Sari la conținut

Fz6 S/N


Urs_meloman
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 5,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Dap, de la @Cap0ne. Am gasit bateria cam desumflata dupa o luna, 11.6V. Acum ca o fi fost "de la ei", de la ceas si ce mai tine bateria, memorie pe la bord sau naiba mai stie, procesul natural de descarcare, nu-mi bat capul. Oricum modelul asta de alarma aboarbe 4.6mA (atat in repaos cat si armata). Mobra mea sta in garaj, nu am deconectat alarma pt ca speram sa fie mai scurta perioada in care nu am mers cu ea, parca prin 20 decembrie am iesit ultima oara. Acum am "redresat-o" si am scos siguranta alarmei, dar indicat ar fi sa decuplezi bateria complet (si sa o iei in casa daca sta mobra afara). Mie mi-a fost insa lene sa ridic rezervativul, asa mai pun redresorul din cand in cand fix pe firul care alimenteaza alarma si pe care l-am deconectat de la siguranta.

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu inca am bateria originala Yuasa si se prezinta bine. Chiar zilele trecute am reactivat-o pentru ca a stat in frig fara sa fie pornita vreo 3 saptamani si nu mai avea suficienta putere. Pe sezon rece o tin in parcare interioara, acoperita, pazita, dar nu si incalzita..

 

Totusi, revenind la alarma, ma tenteaza sa pun una, dar mi-e oarecum teama de disconfortul de a ramane fara baterie in vreo dimineata pentru ca a supt prea mult curent peste noapte. La temperaturi rezonabile, tinand cont de faptul ca in sezon merg zilnic cu mobra, porneste excelent, deci teoretic cred n-ar trebui sa am surprize..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am spus ca modelul de alarma pe care il am eu consuma 4.6mA indiferent daca e sau nu activata, n-am masurat cand urla (sigur ia mai mult). Deci consumul e neglijabil, a mai stat mobra cate o saptamana - 10 zile, mai mult nu cred, si n-a avut nimic, a pornit. Habar n-am ce baterie e si nici nu ma framanta, cand o sa moara o sa iau una de buget, nu ma arunc la "Mercedesuri" pt ca am mai avut la Ij Varta luata de la reprezentanta, m-au facut aia sa pun regulator electronic ca sa-mi dea garantia de 6 luni. Dupa 8 luni daca statea 3 zile abia mai aprindea becurile din bord, nici poveste sa si porneasca. Si Ij-ul n-avea demaror, trebuia curent doar pt aprindere, si nici memorie de alimentat, daca scoti cheia e separata bateria complet! Deci thanks, but no thanks! Ieftina, cu garantie cat mai mare, si aia e. TAB-urile parca aveau 2 ani garantie si cele de moto, nici la Yuasa nu cred ca e atat, am intrebat asta primavara la salon dar nu mai stiu exact la ce firma, una premium oricum.

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut alarma pe Fazerul din tara si nu am avut nici o problema, la o folosire normala a motocicletei. Peste noapte, nu are cum sa-ti termine bateria. La o stationare mai lunga, peste iarna, de exemplu, s-ar putea sa dea semne de oboseala bateria, dar ii scoti siguranta si nu ai probleme. Era buna alarma ca parcam motociclata in fata blocului si se mai suiau noaptea baietii de cartier pe ea, sa-si faca pooze. Incepea sa oracaie, si asa o lasau in pace.

Asa ca pune "linistit" alarma, pentru "linistea" ta.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci eu am alarma pe baterie si treaba sta in felul urmator,daca nu ies cu ea sa zicem 5-6 zile si o pun in fiecare noapte imi slabeste bateria,daca pornesc motocicleta cam la 3 zile de folosinta a bateriei nu are nimic,asa daca nu o activez porneste nu face probleme bateria nici dupa 15-20 zile

» Post actualizat in 04 Feb 2017 03:53

este foarte buna alarma mai ales impotriva copiilor curiosi,cand pleci la plimbare si vrei sa dormi linistit,eu de obicei o parchez cat mai aproape de balcon/ferestre ca sa o si pot vedea in caz ca urla,ma gandesc sa iau alarma dupa fz6 si sa o pun pe viitoarea motocicleta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut domnilor. O curiozitate as avea si in acelasi timp si o intrebare legata de carena fata pentru modelul S2 din 2008. Am gasit un anunt pe olx cu un baiat din Bucuresti care vinde toata partea fata de la un fazer din 2004 dorind sa o transforme in varianta naked. Intrebarea se pune: se potriveste "masca"/carena fata cu tot cu far pe modelul din 2008 si daca da, merita pretul cerut in anunt?

 

Anuntul cu pricina: https://www.olx.ro/oferta/vand-carene-far-fz6-2004-ID7SzO5.html#7d59377620

 

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutare,

 

Pe scurt , vreau sa-mi iau gume noi si sunt nehotarat.

Vreau ceva care sa ma tina ceva vreme si neaparat grip bun pe ploaie. In ultimii ani nu am facut mai mult de 3k km/an , si nici anii urmatori nu cred ca voi merge mai mult,

Acum am niste Pirelli Diablo. Bune gume dar s-au invechit. Cumparate in 2013 la oferta cu dot2010. Au in jur de 8k km.

Nu merg in oras. Doar drumuri lungi.

Am vazut o oferta la 699 ron niste Pirelli Diablo Strada pe Mymoto. Dot 2016. E ceva de capul lor, merita?

Alte sugestii?

 

Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce buget ai??? recomand pirelli diablo rosso 3,sunt cam scumpe dar merita,am avut diablo rosso 2,3 sezoane am mers cam 15 0000 km si mai mergeau cam 2 000 km,multi km i-am facut cu pasager,grip foarte bun si pe uscat si pe ploaie,se incalzesc destul de rpd ceea ce e un avantaj cand e mai rece afara,la km care ii faci 3 sezoane iti ajung,sport-touring nu se merita decat daca faci 7-10 mii pe an,mai era un model de la michelin care era foarte bun michelin pilot power 3 cred ca ii zice parca sunt mai moi dar se tocesc mai rpd,si uitate si la metzeler pe site au gume f bune dar cica se tocesc mai rpd ,foarte aderente,facuti tot de pirelli cica.

Editat de sonyy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As cheltui in jur de 200 eur pe niste gume care sa corespunda cerintelor mele.

Am citit pe undeva ca acele diablo strada ar fi niste mizerii.

Un amic si-a pus pe hornet anul trecut , dar il are tras pe dreapta fiind defect. Deci nu-mi poate da un feedback.

Mai studiez. Pana ies eu pe strada prin aprilie am timp sa gasesc ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oare de ce a inceput sa imi mearga greu maneta de ambreiaj. Cablu este nou schimbat recent, merge foarte usor prin bowden. Dar in special la rece abia trag maneta sa bag in viteza


» Post actualizat in 09 Mar 2017 08:52

Si ce parere aveti de uleiul Valvoline Durablent 10w40 4T ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...