BughY Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Sal all! Fratilor feriti-va de taximetristi si nu numai...ma tampona unu azi in centru langa mall. Banda de langa trotuar este cea mai plina de pericole (idioti si nu numai). A fii incepator pe doo roti in Romanica presupune o doza de curaj si noroc. Opreste un bou de taximetrist in centru sa dea jos clientu. Eu direct in spatele lui. Astept sa plece si cand colo, ce imi vad ochii: baga desteptul in marsarier, in spatele meu coloana, si se infige direct in roata mea din fata. Pagube: la mine nimic (decat sufletesti si o sperietura) la prost numar si suport numar. Scuza: "Nu te-am vazut", chiar data l am claxonat , ambalat sasmd. Asa ca cascati ochii si nu mergeti pe banda dde langa trotuar decat daca sunteti nevoiti. Astfalt uscat si aveti grija de voi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawny Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Bine ca nu ai patit nimic, cat despre taximetristi nu am ce spune..unii sunt soferi de ocazie, altii cu multi km sunt mai atenti. Mai mereu am vazut cum multi opresc in mijlocu' centrului sa coboare sa isi ia cine stie ce. Mi s-a intamplat si mie odata sa opreasca unu' cu un logan pe podul spre goranu, l-am claxonat, mi-a aratat "semnul pacii" si i-am raspuns si eu la fel o arma de paintball e buna sa ii potolesti pe astia si pe vitezomanii aia cu conservele care te depasesc la 5 cm, i s-a intamplat unui prieten sa il depaseasca unu cu masina si i-a dat cu aripa in picior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BughY Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Da Cristi dupa ce ne -am despartit. Ma duceam la garaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts