Sari la conținut

Pareri, Sfaturi


ca7a
 Share

Postări Recomandate

Salut. Sunt pe cale sa-mi achizitionez si doresc pareri despre un Kawasaki el 250 de 27 CP. Nu stiu exact ce an este( poate 1991-1993). Are putina rugina, e putin cazut, dar e inmatriculat si are actele in regula. E ceva in neregula si cu acceleratia( cand se ia mana de pe acceleratie ramane accelerata, nu descreste) si nu prea are nici baterie. Am mers cu el, merge bine si motorul se aude bine. Omul cere 1.700 euro. Cer sfaturi de la cunoscatori pt ca eu nu stiu ce sa fac. Multumesc anticipat. :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da cautare pe forum, am dat raspunsuri detaliate in cel putin 2 topicuri. Iti rezum pe scurt, ca daca ai nevoie de o motocicleta foarte versatila, foarte manevrabila, un pui de touring care sa te serveasca pe astfalt de la ses pana la varf de munte, EL 250 e beton, mai ales daca esti mai scund nitel. Eu sunt si raman indragostit de motocicleta mea, numai ce m-am intors din o tura de Transfagarasan cu bagaje si pasager si consider ca am cea mai faina motocicleta din lume :disappointed: Privitor la pret, poti sa mai negociezi un pic, sau vezi ca in Deva e un tip care vinde tot pe acolo un EL250 din 94 ireprosabil optic.

Treaba cu acceleratia vine din blocarea cablului de acceleratie, se rezolva in cel mai rau caz prin inlocuirea cablului de acceleratie. Initial incearca sa-l ungi in interiorul mansonului de cablu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...