Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000


Delia
 Share

Postări Recomandate

Salut,

 

In primul rand sa ma prezint fiindca este primul meu post. Sunt Catalin si am 23 de ani. Urmaresc forumul de ceva timp si de ieri sunt si posesor al categoriei A.

Mi s-a pus pata pe un Suzuki SV650 S si am tot citit despre el pe net. Am avut ocazia sa merg pe unul de 1000 acum cativa ani, ca si pasager, si de atunci m-am cam indragostit. Imi place cum arata, imi place cum suna si desi am ceva ezitari fiindca mi se par multi cei 70 de cai si faptul ca e motor V (deci cuplu destul de maricel de la turatii joase) sunt cam hotarat sa imi achizitionez unul.

 

Asa ca daca vi se pare ca ma arunc la cam mult as dori sa imi spuneti (motivat bineinteles) . De doi ani merg zilnic prin bucuresti cu masina asa ca sunt destul de constient de gradul de nesimtire si retardare intalnit in trafic...

Si doi, daca aveti cunostinta de vreun SV650 S din 2003 sau mai nou de vanzare, la un pret decent si corect bineinteles, v-as ruga sa ma anuntati!

 

Multumesc anticipat!

 

 

P.S. Multumesc SV-istului de aseara de pe Kiseleff care a avut rabdarea sa raspunda foarte frumos soferului curios care a oprit langa el la stop intrebandu-l de motorul sau. :blink:

 

Salut. Am sa-ti spun si eu ca SV650 este o alegere buna daca esti un om echilibrat, chiar daca are 72 de cai. E foarte important sa inveti sa stapanesti acceleratia,dar asta e valabil la orice motocicleta ai alege. In nici un caz nu e o motocicleta care sa ti se ridice in cap. Iti recomand varianta cu semicarena pentru protectia pe care ti-o ofera la vant,in special la drum intins e mai putin obositor. Mai are avantajul ca te poti strecura foarte usor in trafic datorita semighidoanelor,care nu reduce cu nimic din manevrabilitate. E un motocicleta zvelta si distractiva. Vibreza un pic,dar nu deranjant, si are un sound deosebit chiar si cu toba stock. Nici intretinerea nu e o problema, fiind un motor fiabil, iar consumul e ok. Ca incepator ar fi bine sa mergi pe o strada fara trafic sau poligon sa te obisnuiesti cu modul in care raspunde la comenzi, cu greutatea motocicletei (nu se compara deloc cu cele de la scoala). Prima iesire in trafic ar fi bine s-o faci in compania unui prieten cu un pic de experienta care sa-ti tina spatele. Iti mai taie din emotii. Apoi sa mergi mult singur sa-ti formezi ritmul tau. Si ai grija la gagicile cu SUV care vorbesc la telefon! :angry: Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie mi-ar fi placut sa merg si sa va cunosc pe cei care participati,dar m-a lovit din plin criza si nu stau bine pe cascaval :blink:

Drum bun si distractie din plin!

 

ufff...multumim!! imi pare rau sa aud asta , poate reusim sa ne vedem pe la arc...sau la o bere (fara alcool).. cine stie?! :angry:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-ar fi placut sa merg si sa va cunosc pe cei care participati,dar m-a lovit din plin criza si nu stau bine pe cascaval

Drum bun si distractie din plin!

 

Criza... da-o-n masa, bine ca nu te-a lovit vreuna din donsoarele cu SUVu de care vorbeai mai sus, ca au "picat" ceva SVuri anu asta (si asa nu-s multe).

 

faceti plinul,, bagajele, ne vedem maine :D

 

Yo acum fac plinu' :D (traditie de inceput de weekend - cu toate ca maine dimineata lucru) dar asta nu inseamna ca maine, dupa munca nu ma urc in sa si-i dau bice spre "the gathering" :blink:

 

bagajul meu si al lui redpik este deja gata...doi in unu , ca samponul. ;)

 

dap, ar trebui sa vad ce naiba sa-mi iau cu mine. BTW, yo am un cort de 4 pers (luat la repezeala cand am fost la Herculane si n-aveam unde dormii) si vin cu Kara, deci cei care n-au unde-si odihnii ochii, va spun de pe acum, simtiti-va ca acasa :angry:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prezent!!!!

 

Dupa 7 ore de drum in compania unui Shadow de 800 am ajuns in bucuresti calare. Incerc sa ajung maine la 9 la arc, daca nu pana in 9 jumate sigur sunt acolo. NU am pasager, deci mai e loc pentru bagaje, numa sa aveti si o coarda ceva pentru legat.

Vremea se anunta buna (azi m-am cam copt in ultima parte a drumului).

Abia astept sa ne cunoastem :angry:

 

I-a lasat cineva numarul de telefon lui maverick?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-am lasat vreo trei numere ....

Cu mine se invarte blocul momentan, mai rau s-a infundat si canalizarea superioara. Puneti alarmele, telefoanele, pasarele etc si ne vedem acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt si eu prezenta p-aci. neata'. radu sa stii ca ti-am rezervar cortul sa-ti tina companie pe drum.:angry: o sa aduca redpik o plasa cu care sa-l prinzi.

 

celor din tara ...asfalt uscat si drum bun baieti !

celor din bucuresti...care intarzie ..da de baut.!! am zis!!!

Editat de dihania
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ceva poze de la mine, tel quality

 

Yo ajuns in Sighisoara la punctu de intalnire, cativa erau deja pe acolo, sus la Cetate :blink:

post-4765-1241977704_thumb.jpg

 

Turnu cu Ceas, vazut azi dimineata, in drum spre pizza.

post-4765-1241977860_thumb.jpg

 

Campsite

post-4765-1241977949_thumb.jpg

 

Parked and ready to go 4 home (Medias)

post-4765-1241978044_thumb.jpg

 

cam atat de la mine, am fost un pic cam "zgarcit" cu pozele, dar vin imediat "baietii" cu the big guns :angry:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pozele vor fi puse pe blog din cate am inteles,eu deja le-am sheruit la pepsi (el e responsabil) asa ca nu le mai pun si aici ca noh ii mai frumos daca le vezi pe toate intr-un loc :blink:

 

PS:bucuresti ati ajuns?!!!!dar restul?noi clujul am ajuns cu bine :angry:

 

ps2:acum am vazut ca ai postat ;) ,no lasa ca ii bine...pozele sa le dai la pepsi pentru blog

Editat de khrisstyan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns si eu acasa :blink: . Am prins si ploaie, am mers si pe intuneric cativa km, am intalnit si conservari retazi.... dar macar am ajuns acasa. Vorbim maine ca mi umpic somn :angry:

Editat de radum90
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...