Sari la conținut

Informatii Utile Pt Brasoveni


Skywalker
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 923
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Degeaba te agiti, nenea ala are dreptate, majoritatea suntem tineri satanisti.

 

 

Te cred, ca si eu mai mint cu privire la "suntem tineri satanisti" ...ma deranjeaza ca "suntem" (mai mult voi decat eu-pentru moment :( ) bagati in aceeasi "uală" cu kikireisări,Âşlăpari cu tricouri " DE PUTA MADRE" Âşi ochelari B&G... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu inteleg ca in cifrele astea sunt prinse toate vehiculele cu doua roti si motor asa ca referirea la cele 380k permise cat A e cam degeaba din moment ce sunt o multime de scutere si alte trotinete in trafic si implicit implicate in multe din accidentele mentionate.

in plus gasesc ARTICOLUL tendentios din moment ce nu se mentioneaza macar procentual distributia vinovatiei pentru producerea accidentelor. De acord ca sunt morti si raniti grav multi raportat la numarul de accidente la ce sa te astepti cand lovesti un om cu o masina. Despre nea pisihologu' ce sa mai zic... nu stiu cine nu a fost strans in brate si exlus din grupuri de prieteni. M-am saturat de articolele si stirile astea alarmiste nu mai exista in tara asta un ziar sau un canal decent, obiectiv, de stiri. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E o chestie sa cataloghezi si sa fii catalogat. Adica... lumea cand ma vede reflexele sunt clare: urlete cu tuns, cu satanisti, cu roakeri, babele strang de poseta, vanzatoarele se uita atent, samd, si astea dureaza de vreo 10 ani, n-au nici o treaba cu motoare, scutere sau biciclete. Asa e lumea, e in natura umana sa cataloghezi, ofera o falsa imagine de siguranta si control. Jobu asta e bun, apartamentu mic, nevasta gospodina, fratele alcoolic, nepotu manelist, sef afemeiat... si lista tot continua. Sa incerci sa schimbi asta e imposibil si, mai rau, sa vrei sa schimbi perceptia lumii asupra ta e, dupa parerea mea, cam comunist.

Nu vorbesc prostii, am incasat-o de nenumarate ori cu ideile preconcepute, joburi ratate ca aveam pleata si cercel, mai nou tatuaje, si multe nimicuri care deranjeaza, deci nu ma ating fazele cu politai care ar da dreptate soferilor pt ca pilotii au imagine proasta. Asta e pachetul. S-a format in timp, persista de aproape 100 de ani, nu o sa-l schimbe nimeni atata timp cat exista motociclete/rock.

Multi vad motociclismul ca o casatorie, iar motocicleta ca o nevasta. E de inteles ca trebuie acceptata cu toate plusurile si minusurile, altfel ti-ai luat o pedarda pt f.utai si ca sa te lauzi la lume ca esti casatorit.

Marsurile pt schimbarea unei legi, pt promulgarea alteia, le inteleg, pt schimbarea imaginii... sa fim seriosi. Daca 99% din soferi sunt constienti de motociclisti si au grija in trafic, oare in cifre cat insemna restul de 1%? De cati soferi idioti e nevoie ca sa te arunce pe patul de spital? Pe de alta parte, la un anumit nivel nu exista nici o diferenta rutiera intre motociclete si masini. Aceeasi oameni care respecta mai mult sau mai putin codul rutier, care risca mai mult sau mai putin, si care-si aroga drepturi mai mici sau mai mari de a fi King of the Road. Intre un Porche si un R1 nu e nici o diferenta, ceea ce conteaza e cel de la volan/ghidon. Singura diferenta este ca in masina mai ai ceva protectie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te cred, ca si eu mai mint cu privire la "suntem tineri satanisti" ...ma deranjeaza ca "suntem" (mai mult voi decat eu-pentru moment :D ) bagati in aceeasi "uală" cu kikireisări,Âşlăpari cu tricouri " DE PUTA MADRE" Âşi ochelari B&G... :cheers:

ce inseamna kikireisar?

io-s motorist mai de duminica si nu prea sint in tema cu ultimele denumiri "ortodoxe" ale motoristilor....te intreb sa stiu si eu...sa beau de bucurie sau de necaz...? :(

Mesaj completat

ce inseamna kikireisar?

io-s motorist mai de duminica si nu prea sint in tema cu ultimele denumiri "ortodoxe" ale motoristilor....te intreb sa stiu si eu...sa beau de bucurie sau de necaz...? ;)

intrebarea e la misto :wink: ....sper sa nu ma luati acum la palme...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce inseamna kikireisar?

io-s motorist mai de duminica si nu prea sint in tema cu ultimele denumiri "ortodoxe" ale motoristilor....te intreb sa stiu si eu...sa beau de bucurie sau de necaz...? :cheers:

Mesaj completat

 

intrebarea e la misto :( ....sper sa nu ma luati acum la palme...

