Sari la conținut

Festival Enduro Moto-Atv-Auto


alin ilie
 Share

Postări Recomandate

Clubul DIRT XTREM TEAM Razvad organizeaza in perioada 19-20 iunie Festivalul Enduro Moto-Atv-Auto in zona Razvad - Gorgota, la aproximativ 10 km de Targoviste in directia Ploiesti-Moreni.

Vor fi in total 25-28 km de traseu marcat cu banda, trasee separate pentru moto si atv, de dificultate medie, cu destul de mult noroi (specificul zonei) care va face din Festival un adevarat spectacol.

Ca o noutate, anul acesta vom avea si o clasa AUTO.

In prima zi se va respecta strict traseul, urmand ca a doua zi sa fie o plimbare libera cu ajutorul ghizilor locali, zona dispunand de un potential imens.

Referitor la cazare vom pune la dispozitia doritorilor cateva numere de telefon de la pensiunile din zona.

Zona permite si campare in corturi si rulote (vom reveni cu foto).

Parcul rece din zona de start este asigurat de organizatori in noptile de vineri si sambata cu paza.

Clubul organizator NU PERCEPE TAXA DE INSCRIERE.

 

Sustinatorii evenimentului:

1. Primaria Razvad

2. Club Atv XXX Team Brasov

3. SC MTM TechnoGroup Brasov

4. POL Distribution Motul Bucuresti

5. Club Dirt Xtrem Team Razvad

 

Amintindu-va ca micii si berea nu vor lipsi din zona, va asteptam in numar cat mai mare la festival.

 

Pentru relatii suplimentare puteti apela la:

Bernard Cristian 0720.697975 sau 0735332686

 

P.S. Va recomandam cauciucuri noi.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O idee excelenta si un mod de desfasurare super , adresat in principal celor care nu au pretentii la campionatul national sau cupe hardcore! O singura chestie nu inteleg, de ce neaparat noroi = spectacol. Daca acum vorbim de noroi, daca o sa ploua inainte, va fi iar pationoar , ca la Sf. Gheorghe sau Bacau. Cred ca s-ar putea gasi un traseu uscat, care in caz de ploaie sa devina noroios, dar practicabil, nu sa dansam pe sleauri ca pe patinoar, sa ne sleim pe urcari sau sa luam freze pe coborare. Sigur, daca esti bun si ai conditie fizica, esti pasionat de mecanica sau esti la inceput in off road si nu constientizezi un potential risc, totul e ok. Dar as vrea si eu o cursa normala, unde sa mergi cu placere, fara sa te chinui si sa iti versi frustrarea existentiala pe o urcare sau torent. O sa ziceti ca nu mai sunt bun sau ca trebuie sa ma dau doar de placere. Dar cursa voastra nu e o "prieteneasca" de fapt sau tinde si ea spre redbulizare , ca toate celelalte, care de-a lungul anilor au fost lejere si acum au devenit extreme? Anul trecut am inteles ca a fost ok la voi. Daca insa asta se cere de lupii tineri, ok, dar trebuie facute clase pt. toata lumea, sau daca nu, asta,

e, mergem unde se mai poate. Cititi si articolul lui Dani Otil din Dirt Bike ZOne pe tema asta , e destul de sugestiv. Eu va urez bafta, nu e usor sa organizezi asa ceva dar ganditi-va la diferitele categorii de enduristi. Daca e prea mult pt posibilitatile existente, imi cer scuze, voi incerca o cursa de enduro pur, cu sectoare rapide, nu de poticneala, ca nu e trial, desi se pare ca asta se cere in Romania mai nou, desi motoarele noastre au peste 100 kg, nu 70, de noi ce sa mai spunem... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar as vrea si eu o cursa normala, unde sa mergi cu placere, fara sa te chinui si sa iti versi frustrarea existentiala pe o urcare sau torent.

 

pai de ce crezi mai Bogdane ca eu si prietenii mei care urcam cu placere o albie de parau ceva mai hard suntem frustrati existential?

Poate suntem ok cu viata noastra, doar ca ne place sa mergem mai aprope de limitele fizice la iesirile noastre. Eu zic ca nu e nimic rau.

