!).

 

@vandrash: Multumesc frumos! Cred ca stiu cine esti :) !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Revenim atunci:

 

Lipesc carene :

Cu letconul:

* Marcel

 

Cu aparat de sudat plastic:

* Roby Motul

* Baietii de la Nomad

 

Cred ca mai bine ar fi sa ii lasam pe clienti sa judece.

 

 

Continuind:

Ma benoclam azi-dimineata la saua noii mele prietene si mi-am adus aminte de Darian.

Da, omul cu seile din Bucuresti:

Cititi si judecati si voi:

/index.php?...=291524&hl=

Am vazut acum cateva zile o sa la un Bmw F650 si era f. faina.

Pe om il costase 100 ron acum 1 an si ceva. Pretul inclusese burete in plus, vinilinul mesterului + manopera. Un super pret daca ma intrebati pe mine. Poate o mai fi crescut acum.

Eu o sa ii trimit 2 sei - una pentru retapitat si alta si modificat. Si asta si pentru ca vinilinul gasit de mine prin TM pus pe sa anul trecut nu a rezistat deloc.

Considerati si asta un pont - vinilinul de la magazinul de desfacere al Guban (zona Complex, dupa Rompetrol, pe dreapta) nu prea e cine stie ce. Cel putin pentru seile de enduro-turisme, pe care le tot freci.

 

 

O alta firma care mai face sei am intalnit si la salonul moto de la Budapesta.

Se numesc TOMMOT.

Ii gasiti aici: - http://www.tommot.hu/

Ce am vazut expus la standul lor era mega-super profi dar si preturile erau pe masura.

Undeva in jur de 10 milioane o sa modificata serios si retapitata. Asta daca am calculat bine o estimare de 60-70.000 de forinti.

Trebuie sa mergeti cu motocicleta la ei, fac oamenii masuratorile, lasati saua acolo si reveniti dupa aprox. 3 saptamani. Mie asta mi-au spus cand am intrebat de conditii.

Daca vreti o motocicleta deosebita, ei sunt "the ones" - vinilin cu o consistenta mai degraba spre plastic cu model in relief, folie de gel, tot tacamul...

Uitati-va la pozele de pe site.

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu era reclama,era doar o "parere bine argumentata" la parerea personala a lui Raul Popescu.Asa se cere in topic,orice punct de vedere trebuie bine argumentat,iar eu nu sunt de parere ca lipitul cu letcon este tiganie.Verificat si testat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_
Nu era reclama,era doar o "parere bine argumentata" la parerea personala a lui Raul Popescu.Asa se cere in topic,orice punct de vedere trebuie bine argumentat,iar eu nu sunt de parere ca lipitul cu letcon este tiganie.Verificat si testat.

 

O sa merg si eu astazi sau maine la garaj sa fac niste poze. Ca sa pot argumenta si eu.

 

A, si apropos:

La Kawasaki-ul ce l-am avut inainte, niste lipituri la carene de s-a speriat vopsitorul (in sensul bun al cuvantului) mi-a facut acum cativa ani Eugen din Arad.

Un tip mai gras, barbos, roscovan. Ditamai muntele de om. Statea pe langa Spitalul Judetean din Arad. Cred ca aradenii va pot ajuta sa dati lejer de el. Daca chiar ati epuizat toate variantele locale, desi ma indoiesc ca va fi cazul.

Ieftin nu era, dar nu mi-am mai recunoscut carenele pe care i le dusesem in pungi. Partea buna e ca nu avea nici un exces de material. Nici la interior, nici la exterior. Se vedea doar o dunga pe acolo pe unde fusesera sparte/lipite.

Mesaj completat

 

 

Later edit:

Eugen era specializat in principal pe masini (bare, spoilere, etc) si imi aduc aminte ca inca de atunci (acum 5 ani) facea deja piese din carbon. Poate pe baietii cu sportive sau cei implicati in motosport/tuning v-o ajute cu ceva chestia asta.

 

 

 

TUTORIAL DESPRE CUMPARATURILE PE E-BAY.

 

Fiindca numai eu stiu cate injuraturi am tras si cate licitatii am pierdut.