 

 

;) Stiu ca e la misto intrebarea, dar sa te lamuresc nenea: pe-aci pe Brasov era la un moment dat despre "kikireisari" ceva de genul: indivizi care isi iau moto de viteza si merg incet pe Muresenilor, ambaland motorul ca sa se uite maimuțelele de Bamboo (sau ceva club la fel de popular ca si Bamboo din Brasov,ca nu prea le am cu clubbing-ul). Acest termen m-a distrat atat de mult in momentul cand am citit acel topic incat am inceput sa-l folosesc,alaturi de "sunetul disperării"-expresie intalnita tot pe forum pe undeva...

 

Cu respect!

Editat de crazydanutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

am fost placut surprins sa constat ca iesirea din BV spre Harman a fost asfaltata si acum este autostrada laser :D. Din cate am vazut, au asfaltat pana dincolo de podul spre Prejmer. In Triaj, inca se mai lucreaza.

Deci am scapat de dalele alea de beton :cheers:. Erau criminale....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Yo am fost cu placa WE trecut si a fost OK, mai ales sus; in treimea de jos erau omniprezentii bolovani, pentru ca bolovanii de administratori au scos ratraku doar asa, sa-i dezmorteasca rulmentii. Dar sus era ok. Si mai OK era faptul ca Poiana era GOALA :rolleyes: 0 turisti, liber, liniste, loc de parcareeeeeeeeeeee. Dar din cauza ca eram numa noi astia de-ai casei, cabina mare nu functiona (tipic nu, daca nu stai in ea ca sardelele in conserva de ce sa o puna in functiune) iar gondolele aveau viteza melcului pe XTC (faceai cam 25 de minute pana sus) avantajul fiind ca erau pe alese, puteai sa urci tu intr-una si placa in alta. WE asta am altceva in plan :rolleyes: :D ca altfel as fi iar sus.

 

A si inca ceva, din cauza ca nu erau turisti si gondolele mergeau ca melcu, am si avut reducere la bilete. Cool nu. Ce misto ar fi daca ar tine-o tot asa, tot sezonu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
:lol: Stiu ca e la misto intrebarea, dar sa te lamuresc nenea: pe-aci pe Brasov era la un moment dat despre "kikireisari" ceva de genul: indivizi care isi iau moto de viteza si merg incet pe Muresenilor, ambaland motorul ca sa se uite maimuțelele de Bamboo (sau ceva club la fel de popular ca si Bamboo din Brasov,ca nu prea le am cu clubbing-ul). Acest termen m-a distrat atat de mult in momentul cand am citit acel topic incat am inceput sa-l folosesc,alaturi de "sunetul disperării"-expresie intalnita tot pe forum pe undeva...

 

Cu respect!

 

 

sa inteleg ca trebuie sa fie neaparat un motor de viteza altfel nu poti intra in clubul celor care tureaza motoarele cand vad o p.zda :-???????

Editat de dns7ate
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

@iulysch

cred ca-l cauti pe adimotori

mergi catre sibiu pana la semafor si inainte de petrom faci dreapta. tii drumul principal, treci de calea ferata dupa care la vreo cateva sute de metri de calea ferata o sa vezi o hala pe dreapta. acolo trebuie sa ajungi.

45.706341,25.459468 e locatia aproximativa (se pare ca nu era construita hala la momentul indexarii).

Editat de anothergxg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Super! M-am dat cu F650GS :banana:

Gretos nenea "tanar" de afara, de treaba nenea "batran" de afara, profi tanti de la receptie, sictirit dl. manager Batu. Ma asteptam la putin small-talk, o glumitza, un "cum ti s-a parut?", dar n-a fost sa fie

 

Motorul m-a tratat bine, reprezentantii mi-au lasat un gust amar. Intr-adevar m-am dus doar ca sa casc gura si sa ma plimb cu un motor, insa nu vad motivul greturilor atat timp cat am respectat cerintele impuse de ei. In fine...

249746_214770868554492_100000647405426_685751_90989_n.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...