 

Concursurile enduro-ul a evoluat la noi spre enduro extrem, nu spre enduro-ul modern, gen WEC. Si mi se pare normal sa fie asa in tara lu' Romaniacs ... in tara in care poti sa te dai (inca) cu motorul in locuri pe care nemtii sau americanii le vad doar pe Discovery.

O sa vina o vreme in care o sa se faca enduro printre panglici la cate o ferma de la tara, asa cum e acum in UK sau Germania. Dar pana atunci mai e si eu zic ca trebuie sa ne bucuram de asta.

 

Pana la urma fiecare organizator trebuie sa-si asume o strategie si o decizie - traseul corect ii va aduce la anu' mai multi sau mai putini rideri la start.

Si traseul corect inseamna traseul care sa ii multumeasca pe cei mai multi; intotdeauna vor fi unii care vor avea de comentat, dar pentru organizatori conteaza doar cei de la start.

 

Hai sa ne vedem sanatosi la Targoviste sau oriunde.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n-am vrut sa spun ca enduro se face din frustrare , doamne fereste, ar fi absurd , doar ne place la toti hard. Si mai ales e fun cand reusesti. Nu-mi spune insa ca n-ai simtit niciodata frustrare cand n-ai putut in repetate randuri sa urci o panta cu noroi aproape verticala la o cursa (poate pt . ca n-aveai gumele de noroi potrivite) si nu aveai chicken-lane sau alta varianta. Nici inainte nu se putea, nici macar inapoi(la fel de rau), nici pe vale-care era cu busteni si bolovani imensi. Mi s-a intamplat sambata la cursa de la Sf.Gheorghe, asa ca de aici frustrarea... :cheers: , pe care as vrea s-o evit, evident, cu o pereche de gume de noroi noi si/sau cu un traseu mai lejer din partea organizatorilor...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca m-ai inteles gresit...ori eu nu m-am exprimat bine. Pentru cine a mai fost la Razvad este foarte clar ca traseul nu este unul extrem. Cand am spus ca noroiul da farmec cursei, m-am referit la faptul ca la noi , desi nu este un teren foarte accidentat, urcarile nu sunt foarte lungi si sustinute, coborarile nu sunt foarte abrupte, noroiul da "sare si piper" traseului, altfel mult "prea uscat" si plin de praf. Daca vei venii imi vei da dreptate si vei intelege exact de ce am zis de cauciucuri noi (pentru a-ti face viata mai usoara si plimbarea mai placuta)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru pasionatii de enduro si de viata in general sunt convis ca va fi un festival reusit. Cursele pe care le-am organizat pana acum au fost din ce in ce mai reusite. sunt convins ca si aceasta va fi o evolutie avand in vedere ca am tot invatat din greselile trecute. Lume o sa fie, bere si mici o sa fie..si ambulanta..si gagici :cheers:. Locatia este superba si chiar o plimbare lejera...fara sa tragi tare pentru locul I, ar face din weekend unul reusit.

 

 

CAZARE. O mica lista cu locuri de cazare pe-aici! Nu am aflat pretul fiecareia dar puteti afla cu un telefon. Sunt cu siguranta mai multe

dar n-am apucat sa le iau la rand.. smile.gif

 

Complex Hotelier TOLEA 4**** 0732-623-073

Hotel Valahia - 3*** centru - 0245-634 491/634 459 - camera dubla 163 Ron - single 118 Ron

Hotel Dracula - 2** centru - 0724 015 242 - camera dubla 126 Ron - Single 113 ron.... (cu mic dejun)

Hotel Dambovita - 3 ***centru - 0245-213 370/ 213 374

Hotel Solarino - Aninoasa 3*** (4-5 km de Tgv) - 0726 108 189

Pensiunea Loteia - Valea Sasului-Manastirea Dealu 3 ***- 0766 522 606/ 0729 829 411 - camera dubla- 120 ron - cam tripla 150 ron

Pensiunea Chindia - Targoviste - 0726 355 514

Pensiunea AS - 0245- 620 013

Pensiunea Casa Domneasca -targoviste - 0245-613 173

Pensiunea King -0245-612 659

 

Locatia este la aprox. 7-8 Km de Targoviste...vor fi instalate panouri de directionare catre locul de start(Spray vopsea portocaliu/verde)

 

http://www.wikimapia.org/#lat=44.9547161&a...amp;l=0&m=b

 

Acesta este un festival,intalnire prieteneasca. NU este organizat sub egida FRM, nu exista TAXE de participare sau de orice alt fel....bine, berea se plateste :()

 

post-51895-1275564413_thumb.jpg

Mesaj completat

desenul e de clasa a2-a... sorry ;) dar puteti naviga pe Wikimapia pentru a va face o idee mai buna asupra locatiei..aveti link !

