Sari la conținut

ROMANIAN EXTREME ADVENTURE 2010


REA2010
 Share

Postări Recomandate

Mai foarte vorbaret...;)

asta e, cine te suna de 15 ori pe zi?

ovidiucrs este tovarasul cu care voi veni!

Mesaj completat

Mai foarte vorbaret...:D

asta e, cine te suna de 15 ori pe zi?

ovidiucrs este tovarasul cu care voi veni!

Mesaj completat

Mai foarte vorbaret...:D

asta e, cine te suna de 15 ori pe zi?

ovidiucrs este tovarasul cu care voi veni!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 135
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La Buzau e vijelie...oare acolo cum o fi vremea?! :(

La fel, a fost putin timp soare dar dupa a inceput vantul si odata cu el si ploaia. A fost o furtuna destul de serioasa si acuma ploua indeajuns incat sa faca viata un iad umed.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La fel, a fost putin timp soare dar dupa a inceput vantul si odata cu el si ploaia. A fost o furtuna destul de serioasa si acuma ploua indeajuns incat sa faca viata un iad umed.

proaspat ajuns acasa, pe drum a fost o furtuna impresionanta.Acum pregateam bagajul, ce spui matale, sa vin maine neatza sau sa mai stau o zi, noi unii nu mai avem rabdare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum e vremea?

Ceva poze sau clasament prolog si prima zi?

 

Prologul a fost anulat din cauza ploii (rautaciosii ar spune aici “Ca de obicei!”). Pacat, eu am plecat de la mare mai devreme tocmai pt. placerea de a-l vedea…

In rest, poate putina critica nu ar strica, in speranta ca organizatorii vor remedia deficientele pe viitor. Spre exemplu, mesajul de pe site

“In curand, pe aceasta pagina veti gasi coordonate GPS si legaturi pe sosea pentru puncte cu acces si vedere la traseu, in zone spectaculoase pentru publicul avizat si neavizat.” dainuie si acum, desi suntem aproape de jumatatea concursului. Sa nu mai spun despre usoara degringolada a celor din CP-ul de la Paducel, care nu prea stiau nici ei pe unde trebuie sa iasa din parau cei de la moto si pe unde cei cu auto…

Poate reiese de aici ca sunt rau intentionat. Dimpotriva, le doresc organizatorilor cele bune si sa le iasa din an in an mai bine. De aceea am si scris aici, si poate imi fac si ceva timp pt. a posta un filmulet, daca nu imi iau prea multe injuraturi…

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  As vrea sa vin joi dimineata 22.07.2010(cat mai dimineata) si sa stau la cort impreuna cu sotia, ca simplu spectator si ca fotograf, asa ca as dori sa aflu oarecum din timp punctele de statie pentru public in portiunile de traseu mai spectaculoase si ora aproximativa la care concurentii ating acele puncte din traseu. Mentionez ca joi doresc sa stau si sa fotografiez/filmez pe traseul de masini, iar vineri si sambata pe cel de motociclete.

Asadar, joi la pranz voi fi acolo si m-as opri direct pe traseu sa fotografiez (ca de-aia vin), dar habar nu am unde sa merg. S-au stabilit puctele acelea pentru spectatori? Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum e soare aici, e vreme placuta. Zi de pauza azi, dupa program.

 

Ieri a fost criminal traseul, doar 3 au terminat cursa de la Expert - Marci a venit mai greu ca a ramas fara frane. La Open tot 3 au terminat cursa, Amidon pe 3, Mihai EPERESI pe 2 cred si Krisztian Nagy.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gata . M-am intors si eu si Trancanul si Miki.

 

Competitia asta nu mai e Enduro e deja peste regulamentul FIM. E o cursa mult prea extrema. Traseele sunt criminale la toate clasele.

 

La cea mai fraiera clasa Hoby din prima pana ultima zi nu prea s-a trecut linia de finish de nimeni care sa faca tot traseul.

 

Este o cursa a Gladiatorilor ce i-am intalnit in padure desfigurati, trantiti sau distrusi fara putere.

 

Eu personal am mers ptr eveniment, socializare, antrenament si multe alte momente de victorie dar totul s-a schimbat si s-a transformat intr-o lupta cu namolul deosebit de adanc, cu prapastii si radacini de copaci iesite si scormonite pe urcari si multe alte porcarii ce m-au taiat de pe lista de la o zi la alta mai mult si mai mult pana mi-a dat-o paia cu "low battery" pe care am luat-o in calcul si am fugit ca nu se mai putea.

 

Am adus cu mine o valiza plina de namol si sper sa nu imi distruga masina de spalat si sa nu murdareasa prea rau Dambovitza...