 

1. Mergeti la banca si faceti-va card pentru cumparaturi de pe internet, din straintatate. Eu am ales ING si fiindca mi se pare ca au cele mai bune protocoale de securitate pe partea de internet banking. Cel putin asa era acum aproape 1 an. Nu mai stiu daca internet bankingul vine la pachet. Daca nu, activati-l. Administrarea contului - 50 de ron pe an. Am preferat ING si pentru ca imi platesc toate facturile de acasa cu Internet Bankingul (am observat ca toti vanzatorii de utilitati au cont ING. Inainte aveam Transilvania si nu toti aveau cont T. Poate s-or mai fi schimbat lucrurile).

Pentru comanda de card ING mergeti pe Take Ionescu si pentru ridicare peste drum de Posta Centrala. A durat cateva zile, parca (nu imi amintesc sigur, dar sa zic ca nu a trecut de 1 sapt.)

 

2. Odata facut cardul il alimentati cu vreo 20-30 de ron

 

3. Intrati pe PayPal si va faceti cont.

Nu stiu sa va detaliez f. bine, dar PP sunt o firma ce intermediaza platile. Cand platiti prin intermediul lor, treaba este in felul urmator - voi platiti prin PP, banii intra in contul lor, ei anunta vanzatorul ca ati livrat suma iar el va trimite produsul. Daca produsul este o teapa, PP va da banii inapoi. Asta stiu in mare. Nu am ajuns pana acum in situatii delicate. Daca am gresit, accept orice corectura.

Odata ce v-ati facut contul, PP il va verifica. Va vor lua niste bani din cont (nu mai stiu daca au fost 3 ron sau 3 USD;) si dupa 24 de ore ii pun inapoi. Dupa asta activeaza contul de utilizator.

 

4. Intrati si va faceti cont pe Ebay.

 

De aici incepe distractia:

 

* Cand cautati un produs (sa zicem un rezervor de Yamaha XT 600) trebuie sa il cautati pe fiecare site E-bay in parte. Franta, Germania, Anglia, etc. Eu nu am descoperit inca smecheria prin care sa il caut pe toate odata. Ne da cineva un pont :) ?

 

* Secretul unor licitatii socant de ieftine consta in a cauta licitatii cu defecte, ale unui vanzator nepriceput, care nu stie sa isi vanda marfa.

 

- Trebuie sa cautati produsul folosind tot felul de artificii. Cu cat mai generic criteriul de cautare cu atat mai bine. Exemplu - vanzatorul, in loc sa scrie la produs " Rezervor motocicleta YamahaXT600 Yamaha XT600 Yamaha XT 600" (adica nspe mii de detalii gasibile de orice algoritm de cautare) scrie doar " Rezervor XT". Daca voi dati un search dupa "Yamaha XT" sau "YamahaXT" sanse slabe sa il gasiti. Asa ca un cautator mai priceput il gaseste prin cine stie ce cotlon al Ebay-ului si nu intelegeti cum de a scos produsul respectiv la 20 de euro. El a dat un search doar dupa XT*.

Folositi mult semnul *. De exemplu XT* va gasi si XT600, XT tank, etc

 

- Ochiti produse a caror licitatie se termina, preferabil, in timpul saptamanii. Ideal si la ore bizare (3, 4 noaptea). Mai rare ele, dar denota si acestea vanzatori nepriceputi. In w-e tot muncitorul sta acasa cu berea in fata si vaneaza pe Ebay. Concurenta mai mare, cu alte cuvinte.

 

- Verificati formalitatile de expeditie ale produsului inainte de a licita. Marea majoritate a nemtilor trimit doar in Germania. Dati-le un mesaj politicos inainte, frumos redactat, spuneti-le ca sunteti din RO si ca vreti sa cumparati. Daca vb. frumos nu vor refuza trimiterea in RO.

Unii bifeaza din start faptul ca trimit in Uniunea Europeana si scriu acolo si pretul. Acest pret include, pe langa taxele postale si taxe de impachetare. Pentru stresul vanzatorului cu aprovizionare cu scoci, hartie de ambalaj, cutii de carton si impachetarea p-zisa. Sunt unii smecheri pe Ebay care vand ieftin si va vor taxa serios aici. Am avut parte la un individ si de 10 euro taxe de impachetare. Ma bucuram ca am castigat ieftin. Era prea tarziu sa dau inapoi. Mi-as fi luat review negativ. Numai eu nu citisem cheltuielile de impachetare. De-asta nu se aruncase lumea la licitat.