Mesaj completat

pentru orice detaliisau informatii nu ezitati sa contactati unul din Nr de tel. 0720.697975 sau 0735332686...Bernard Cristian

Mesaj completat

La venirea inspre locul de intalnire e necesar sa fiti atenti la panourile ce semnalizeaza directia de urmat. Acestea vor fi de culoare verde si portocaliu...intersectia unde se vireaza la Stanga catre locul de intalnire nu este foarte vizibila..mai ales pentru cei ce circula cu viteza....la trecerea de statia PETROM....pe partea stanga ..exista un monument/ statuie...acela este drumul de urmat..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Daca veniti dinspre Targoviste, in localitatea Razvad, la aproximativ 300 m de statia Petrom Razvad, pe partea stanga este o strada la stanga (str. Bisericii)inaintea unui monument.Se merge pe strada respectiva aproximativ 4 km si se ajunge in satul Gorgota. Pe la jumatatea lui in dreapta se urca pe un drum cu pietris catre locul de desfasurare al evenimentului.

Traseele sunt de dificultate medie, practicabile chiar si in conditii de ploaie. Sunt marcate cu banda si sageti.

Va asteptam in numar cat mai mare. Buna dispozitie o sa fie la loc de cinste.

Se va face o tura de recunoastere, dupa care se intra in traseu , se vor mai parcurge 2 ture cronometrate pentru orgoliul participantilor, intrucat nu se vor acorda premii si nu se va face podium de premiere.

Clasa AUTO va parcurge o tura de aproximativ 25-28 km care va fi de la soft la hard in functie de conditiile atmosferice din saptamana asta.

Pentru orice alta informatie puteti apela si numarul de telefon: 0723278877-Razvan

Mesaj completat

Se lucreaza la traseu si la amenajarea unei zone de spectacol .Si ceva poze din zona de start

post-4621-1276793935_thumb.jpg

post-4621-1276793983_thumb.jpg

post-4621-1276794202_thumb.jpg

post-4621-1276794252_thumb.jpg

post-4621-1276794497_thumb.jpg

post-4621-1276794702_thumb.jpg

post-4621-1276794742_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galeria foto "Festivalul Enduro Moto-ATV-Auto", Razvad, Dambovita, 19.06.2010:

http://www.rallyrom.ro/foto/rally-raid/cat...azvad-2010.html

 

Mesaj completat

Un prim clip cu imagini din prima zi a Festivalului Enduro Moto-ATV-Auto de la Razvad...

http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/6...2010-intro.html

ENJOY!!! ;-)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar as vrea si eu o cursa normala, unde sa mergi cu placere, fara sa te chinui si sa iti versi frustrarea existentiala pe o urcare sau torent. O sa ziceti ca nu mai sunt bun sau ca trebuie sa ma dau doar de placere.

 

 

da' du-te nene si te plimba singur in padure, incetisor cum iti place tie....noua ne place tare.... :P ....si apoi cine a zis vreodata ca ai fost tu bun?.....

esti turist, stai incet si dai pe potecutza....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Primele trei secvente video de la Razvad:

 

Partea 1: Briefing... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/676.html

 

Partea 2: Incalzirea... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/677.html

 

Partea 3: Pe traseu... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/678.html

 

Vor urma alte trei filmulete:

Partea 4: Capcana de noroi..., Partea 5: ARO rescue... si Partea 6: Festivitatea de premiere...

 

Mesaj completat

Primele trei secvente video de la Razvad:

 

Partea 1: Briefing... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/676.html

 

Partea 2: Incalzirea... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/677.html

 

Partea 3: Pe traseu... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/678.html

 

Si inca patru...

 

Partea 4: Capcana de noroi... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/679.html

 

Partea 5: ARO rescue... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/680.html

 

Partea 6: La troliu... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/681.html

 

Partea 7: Rasplata... http://www.rallyrom.ro/rallyrom-tv/video/682.html

 

ENJOY!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...