 

Una peste alta abia astept anul viitor cand probabil toti ce-au mers acum si au scoala de arbitraj vor veni sa sustina Championatul Mondial de Enduro ce va fi facut in aceeasi zona de aceeasi organizatori.

 

Una peste alta sper ca atunci sa se tina cont de alimentatia sportivilor sa li se dea de mancare ce au nevoie ptr urmatoarea zi si sa li se aduca niste fetitze care sa le danseze seara pentru ai face sa zambeasca ca tare erau mohorati, zici ca era competitia padurilor bantuite.

 

Una peste alta multumesc Organizatorilor ptr o cursa bine pusa la punct ptr salvarea si ajutarea sportivilor inapoi in campare, multumesc ptr acea zona de campare nemaipomenit de frumoasa si multumesc lui Bikeru ptr modul in care a abordat sportivi fara de putere (in anumite momente) si situatii.

 

Deci raman una peste alta cu un gust bun per total si sper sa scap la al 20 lea dusi de namolul ce mi-a schimbat pana si culoarea sangelui...

 

Succes celor ramasi in Competitie si sper ca ei sa reuseasca sa vada Finish ul cu traseele acoperite...

Editat de SabinRace
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CASTROL EXTREME ADVENTURE la final...

 

anul acesta a fost cursa celor 4 F:

 

Furtuna-a distrus un prolog la care am muncit zeci de ore

Frustrant-a complicat viata concurentilor, organizatorilor, nevestelor din campare, inchizatorilor si recuperatorilor

Frumos-am vazut piloti cu lacrimi in ochi, de fericire ca au incheiat inca o zi (Amidon, jos palaria! ai facut o urcare, pe care doar Mani a facut-o fara ajutor)

FUCK I MUST COME BACK!

 

cel putin asta am auzit de la oameni care au inteles ca petru REA trebuie sa te pregatesti fizic, psihic si tehnic de zece ori mai mult decat pentru o cursa de weekend. nu vreau sa dadacesc pe nimeni, dar lucrurile au fost comunicate din timp. va fi greu. din pacate, multi s-au inscris anul acesta fara niciun pic de experienta (am avut piloti care merg de 6-8 luni pe motor). sunt convins ca si daca nu ploua atat, nu aveau o viata usoara. oricum, complimente pentru curajosi. am vazut in padure oameni care trageau cu dintii. de ei, de motoare...oameni care se ajutau intre ei, desi abia se cunoscusera. rivali din campionat care devenisera frati de cruce.

asteptam filmul (inteleg de la cameramani ca unii ati facut spectacol) si restul de fotografii.

pentru foto, intrati pe site. le updatam cand avem mai multa teava la net. inca suntem in tabara.

 

REA2010 foto

 

asteptam feedback pt lucruri pe care le-am "reparat" de la an la an. (mancare, campare, apa, traseu, inchizatori, etc)

NE VEDEM LA ANUL!

post-57467-1279959366_thumb.jpg

post-57467-1279959376_thumb.jpg

post-57467-1279959384_thumb.jpg

post-57467-1279959395_thumb.jpg

post-57467-1279959403_thumb.jpg

post-57467-1279959415_thumb.jpg

post-57467-1279959691_thumb.jpg

post-57467-1279959704_thumb.jpg

post-57467-1279959715_thumb.jpg

post-57467-1279959799_thumb.jpg

Editat de REA2010
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am Ajuns acasa dupa o saptamana epuizanta pt mine.Mai multe detalii o sa dau maine,dar va anunt de acum,sa aveti o zi in plus sa va pregatiti:Nu aveti ce cauta la REA fara pregatire temeinica fizica si psihica, altfel o sa apelati la ajutoare sa va recuperati motoarele din padure.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

gata.. acasa...

maine ce mai imping prin noroi.

a fost frumos. cu exceptia ultimei zile unde ne-am dat fix 6 minute. ceea ce e naspa..

nu ar trebui sa inchei o saptamana cu o cursa de anduranta cu un tur in curtea scolii.

in rest am mers mult.... f mult

zile grele cu portiuni variate de la macadam rapid la noroaie grele.

daca nu ar fi fost ultima zi as fi spus fara rezerve ca merg si la anu.... asa ma mai gandesc

felicitarii castigatorilor si mai ales singurei fete din concurs care a mai si urcat pe podium.

 

eu am sperat sa termin cursa fara abandon si ma laud ca am reusit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pun cateva poze de la eveniment restul AICI . 