 

- Cu review-ul e mai simplu. Lumea tine serios la el. Inainte sa dati unul negativ asigurati-va ca recititi anuntul omului. Unii folosesc fraze f. generice, gen "Nu garantam functionarea, second-hand, prezinta mici defecte" care vor anula review-ul vostru negativ in cazul in care se ajunge la o mediere facuta de E-bay, pe criteriul "Ti-am spus, ti-am spus...". Ca sa evitati orice discutii intrebati-l intr-un mail tot-tot-tot ce va intereseaza.

 

- Cumparati numai de la vanzatori cu multe vanzari (ce repetitie aiurea) si cu review bun (miiinim 95%, preferabil peste 97%). Din experienta mea, magazinele online au fost cam bisnitari (piese jegoase, ambalate in graba, descrieri generice si nu prea fair-play, etc). Prefer persoanele.

 

- Trimiterea banilor - un capitol foarte important si aici am sa va dau un pont ce eu nu il stiam si l-am aflat dupa ce am pierdut multi bani.

Nemtii au toti conturi si nu ii costa mult transferul intre ele, indiferent de banci. Multi o sa va trimita contul imediat ce ati castigat licitatia.

Sunt cam refractari la PayPal si nu prea stiu de el, fiindca nu vand deseori in straintate. Chiar si daca stiu de el nu prea vor sa il foloseasca fiindca trebuie sa plateasca un mic comision atunci cand primesc bani prin ei. Un mitic de-al lor mi-a cerut sa ii dau si banii de PayPal pe langa pretul produsului si taxele postale (vorbim de o suma de maxim 1 Euro).

Un transfer bancar de la noi la ei va va rupe la buzunare. Costa in jur de 15 Euro si peste. Imens.

Eu am zis ca sunt destept trimitand bani, pe barba mea, prin Western Union. Costa in jur de 7 Euro transferul.

Am descoperit intr-un final un serviciu la Posta Romana de trimitere bani in strainatate care costa in jur de 1,5 - 2 Euro.

Putina lume stie de el. E-Money cred ca ii zice. Puteti trimite doar de la oficiul din centru. Primul ghiseu pe stanga. Banii ii va duce postasul neamtului la usa. Dureaza maxim 4-5 zile lucratoare.

Nu este asa rapid ca WU (instant) dar nu cred ca asta va afecteaza foarte mult.

De ce am zis pe barba mea, cand am scris de WU. Si la fel si cu transferul asta prin Posta:

Daca vanzatorul va inseala, Ebay nu raspunde de transferurile efectuate in afara site-ului lor. De obicei, cand castigi, platesti cu PayPal direct de pe Ebay. Transmiterea banilor pe alte canale absolva Ebay de responsabilitati.

 

Sa nu mai zic ca nemtii nu prea le au cu WU si la un moment dat nu mai primeam o piesa fiindca respectivul s-a suparat ca nu i-a adus WU banii acasa. Imi mai si deschisese dosar de neplata pe Ebay. Si da-i munca de convingere...

 

- LICITATIA PROPRIU-ZISA

Regulile de baza :

* "Cantariti" bine produsul si hotarati-va serios care este suma maxima pe care sunteti dispusi sa o dati. Exista intotdeauna tendinta de a te lacomi pe ultimele secunde. Si, bineinteles, exista intotdeauna acelasi produs de vanzare pe internet. Aproape ca este regula ca dupa ce te lacomesti si dai 30 o sa il mai gasesti in alta parte cu 10 pret fix, licitatie tip "plateste si ia-l".

* Se liciteaza doar in ultimele 10 secunde (preferabil ultimele 3)

* Deschideti 2 pagini cu acelasi produs. Exemplu - toba de mai jos

post-3763-1269782556_thumb.jpg

* O pagina o lasati exact asa. In ultimele minute incepe sa mearga live un cronometru invers cu cat timp mai este pana la expirarea licitatiei. In ea de asemenea se actualizeaza si pretul (in caz ca exista fie niste adormiti fie niste prieteni ai vanzatorului care liciteaza inainte de ultimele secunde). Deci - asta este pentru countdown timer si pentru pret.

 

* A doua pagina o folositi pentru licitat. Introduceti suma maxima pe care sunteti dispus sa o dati in caseta goala si apasati butonul "Place bid".

