Sari la conținut

Breaza 10-11 apr


clau_84
 Share

Postări Recomandate

Motoplus Paneuro, te invită la prima drumeție enduro din acest an în compania Husqvarna România.

Aceasta se va desfășura în perioada 9-11 aprilie, iar punctul de plecare va fi Breaza (jud. Prahova) și va fi coordonată de multiplul campion național Florian Pop. Programul și locația sunt gândite pentru a te repune în formă după iarna care tocmai a trecut și nu în ultimul rând după bunătățile consumate de Paște.

Sosirea participanților și cazarea vor avea loc vineri seara (9 aprilie), iar sâmbătă dimineața (10 aprilie) la ora 9 este plecarea pe traseu către Munții Bucegi (se va respecta zona protejată a Parcului Național). Traseul este unul de nivel mediu, și pe lângă kilogramele în plus datorate mielului vă veți lupta și cu aderența scăzută din pădure. Pentru a parcurge acest traseu ai nevoie de voie bună, determinare și nu în ultimul rând cauciucuri adecvate. Ziua se va încheia cu un chef de relaxare și punere la cale a aventurilor următoare. Duminică (11 aprilie) dimineața cei care vor o doza mai mare de adrenalină vor pleca pe un traseu mai scurt dar mai intens până în jurul orei 15.

Poți participa la această drumeție indiferent de marca motocicletei deținute, cu condiția să ai un nivel mediu de pregătire. Nu există taxă de participare. Tot în această drumeție poți afla detalii despre unul dintre evenimentele off-road majore din 2010, drumeția Tîrgu-Mureș - Orșova, 1.000 de kilometri de aventură și anduranță care îți vor testa limitele fizice și psihice.

Vă recomandăm Pensiunea Speranța de pe str. Talii nr. 46, unde cazarea în camera dublă costă 60 de RON/ persoană/ zi. Masa se serveÂşte la restaurantele din zonă.

Pentru detalii Âşi înscrieri contactați-l cu încredere pe Florian Pop la 0743.188.149, e-mail: fpop@paneuro.ro sau pe Claudiu Crăciun la 0746.188.480, e-mail: ccraciun@paneuro.ro .

 

va asteptam...........

post-24836-1270125983_thumb.jpg

post-24836-1270126040_thumb.jpg

post-24836-1270126093_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

in muntii bucegi exista doar trei arii protejate, treaba cu rezervatia e la vrajala ca sa jepcareasca si jandarmii aia ceva... daca ii iei la bani marunti o dau din colt in colt...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...