 

   O sa si comentez un pic. Organizarea mi s-a parut spre excelenta. Colosal de multe lucruri pe umerii organizatorilor. Tabara perfect organizata, loc pitoresc cu semnal tel, bar, WC-uri etc OK. Eu insa am plecat foarte dezamagit din punctul meu de vedere. Nu am putut afla unul sau doua locuri mai spectaculoase (ma refer la ziua de joi si vineri) in care sa poata avea acces spectatorii cu masina normala de strada (gen Octavia, exemplul meu) desi muntii aceia erau brazdati de drumuri forestiere foarte accesibile. E drept ca cei de la presa (fotografi, cameramani) erau transportati cu masina de teren de catre organizatori (iarasi nota 10 pt ei).

 

   Se vedea interesul dat de organizatori ca lucrurile sa mearga bine, in frunte cu Dl. Florin (Floyota), caruia, adresandu-i-ma, m-a indrumat catre un domn responsabil cu transportul presei. Acesta, mi-a spus sa merg de la start pana la Troita si sa-l astept acolo ca ma ia el mai departe, si apoi vom merge un pic pe jos pana la un "punct fierbinte", o urcare spectaculoasa. N-a mai aparut, sau daca a fost intr-unul din jeep-urile care au trecut, nu s-a mai oprit sa ma ia. Omul a fost foarte amabil si se vedea bine intentionat, dar probabil ca s-a ivit altceva de ordin organizatoric si nu a mai iesit pasenta.

 

   Stiu ca cei care participa o fac din pasiune si nu neaparat pentru faima/fala sau pt a-si etala abilitatile in fata oamenilor de rand, dar un concurs fara spectatori isi pierde un pic din interes. Aplauzele lor, ar fi fost o alta rasplata pentru concurenti, pozele si filmuletele (chiar daca de calitate indoielnica) ar fi constituit o amintire frumoasa atat pt ei cat si pentru sportivi.

 

   Concluzie: la anul poate anuntati din timp niste puncte de vizionare pentru spectatori cu acces la publicul larg. Sau chiar si in dimineata respectiva (tinand cont de adaptarea traseului in fiecare zi) si tot ar fi ceva.(Imposibil sa nu va fie cunoscut acest aspect de la Romaniacs, cu puncte pt spectatori la Curmatura, Cibin, Dealul Gusteritei,etc).

 

   Acesta a fost o scapare minora, fara pic de importanta in desfasurarea concursului si nu vreu sa stirbesc absolut de loc munca titanica a organizatorilor.

 

   Abia astept sa vin si la anul!

 

 

 

 

post-7484-1280105824_thumb.jpgpost-7484-1280105852_thumb.jpg

 

post-7484-1280105880_thumb.jpgpost-7484-1280105895_thumb.jpg

 

post-7484-1280105916_thumb.jpgpost-7484-1280105931_thumb.jpg

 

post-7484-1280105937_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu imi gasesc cuvintele pentru a descrie aceasta cursa, totul a fost la superlativ! niveluel ridicat la toate clasele a facut ca finishul sa fie greu de trecut aproape in fiecare zi. problemele tehnice m-au fortat sa trec de la clasa open la clasa "hobiti" unde am alergat fara sa punctez. surpriza a fost in penultima zi cand am realizat ca dificultatea clasei mezine este foarte ridicata acest lucru ducand la formarea unor echipe adhoc. oameni care se cunosteau de cateva zile se ajutau reciproc sa parcurga dificultatile terenului desi cronometrul era pornit pentru fiecare dintre ei. (dulcele grai romanesc rasuna in toate padurile in multiple forme de manifestare a sentimentelor concurentilor)

seara venea pe neasteptate reunindune pe toti la masa, cu o berica rece sau un vin la carafa discutand despre ce s-a intamplat azi, intreband organizatorii despre starea celor care nu au ajuns inca in tabara si trebuiesc recuperati din padure....

asa am petrecut eu evenimentul ROMANIANEXTREMEADVENTURE 2010. Dincolo de cronometre, clasamente, navigatie pe GPS, motorete sau masini se afla o stransa prietenie a celor care alearge de nebuni prin munti, prin cele mai intunecoase paduri, mlastini sau drumuri de macadam ce se aduna sub denumirea de OFF-ROAD!

 

multumesc organizatorilor REA pentru tot!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inapoi si eu ...

 

Anul acesta am ajutat la organizare facand inchidere de traseu la hobby.

Tin sa-i felicit in primul rand pe cei 5 participanti de la hobby care au terminat traseul in fiecare zi - Margica, Adi de la Buzau, blonda, Dragos Stilgar, Andrei Cohn. Traseele au avut pe alocuri portiuni foarte dificile insa cu multa munca si solidaritate au reusit sa iasa din situatii foarte delicate.

RESPECT!