O sa va apara ceva de genul:

post-3763-1269782576_thumb.jpg

Jongland intre pagini (ca sa vedeti in prima ce mai zice timer-ul) cand mai sunt 3-4 secunde (la inceput faceti asta pe la 5 pana va "faceti mana") apasati butonul acela pe care scrie "Confirm Bid"

 

Din ce am priceput eu (accept corectari) E-Bay-ul functioneaza cam asa:

5 insi pun ochii pe toba de mai sus. Fiecare introduce suma pe care este dispus sa o dea. In momentul in care dau toti "Confirm", computerele Ebay analizeaza ofertele si il dau castigator pe individul cu cea mai buna oferta. Daca sunt 2 ofertanti, cu 15 si 20 de euro, al doilea va castiga licitatia cu 15,5 Euro. Asa functioneaza - Ebay da doar cu putin peste cea mai slaba oferta sub a ta. Putea fi si 19,7 Euro, etc

 

Alta treaba importanta.

Toba este acum 1 Euro.

Un individ (un necunoscator mic) descopera toba asta. Cu doua zile inainte de finalizare, introduce 15 euro suma maxima si da si Confirm.

Fiind singurul licitator deocamdata nu apare nici o modificare la pret.

Dupa o zi vine si necunoscatorul 2 care introduce 14 euro si da si el Confirm.

Ebay-ul are un sistem de licitare automata inclusa care liciteaza pentru ei. De fapt ii va contralicita pe cei doi si le va epuiza plafonul in cateva secunde. Cum functioneaza?

Sa zicem ca eu sunt N2. Scriu 14 si apas confirm. Instantaneu va aparea urmatorul desfasurator (aranjat de Ebay fiindca el stie ca N1 a confirmat 15 euro si el trebuie sa castige):

Raul - 1,5 Euro

N1 - 2 Euro

Raul - 2,5 Euro

N1 - 3 Euro

 

Sunt lasat sa am prima si nu ultima oferta fiindca este clar ca se va termina in favoarea lui N1 care a dat 15 Euro. Atata timp cat nu mi s-a terminat plafonul de 14 Euro o sa il tot contralicitez pe N1, avand de unde.

Distractia se termina in maxim 2 secunde. Ultimele linii vor fi :

.

.

Raul - 14 Euro

N1 - 14,5 Euro

 

 

De ce va explic toata polologhia asta.

Fiindca, sa zicem ca N3 este persoana cea mai interesata. Si in loc sa faca o contraoferta la 1 Euro in ultimele secunde trebuie sa o faca la 14.5. Sa vedeti cum e cand vorbim de produse scumpe, unde ajungi sa contralicitezi sute de euro in loc de zeci de euro.

Si, mai ales, fiindca riscati sa epuizati suma-plafon pe care o aveati in plan.

In ultimele secunde produsul va fi probabil pe la 25-30 de euro. Deci, sanse pentru voi - zero.

 

De obicei, cei care fac manevra asta sunt ori incepatori, ori prieteni ai vanzatorului, care ii ridica pretul.

A doua este o manevra la care vanzatorul apeleaza atunci cand vede ca nu are licitatori si risca sa vanda pe nimic.

Ar putea sa o evite punand un pret de pornire decent (au si ei vanatorii lor care nu se mai baga cand vad ca licitatia porneste de la 12 Euro - risc mare sa sara in aer pretul din cauza necunoscatorilor) sau punand o suma minima de vanzare ascunsa (adica, chiar daca ai castigat licitatia, dar nu ai dat minim 30 sa zicem, tot degeaba)

 

 

* Odata ce ati castigat, mai luati in calcul si 17 Euro taxe de transport Germania - Ro, 25 din Franta, etc. Uneori mai mici daca este coletul mai mic.

 

Deja imi vajaie capul. Cam asta este tot ce imi vine acum in minte.

 

Daca mai vreti vreun detaliu, intrebati si va lamuresc.

Editat de monsteristu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Continuind:

Ma benoclam azi-dimineata la saua noii mele prietene si mi-am adus aminte de Darian.

Da, omul cu seile din Bucuresti:

Cititi si judecati si voi:

/index.php?...=291524&hl=

Am vazut acum cateva zile o sa la un Bmw F650 si era f. faina.

Pe om il costase 100 ron acum 1 an si ceva. Pretul inclusese burete in plus, vinilinul mesterului + manopera. Un super pret daca ma intrebati pe mine. Poate o mai fi crescut acum.

Eu o sa ii trimit 2 sei - una pentru retapitat si alta si modificat. Si asta si pentru ca vinilinul gasit de mine prin TM pus pe sa anul trecut nu a rezistat deloc.

 

Pentru Darian, garantez si eu! pe langa faptul ca lucrarile lui sunt exceptionale este un tip cu un mare caracter. Si eu am apelat la el si de atunci am numai vorbe de lauda pentru el.

Cine vrea sa dea de el il gasiti aici:

Darian Gheorghe

Str. Victor Eftimiu nr. 5-7,et. 3,ap.17

sect 1,cod 010153

0722.56.44.09

 

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot legat de Darian bag si eu mana in foc pentru el. Il cunosc si am vazut pe viu mai multe lucrari de ale lui, nu am ce discuta, stie meserie.

Daca nu va este peste mana sa trimiteti saua la Bucuresti, Darian ii varianta buna si nesperat de ieftina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scule de calitate se gasesc la praktiker si se gaseste mai toata gama, cele scumpe nu chinese(cum intri imediat pe dreapta). eu am luat set imbus de 10buc la 6 ron(astea au fost ieftine,le-am folosit de 2 ori in asamblarea dezasamblare mobrei si nu dau semne de uzura )

la auchan se gasesc si din cele mai bune calitativ sau care isi fac treaba ca hobby bastler. nu se gaseste toata gama de scule!

scule si suruburi se gasesc la magazinul surubul, pe la modern!

si la ciclop se mai gasesc unele altele dar eu unul nu sunt ultumit de ce au comparativ cu ce am enumerat mai sus. am luat furtune de ulei si apa de la ciclop, dastea au din toate, ca de altfel si o ringuri si sigurante

pentru cei mai darnici recomand achizitonarea unui multitool(leatherman)!

si nu in ultimul rand recomand utilizarea forumului pentru documentare si in diverse cazuri chiar cererea de ajutor(eu unul as putea spune ca sunt dator vandut la cate sfaturi , scule si ajutor am primit)

pentru piese mai speciale eu unul am avut o relatie f buna cu danubius si dillo dilly. cele uzuale stiti banui pe unde sa le gasiti !

pentru rulmenti ,simeringuri garnituri exista rolling(de la PMR stiu, chiar l-am stresat cu niste pm-uri)

cu privire la mecanici si service-uri...am auzit una alta, am avut o experienta personala dar o incadrez la proasta comunicare din partea mea si a lor asa ca nu mai zic nimic decat ca ...apele nu se vor a fi tulburate. daca nu gasesc nume si recomandari serioase cred ca am sa ma duc la arad ca acolo se scrie fara retineri despre experientele cu mecanicii si service-urile

si dintre firmele de curierat recomand urgent curier, dpv al celui care primeste e super ok. azi e pus coletul si maine e la tine

ps: stima si respect initiatorului topicului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dintre firmele de curierat recomand urgent curier, dpv al celui care primeste e super ok. azi e pus coletul si maine e la tine

 

Eu am trimis intr-o vreme colete cu Urgent, dar sunt neseriosi. Nu sunt in stare sa spuna o ora cand vin sa ridice coletele si de multe ori uitau pur si simplu sa vina sa le ridice, trebuia sa merg eu la ei la depozit seara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Aha, acum mi-am adus aminte:

Daca va cere vreun cumparator sa ii trimiteti un colet pe care sa il poata deschide in prealabil, pentru a ii verifica continutul mergeti la Nemo Express.

Sunt inainte de a intra in Dumbravita, la Avicola in curte, acolo unde este si service-ul moto ThunderBikes.

Inainte, serviciul acesta era valabil la mai multe firme de curierat, dar mai nou au trebuit sa renunte la el din nu`s ce motive. Am dat cateva telefoane pana am gasit unii care mai fac asa ceva. Poate mai sunt si altii, dar eu pe ei i-am gasit primii.

 

Daca tot a venit vorba de ThunderBikes, la ei gasiti la pret f. bun furtune de frana cu invelis de metal, marca Hel. Scriu asta fiindca am inteles ca ar avea cele mai ieftine preturi si cel mai bun raport pret - calitate.

 

Mai important - cred ca la ei gasiti si un stand de teste DynoJet, folositor mai ales celor cu motociclete cu injectie.

Daca stiu si am inteles eu bine, standul acesta nu este o chestie prea des intalnita macar prin zona asta de tara.

Daca am gresit, retrag cuvintele.

Ce am scris mai sus este pur informativ. Nu am fost clientul lor si nu se pune problema de reclama.

 

Nu stiu daca sunteti genul mestesugarului in lemn, dar poate v-o ajuta cu ceva informatia de mai jos:

Cele mai ieftine menghine pentru lemn (doar in Mehala nu am apucat sa verific, in rest toate le-am cam bifat) le gasiti in Selgros. Dimensiuni de la 15 pana la 100 si ceva de cm. Astea sunt:

post-3763-1269797177_thumb.jpg

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

* Topic de ponturi.