O mentiune speciala si mult respect din partea mea pentru Cristi Ciocoiu - fostul fotbalist de nationala trecut acum la enduro - dupa prima zi a trecut de la old boys la hobby si apoi a mers foarte bine cu un cauciuc spate cu 2 atmosfere - nu reusea o urcare, m-am suit pe motorul lui sa i-l urc si nu puteam sa-l intorc nici pe drept - am pus mana pe cauciuc si era beton; mi-a zis ca asa merge de la inceputul concursului ;)

RESPECT si pentru Extreme Adventure Buzau care au pus in miscare un angrenaj impresionant ca sa faca sa se intample acest eveniment.

 

Multumiri lui Niculae si echipei sale de la Hanul Vanatorilor pentru mancarea din campare - mie unul mi-a placut foarte mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistit Sabyn ca nici pe noi (media) nu ne-au dus pe traseu. Eu am fost uitat la un start intr-o zi si a trebuit sa fac 4 km pe jos pana in campare. Nu ma plang, altii care lucrau la dvd au reusit sa se rataceasca si sa faca 14 km pe jos...

 

Se puteau organiza mai bine la transportul media si la premii: sa dai locului 3, locul 2 un ceas si lui unu o casca... In rest au fost toate bune, super atmosfera, super oameni!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au fost bătuți 3 motocicliști de către 5 ciobani (cu parii) pe motiv că ei nu au primit cașcaval de la organizatori?

Au zis la TV dar nu au specificat la ce concurs s-a întâmplat chestia asta așadar am presupus că e vorba de r.e.a.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au fost bătuți 3 motocicliști de către 5 ciobani (cu parii) pe motiv că ei nu au primit cașcaval de la organizatori?

Au zis la TV dar nu au specificat la ce concurs s-a întâmplat chestia asta așadar am presupus că e vorba de r.e.a.

Cred ca se exagereaza... cum sa ia bataie niste motociclisti? La cate armuri aveau pe ei erau par proof.

 

Dar da, am auzit de un incident dar nu stiu exact ce si cum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inapoi si eu ...

 

Anul acesta am ajutat la organizare facand inchidere de traseu la hobby.

Tin sa-i felicit in primul rand pe cei 5 participanti de la hobby care au terminat traseul in fiecare zi - Margica, Adi de la Buzau, blonda, Dragos Stilgar, Andrei Cohn. Traseele au avut pe alocuri portiuni foarte dificile insa cu multa munca si solidaritate au reusit sa iasa din situatii foarte delicate.

RESPECT!

O mentiune speciala si mult respect din partea mea pentru Cristi Ciocoiu - fostul fotbalist de nationala trecut acum la enduro - dupa prima zi a trecut de la old boys la hobby si apoi a mers foarte bine cu un cauciuc spate cu 2 atmosfere - nu reusea o urcare, m-am suit pe motorul lui sa i-l urc si nu puteam sa-l intorc nici pe drept - am pus mana pe cauciuc si era beton; mi-a zis ca asa merge de la inceputul concursului ;)

RESPECT si pentru Extreme Adventure Buzau care au pus in miscare un angrenaj impresionant ca sa faca sa se intample acest eveniment.

 

Multumiri lui Niculae si echipei sale de la Hanul Vanatorilor pentru mancarea din campare - mie unul mi-a placut foarte mult.

Multumim Ionut in primul rand pentru ziua de marti,cand fara ajutorul tau ne prindea sigur noaptea in padure .In urmatoarea zi de concurs am plecat in traseu mult mai relaxat,stiind ca orice se intampla, salvarea mea avea sa soseasca din spate, daca nu as fi putut sa termin traseul. Trebuie sa recunosc sincer ca ziua de marti m-a cam speriat,si daca nu era ziua de miercuri zi libera , nu cred ca as mai fi putut continua cursa.

Acum am inceput o perioada de refacere si pentru mine si pentru motocicleta,care a suferit multe in zilele astea, de la polizari interminabile prin noroi pana la viteza maxima pe macadam.

Mii de multumiri concurentilor de la hobby fara ajutorul carora in cele din urma as fi abandonat.Pentru mai multa siguranta,o sa ma axez pe competitiile care permit formarea de echipe, pentru ca pe mine cursa asta m-a convins ca enduro nu e un sport individual.

ADI

Editat de siadimet
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumim Ionut in primul rand pentru ziua de marti,cand fara ajutorul tau ne prindea sigur noaptea in padure

 

exagerezi. erati multi; o scoteati sigur la capat. eu doar am scos mai repede niste motoare si asa a ramas mai mult timp de bere ;)

Adevarul e ca solidaritate si atmosfera ca in ziua aia eu nu am vazut pana acum. Bravo voua!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...