...................

 

Super ideea cu topicul asta!

Vreau sa te felicit!

 

Si detaliile cu ebay-ul.... etc.

Licitez si eu de pe ebay dar recunosc ca nu am fost asa ingenios :) .

 

La mai multe.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

@Silviu:

Noroc! Multumesc!

 

@robyb:

Pai daca ai cautat/cumparat din mai multe locuri si stii ca cei de sus au fost cei mai ok, atunci ai dat un pont f. bun ;) :) .

Mesaj completat

 

Ca veni vorba:

Daca aveti in plan cine stie ce lucrari serioase/de mare amploare, ce implica fibra de sticla (ma gandesc la barci, minuni din astea mari, fiindca la restul mai sunt destui sau le putem face si noi), pe strada Baader exista un batran la care m-au trimis mai multi cand cautam eu potcoave de struti si nu stiam unde sa dau de ele.

 

Link : http://www.norc.ro/pano/280qYFfZ/

Poza : post-3763-1269806812_thumb.jpg

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru tot ce tine de piele de la veste, sei pana la portofele si orice chestie care poate fi facuta din piele vorbiti cu Calu-0743996870

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ceva preturi pt produsele din piele ! orientativ desigur

ps: se vine cu materialul clientului au exista si o oaresce diversitate de piei de la manufacturier

Editat de raoulserban
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1.Daca doriti sa cumparati placi de aluminiu gasiti pe buziasului (pe partea dreapta venind de la Fabrica de Bere catre AEM,intr-o curte) la radiatoare, orice placa de diferite dimensiuni si grosimi:

2.Daca doriti sa taiati aluminiu gros, tabla in ce forma doriti voi(floare,cruce,litere):

ELECTRIC STILL

Str. Albastrele nr. 51

Timisoara, 300320, Jud. Timis

Tel : 0256 220218

Tel mobil : 0744 538705

Fac baietii treaba dementiala.

3.Montare cauciuc moto fara echilibrare 10 lei. Tot pe buziasului in curte la Sprint curier.(Se vad cauciucuri afara.)

 

 

Si cu Praktiker, va vand eu un pont. Lucruri PROASTE si FOARTE PROASTE. Ce este bun , e mai scump ca in alte magazine(Bosch,Makita etc)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

@raoul:

Da-i un pm la Horatiu sau suna-l pe Calu.

 

3.Montare cauciuc moto fara echilibrare 10 lei. Tot pe buziasului in curte la Sprint curier.(Se vad cauciucuri afara.)
Cata sau altcineva - cat costa la Maxiscooter montatul + echilibrat?

Sau orice alte surse de montat + echilibrat. Eu doar de cei de sus stiu.

Editat de Popescu_ MihailRaul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru autocolante pentru motoare...

 

0256/497.500 - Trading Nord.. O firma cu sediul la Elba, langa Autogara. Eu mi-am facut autocolantele la Africana si le-or facut super ok! Tot ei mi le-au lipit pe carene si rezervor, dupa care m-am dus la vopsitor si mi-o dat un strat de lac peste.

 

DDC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cata sau altcineva - cat costa la Maxiscooter montatul + echilibrat?

Sau orice alte surse de montat + echilibrat. Eu doar de cei de sus stiu.

 

Acum un an am fost la ei, pt cauciuc.

* cauciuc cumparat de la ei - montaj + echilibrat gratuit

* cumparat din alta parte - montaj + echilibrat - 20ron

 

Nu cred ca s-au schimbat tarifele intre timp.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Încerc Âşi eu să dau un pont, sper să fie ok...

Dacă vreți reparații moto vă recomand doi forumiÂşti David_yamaha46 Âşi Black_prince (David Âşi Nati).

Nu au service autorizat dar tipii chiar pun suflet în ceea ce fac, pentru ei mecanica nu e un job, e o pasiune !

Sunt prietenii mei, recunosc, dar nu ii recomand pentru asta, ci pentru că de fiecare dată, nu se culcă pâna nu fac un motor să meargă "brici".

Îi recomand din tot sufletul !

 

P.S. David vrea să îÂşi deschidă un service moto serios în Timisoara, are planuri mari Âşi cu ocazia asta îi urez Âşi mult succes !

Editat de Chitac
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...